Seiger86 Vloženo 12. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 12. Listopad 2007 Mám OII 2.0 TDI a když na to šlápnu tak z těch 1500 otáček, tak jak auto začne zrychlovat, tak hodně syčí výfuk. Vevnitř to neslyším, ale jednou jsem ji půjčil kamarádovi a ten tomu na dvojku naložil pod kotlem a docela to zasyčelo a vyhrnulo to z výfuku černý obláček dýmu. Ten dým, to znám, to TDI dělaji, ale to syčení slyším poprvé, dělá vám to taky? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alexas Vloženo 12. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 12. Listopad 2007 to je normál,to dělá turbo.nebo tam máš schovanýho hada Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkaK Vloženo 13. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2007 Mám OII 2.0 TDI a když na to šlápnu tak z těch 1500 otáček, tak jak auto začne zrychlovat, tak hodně syčí výfuk. Vevnitř to neslyším, ale jednou jsem ji půjčil kamarádovi a ten tomu na dvojku naložil pod kotlem a docela to zasyčelo a vyhrnulo to z výfuku černý obláček dýmu. Ten dým, to znám, to TDI dělaji, ale to syčení slyším poprvé, dělá vám to taky? no tohle není turbo, to jde opravdu od výfucku a dělá mi to samozřejmě taky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.