tweetak Vloženo 17. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 17. Listopad 2007 Ahoj, chtel bych si koupit antiradar V1 . Potreboval bych ale poradit : 1) ma nekdo nejake prakticke zkusenosti 2) doporucite mi nejaky jiny? Jedna se aspon pro me o docela velke penize za nakup toho zarizeni, proto se ptam abych si nekoupil neco na nic. Diky za odpovedi. tw. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P2M Vloženo 17. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 17. Listopad 2007 šoupl jsem ti to semka, v sekci motor jsi to asi mít nechtěl, ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tweetak Vloženo 17. Listopad 2007 Autor Sdílet Vloženo 17. Listopad 2007 šoupl jsem ti to semka, v sekci motor jsi to asi mít nechtěl, ne? po pravde jsem nevedel kam to umistit dik za soupnuti... mas na to nejaky nazor? ja uz mam jen 6bodu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tweetak Vloženo 18. Listopad 2007 Autor Sdílet Vloženo 18. Listopad 2007 prosim nikdo nic? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dusik Vloženo 19. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 19. Listopad 2007 Nejlevnější bude jezdit podle předpisů. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Igor Vloženo 19. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 19. Listopad 2007 Na Slovensku ti aj Valentine bude nanič - pri nových radaroch ani len nepípne. Mal som možnosť ho vidieť v akcii, ako pasažier, bolo to za 2tisícky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bicinka Vloženo 19. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 19. Listopad 2007 prosim nikdo nic? Kamarád ho má a je naprosto spokojený. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tweetak Vloženo 19. Listopad 2007 Autor Sdílet Vloženo 19. Listopad 2007 hele jak to je s tema novyma radarama? to by me zajimalo jestli je to pravda nebo jen fake... a bicinko : povez mi kde jezdi tvuj kamarad... po meste nebo spis venku? zajima me jestli me to bude reagovat na dalnici, kdyz pojedu treba 200kmh... jestli je pravda ze reaguje na 500 - 800 metru tak bych stihnul dobrzdit...ale pokud to je kec tak to budu smutny rozhoduju se protoze ted me cekaji pokuty za 4tis a navic mam 6bodu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Igor Vloženo 19. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 19. Listopad 2007 tweetak: No tento rok naša polícia nakúpila najmodernejšie radary - neviem presný typ ani nič iné, ale majú ich trebárs tie nové policajné Audiny. Proste na tieto radary nefunguje žiaden existujúci antiradar! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tweetak Vloženo 19. Listopad 2007 Autor Sdílet Vloženo 19. Listopad 2007 Nejlevnější bude jezdit podle předpisů. moje posledni pokuta byla o pulnoci kdyz sem jel 76 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tweetak Vloženo 20. Listopad 2007 Autor Sdílet Vloženo 20. Listopad 2007 tweetak: No tento rok naša polícia nakúpila najmodernejšie radary - neviem presný typ ani nič iné, ale majú ich trebárs tie nové policajné Audiny. Proste na tieto radary nefunguje žiaden existujúci antiradar! hm ale snad na slovensku mate lepe vybavenou policii nez u nas Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bicinka Vloženo 20. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 20. Listopad 2007 hele jak to je s tema novyma radarama? to by me zajimalo jestli je to pravda nebo jen fake...a bicinko : povez mi kde jezdi tvuj kamarad... po meste nebo spis venku? zajima me jestli me to bude reagovat na dalnici, kdyz pojedu treba 200kmh... jestli je pravda ze reaguje na 500 - 800 metru tak bych stihnul dobrzdit...ale pokud to je kec tak to budu smutny rozhoduju se protoze ted me cekaji pokuty za 4tis a navic mam 6bodu jezdí takřka všude... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MELLO Vloženo 20. