Publikováno Listopad 15, 200717 r nevím, zda to tu už bylo, ale tak mě napadlo, že by to mohlo být docela zajímavý... já mmám celkem svazek... mám rád hezký přívesky! tak se pochlubte
Listopad 15, 200717 r už to mám Vorlajz, ty si vod kolotočů re: Vorlajz: no jak vod kolotočů? takovejch přívěsků, to je hrozný Upraveno Listopad 17, 200717 r od superfatty
Listopad 17, 200717 r teda pánové, Vám už se do kapes krom těch klíčů nic jinýho nevejde, co ? no je fakt, že se musím držet na uzdě, když mám v kapse klíče vot auta ps: mám účet z Českých Budějovic z pátku cca 13hodin, bereš?
Listopad 17, 200717 r Na svazku mám: klíče od vozu, Construct, páku na volant, klíče od domu, Dálku, a karabinku na připnutí + oranžový přívěsek. Klíče se pak při pohození lépe hledají... Vím, nic moc, ale mě to tak vyhovuje
Listopad 18, 200717 r tak jsem kvůli vám vyfotil mobilem svoje "RS" klíče : ja chci taky motosport přivešek, kde si ho lochnul ?
Listopad 18, 200717 r vzhledem k tomu, že mi vadí, když se mi u kličku ve spínačce cokoliv kinklá, tak mám klíč a u něj klíč na construct a nic víc
Listopad 20, 200717 r tak jsem kvůli vám vyfotil mobilem svoje "RS" klíče : ja chci taky motosport přivešek, kde si ho lochnul ? čéče já ho dostal respektive vyměnil za jiný přívěšek, ale mám za to, že se dá koupit stejně jako triko, mikina a další věci v tomto designu
Listopad 20, 200717 r vzhledem k tomu, že mi vadí, když se mi u kličku ve spínačce cokoliv kinklá, tak mám klíč a u něj klíč na construct a nic víc presne tak pravda-jen jsem si tam jeste dal kdysi ten hit snurka s kulickou k zadnimu platu z dob jeste OI,FI - porad si s tim hraju a chytam za to klice kdyz mi padaj neustale na zem
Listopad 20, 200717 r tak jsem kvůli vám vyfotil mobilem svoje "RS" klíče : ja chci taky motosport přivešek, kde si ho lochnul ? čéče já ho dostal respektive vyměnil za jiný přívěšek, ale mám za to, že se dá koupit stejně jako triko, mikina a další věci v tomto designu Měl jsem ten samý přívěšek, koupeno někdy v r. 05 na Jarově v Praze
Listopad 20, 200717 r nevím, zda to tu už bylo, ale tak mě napadlo, že by to mohlo být docela zajímavý... já mmám celkem svazek... mám rád hezký přívesky! tak se pochlubte Pridam aj moje ....
Listopad 22, 200717 r Stejny jak Luke288, klic k autu, ke constructu a k tomu malej privesek Octavia... Taky nemam rad kdyz mi tam cokoliv cinka
Listopad 26, 200717 r Autor no já zas nemám rád drobný klíče, protože bych je mohl ztratit... větší svazek je líp cítit v kapse!
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.