Host lachtan Vloženo 7. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2007 Zdravím Vás přátelé, máte někdo nějaké zkušenosti s tímto sprejem. Jedná se o sprej na SPZ (RZ), který zabraňuje, nebo napomáha k nečitelnosti značky při vyfocení radarem. Přijde mi to efektivnější a hlavně levnější než aniradar. Cena je asi 990,-Kč. http://www.photo-blocker.cz/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
quicksilver Vloženo 7. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2007 logicky se ta značka musí blýskat i při pouhém pohledu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 7. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2007 na pohled je jen taková zašlá ale pokud tě někde vyfotí hlídka s autem tak se hned připrav na to že tě budou pronásledovat za každou cenu a toho flastra dostaneš. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stihacka Vloženo 7. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2007 na pohled je jen taková zašláale pokud tě někde vyfotí hlídka s autem tak se hned připrav na to že tě budou pronásledovat za každou cenu a toho flastra dostaneš. Jj a ještě dostaneš mnohem víc za to že máš tu RZ takhle "upravenou". Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host lachtan Vloženo 7. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2007 dělal jsem 10 let u PČR, takže vím, jak to chodí, podle fotky kde není jasná spz by mi tak mohli dokázat kulové, mě by spíš zajímalo, jestli to není nějaký šmejd, který nefunguje, nerad bych vyhodil litr z okna Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host lachtan Vloženo 7. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2007 na pohled je jen taková zašláale pokud tě někde vyfotí hlídka s autem tak se hned připrav na to že tě budou pronásledovat za každou cenu a toho flastra dostaneš. Jj a ještě dostaneš mnohem víc za to že máš tu RZ takhle "upravenou". jak upravenou ? že je nastříkaná lakem ? to mi klidně mohl udělat někdo na parkovišti bez mého vědomí, před jízdou jsem si prohlédl vozidlo a nic jsem nezjistil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 7. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2007 dělal jsem 10 let u PČR, takže vím, jak to chodí, podle fotky kde není jasná spz by mi tak mohli dokázat kulové, mě by spíš zajímalo, jestli to není nějaký šmejd, který nefunguje, nerad bych vyhodil litr z okna funguje to ale známej v německu měl za sebou pěkně dlouho policajty a nevypadalo to na to že by neměli co dokázat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr E Vloženo 7. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2007 funguje toale známej v německu měl za sebou pěkně dlouho policajty a nevypadalo to na to že by neměli co dokázat Myslíš než překročil 250km/h na které se němci s BMW zastavili, a on pokračoval dál... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 7. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2007 žeprej se drželi fest říkal že BMW to nebylo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 7. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2007 jako zdrhat policajtům u nás šlo, když měli max. felicie a předpotopní fototechniku, dneska bych si to nelajsknul možná tak s něčim hodně nadupanym Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host lachtan Vloženo 7. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2007 Nevím, nevím, kvůli pokutě riskovat svůj, nebo cizí život, je to hazard, nevíš, kdy to nějaký akčňák na tebe vytáhne, potom už je pozdě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octaviaman Vloženo 7. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2007 na pohled je jen taková zašláale pokud tě někde vyfotí hlídka s autem tak se hned připrav na to že tě budou pronásledovat za každou cenu a toho flastra dostaneš. Jj a ještě dostaneš mnohem víc za to že máš tu RZ takhle "upravenou". jak upravenou ? že je nastříkaná lakem ? to mi klidně mohl udělat někdo na parkovišti bez mého vědomí, před jízdou jsem si prohlédl vozidlo a nic jsem nezjistil bez tvého vědomí?tím pádem není důvod jim ujíždět,ale zastavit a udělat z nich blbce ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 7. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2007 na pohled je jen taková zašláale pokud tě někde vyfotí hlídka s autem tak se hned připrav na to že tě budou pronásledovat za každou cenu a toho flastra dostaneš. Jj a ještě dostaneš mnohem víc za to že máš tu RZ takhle "upravenou". jak upravenou ? že je nastříkaná lakem ? to mi klidně mohl udělat někdo na parkovišti bez mého vědomí, před jízdou jsem si prohlédl vozidlo a nic jsem nezjistil bez tvého vědomí?tím pádem není důvod jim ujíždět,ale zastavit a udělat z nich blbce ne? spíš ze sebe Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.