vorlajz Vloženo 15. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 15. Listopad 2007 nevím, zda to tu už bylo, ale tak mě napadlo, že by to mohlo být docela zajímavý... já mmám celkem svazek... mám rád hezký přívesky! tak se pochlubte Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
superfatty Vloženo 15. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 15. Listopad 2007 (editace) už to mám Vorlajz, ty si vod kolotočů re: Vorlajz: no jak vod kolotočů? takovejch přívěsků, to je hrozný Editováno: 17. Listopad 2007, autor: superfatty Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 15. Listopad 2007 Autor Sdílet Vloženo 15. Listopad 2007 ... jak od kolotočů? jinak Magda je hustááááá!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Vloženo 15. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 15. Listopad 2007 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 16. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 16. Listopad 2007 Nemam moc rad zavazi v kapse!!! Tohle tema bude asi brzo presunuto... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Speeder Vloženo 16. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 16. Listopad 2007 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkaK Vloženo 16. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 16. Listopad 2007 teda pánové, Vám už se do kapes krom těch klíčů nic jinýho nevejde, co ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DUsoft Vloženo 16. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 16. Listopad 2007 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ludvíček Vloženo 17. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 17. Listopad 2007 tak jsem kvůli vám vyfotil mobilem svoje "RS" klíče : Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
superfatty Vloženo 17. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 17. Listopad 2007 teda pánové, Vám už se do kapes krom těch klíčů nic jinýho nevejde, co ? no je fakt, že se musím držet na uzdě, když mám v kapse klíče vot auta ps: mám účet z Českých Budějovic z pátku cca 13hodin, bereš? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr Vloženo 17. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 17. Listopad 2007 Na svazku mám: klíče od vozu, Construct, páku na volant, klíče od domu, Dálku, a karabinku na připnutí + oranžový přívěsek. Klíče se pak při pohození lépe hledají... Vím, nic moc, ale mě to tak vyhovuje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kodemi.:R Vloženo 18. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 18. Listopad 2007 tak jsem kvůli vám vyfotil mobilem svoje "RS" klíče : ja chci taky motosport přivešek, kde si ho lochnul ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 18. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 18. Listopad 2007 vzhledem k tomu, že mi vadí, když se mi u kličku ve spínačce cokoliv kinklá, tak mám klíč a u něj klíč na construct a nic víc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
oct Vloženo 18. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 18. Listopad 2007 To to jsou moje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lancelot Vloženo 18. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 18. Listopad 2007 Mám jen samotný klíč. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
XXX TOMCAT XXX Vloženo 18. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 18. Listopad 2007 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ludvíček Vloženo 20. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 20. Listopad 2007 tak jsem kvůli vám vyfotil mobilem svoje "RS" klíče : ja chci taky motosport přivešek, kde si ho lochnul ? čéče já ho dostal respektive vyměnil za jiný přívěšek, ale mám za to, že se dá koupit stejně jako triko, mikina a další věci v tomto designu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 20. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 20. Listopad 2007 vzhledem k tomu, že mi vadí, když se mi u kličku ve spínačce cokoliv kinklá, tak mám klíč a u něj klíč na construct a nic víc presne tak pravda-jen jsem si tam jeste dal kdysi ten hit snurka s kulickou k zadnimu platu z dob jeste OI,FI - porad si s tim hraju a chytam za to klice kdyz mi padaj neustale na zem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P2M Vloženo 20. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 20. Listopad 2007 tak jsem kvůli vám vyfotil mobilem svoje "RS" klíče : ja chci taky motosport přivešek, kde si ho lochnul ? čéče já ho dostal respektive vyměnil za jiný přívěšek, ale mám za to, že se dá koupit stejně jako triko, mikina a další věci v tomto designu Měl jsem ten samý přívěšek, koupeno někdy v r. 05 na Jarově v Praze Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 20. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 20. Listopad 2007 Da se objednat v servise-koupit jen samotny logo na klice? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Carlito Vloženo 20. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 20. Listopad 2007 nevím, zda to tu už bylo, ale tak mě napadlo, že by to mohlo být docela zajímavý... já mmám celkem svazek... mám rád hezký přívesky! tak se pochlubte Pridam aj moje .... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marios Vloženo 22. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 22. Listopad 2007 Stejny jak Luke288, klic k autu, ke constructu a k tomu malej privesek Octavia... Taky nemam rad kdyz mi tam cokoliv cinka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 26. Listopad 2007 Autor Sdílet Vloženo 26. Listopad 2007 no já zas nemám rád drobný klíče, protože bych je mohl ztratit... větší svazek je líp cítit v kapse! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hrutek Vloženo 27. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 27. Listopad 2007 Já jako stíhačka, akorát místo obyč klíče mám klíč od Constructu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AdamCZ Vloženo 27. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 27. Listopad 2007 Tak tohle sou mí klíče Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.