Kachna80 Vloženo 2. Květen 2011 Vloženo 2. Květen 2011 Stravil jsem i s autem (FI) pul roku v recku. Diky kombinaci prachu,soli a asfaltu se po ne zrovna castem desti meni vlastnosti povrchu vozovky vic nez by clovek ocekaval. Auto se po prvnim desti po dlouhe dobe chova jako na lede( a to doslova) nezavisle na pneumatikach.Byl jsem tak prekvapeny,ze jsem vylezl z auta kouknoput jestli jsem nepichnul.ABS spinalo i pri jizde krokem.Klouzavost mokre vozovky po dlouhotrvajicim suchu mi potvrdili i mistni. Ja uzivam bridgestone turanza, hodne dobra guma i na mokru a v cr nemam nejmensi problem.Takze v primori si na to DEJTE BACHA :excl: Citovat
ivomb Vloženo 5. Květen 2011 Vloženo 5. Květen 2011 Trochu pro odlehčení témy. To je takové rčení: dostal jsem smyk. Smyk však nejsou krámy - to nelze dostat. To je rukama. Ale říká se i toto: kdo umí, umí i na vratech od stodoly. Citovat
Ondraasek Vloženo 6. Květen 2011 Vloženo 6. Květen 2011 Trochu pro odlehčení témy. To je takové rčení: dostal jsem smyk. Smyk však nejsou krámy - to nelze dostat. To je rukama. Ale říká se i toto: kdo umí, umí i na vratech od stodoly. :DD dobře ty Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.