hijolem Vloženo 15. Listopad 2007 Vloženo 15. Listopad 2007 (editace) Zdravim mam octaviu 1,9sdi a z prednej napravy vychdzaju zvlastne zvuky pri prejazde nerovnostami ale nie vzdy prirovnal bi som to k dutemu buchaniu ale robi to iba ked je zima tak okolo 5+ a menej.Vsetko som uz prezrel celu napravu a nenasiel som ziadnu vadu auto ma nabehane60000km.Pozrel som aj puzdra na stabilizatore ale nemaju skoro ziadnu volu.Ma niekto taky isti problem poradte co to moze bit. Editováno: 15. Listopad 2007, autor: hijolem Citovat
Pepa007 Vloženo 15. Listopad 2007 Vloženo 15. Listopad 2007 (editace) Zdravim mam octaviu 1,9sdi a z prednej napravy vychdzaju zvlastne zvuky pri prejazde nerovnostami ale nie vzdy prirovnal bi som to k dutemu buchaniu ale robi to iba ked je zima tak okolo 5+ a menej.Vsetko som uz prezrel celu napravu a nenasiel som ziadnu vadu auto ma nabehane60000km.Pozrel som aj puzdra na stabilizatore ale nemaju skoro ziadnu volu.Ma niekto taky isti problem poradte co to moze bit. Vyměň silentbloky na stabilizátoru i přesto, že se ti zdají být dobré. Guma ztvrdne, nějaká vůle tam zcela jistě bude. Vzhledem k těm km by to nemělo být nic jiného. Editováno: 15. Listopad 2007, autor: Pepa007 Citovat
hijolem Vloženo 15. Listopad 2007 Autor Vloženo 15. Listopad 2007 Zdravim mam octaviu 1,9sdi a z prednej napravy vychdzaju zvlastne zvuky pri prejazde nerovnostami ale nie vzdy prirovnal bi som to k dutemu buchaniu ale robi to iba ked je zima tak okolo 5+ a menej.Vsetko som uz prezrel celu napravu a nenasiel som ziadnu vadu auto ma nabehane60000km.Pozrel som aj puzdra na stabilizatore ale nemaju skoro ziadnu volu.Ma niekto taky isti problem poradte co to moze bit. Vyměň silentbloky na stabilizátoru i přesto, že se ti zdají být dobré. Guma ztvrdne, nějaká vůle tam zcela jistě bude. Vzhledem k těm km by to nemělo být nic jiného. O.k tak to skusim dik. Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.