Kachna80 Vloženo 2. Květen 2011 Sdílet Vloženo 2. Květen 2011 Stravil jsem i s autem (FI) pul roku v recku. Diky kombinaci prachu,soli a asfaltu se po ne zrovna castem desti meni vlastnosti povrchu vozovky vic nez by clovek ocekaval. Auto se po prvnim desti po dlouhe dobe chova jako na lede( a to doslova) nezavisle na pneumatikach.Byl jsem tak prekvapeny,ze jsem vylezl z auta kouknoput jestli jsem nepichnul.ABS spinalo i pri jizde krokem.Klouzavost mokre vozovky po dlouhotrvajicim suchu mi potvrdili i mistni. Ja uzivam bridgestone turanza, hodne dobra guma i na mokru a v cr nemam nejmensi problem.Takze v primori si na to DEJTE BACHA :excl: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ivomb Vloženo 5. Květen 2011 Sdílet Vloženo 5. Květen 2011 Trochu pro odlehčení témy. To je takové rčení: dostal jsem smyk. Smyk však nejsou krámy - to nelze dostat. To je rukama. Ale říká se i toto: kdo umí, umí i na vratech od stodoly. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondraasek Vloženo 6. Květen 2011 Sdílet Vloženo 6. Květen 2011 Trochu pro odlehčení témy. To je takové rčení: dostal jsem smyk. Smyk však nejsou krámy - to nelze dostat. To je rukama. Ale říká se i toto: kdo umí, umí i na vratech od stodoly. :DD dobře ty Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.