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 20. Listopad 2007 Být tebou bych raději začal jezdit podle pomaleji. Mě se troufnu si říct nemůže stát, že mě vychytají ve městě nebo obci, protože tam zásadně dodržuju. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tweetak Vloženo 20. Listopad 2007 Autor Sdílet Vloženo 20. Listopad 2007 Být tebou bych raději začal jezdit podle pomaleji. Mě se troufnu si říct nemůže stát, že mě vychytají ve městě nebo obci, protože tam zásadně dodržuju. to by me zajimalo jestli jezdis i o pulnoci v nedeli...kdyz nikde neni ani mys... 50kmh ... vsadim petikorunum, ze nejezdis Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kasko Vloženo 20. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 20. Listopad 2007 tak já osobně mám V1 a jsem s ním spokojen maximálně. Využívaám ho hlavně při jízdě do školy a z5 , kdy jezdím v noci a nejezdím 50 a 90. Děti se v 1. ráno hrát nebudou, tak proč nejet trošku rychleji. Jinak V1 je best mezi antiradarama. A k radarům, co mají na Slovensku: jediné, na co žádný antiradar nereaguje jsou úsekovky a Gesic. Vysvětlím. Úsekovky: jedná se o kamery, které nevydávají žádný signál, tudíž V1 nemůže reagovat. Gesic: jedná se měření rychlosti na bázi porovnávání rychlosti. Jedeš 200km/h a za tebe se přilepí civilní policejní auto, jede za tebou cca 30s a pak majáčky, .... Mají cejchovaný tachometr a natáčí tě na kameru. Taktéž nelze zachytit V1. Toto vozítko jezdí ve Zlínském kraji a na D1 mezi Brnem a Břeclaví. Pak se dá spekulovat o měření laserem: V1 odhalí, ale až když měří. V praxi tě policie zaměří a zrovna tě změří. V praxi: jedeš 80km/h, polajti zaměří, V1 zařve, dupneš na brzdy, na pistoli tvoje rychlost 75km/h. Ale setkal jsem se s tím, že když dupneš na brzdu, tak na laseru se ukáže ERROR. Tohle je moje zhodnocení. Jinak pokud bys měl zájem, mohl bych sehnat V1 za lepší ceny než jsou u nás. Nebráním se říci tomu, že je to dovoz z USA, záruka 12 měsíců. Cena dle dohody. Kdybys měl nějaké dotazy, klidně napiš. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cartmanko Vloženo 20. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 20. Listopad 2007 (editace) antiradary su nelegalni ne? nevim jak je to s vasimi bodami ale u nas te zabicky za antiradar daju tak do pozoru ako keby si siel v obci 250. mozno aj viac. proste su na to brutalne alergicky a len ta uvidia s antiradarom, mozes aj stat a uz idu po tebe. Editováno: 20. Listopad 2007, autor: cartmanko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
s-talker Vloženo 20. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 20. Listopad 2007 antiradary su nelegalni ne?nevim jak je to s vasimi bodami ale u nas te zabicky za antiradar daju tak do pozoru ako keby si siel v obci 250. mozno aj viac. proste su na to brutalne alergicky a len ta uvidia s antiradarom, mozes aj stat a uz idu po tebe. jedna se o pasivni antiradar,jen te upozorni na to ze jsi mereny,ale nijak nezasahuje do prace PCR nebo mestske policie pri mereni Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kasko Vloženo 20. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 20. Listopad 2007 přesně jak píše s-talker. Pasivní radary jsou legální. Zakázané jsou pouze rušičky, ALE laserové rušičky nejsou zakázany vůči městské policii. Zatím je tam taková klička. Takže rušičku lze použít proti měšťákům, ale ne proti státní policii. A ani u vás na Slovensku nejsou pasivní radary zakázané. Jde o to, že to policajti nemají rádi, tak to zkouší. Nejlepší je se o tom nebavit a je to. Někde mám i dokument, kde jsou povoleny a kde zakázané, které přístroje v které zemi používají, a na jakých pásmech měří. Kdyby měl někdo zájem, mohl bych to sem hodit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MELLO Vloženo 20. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 20. Listopad 2007 Být tebou bych raději začal jezdit podle pomaleji. Mě se troufnu si říct nemůže stát, že mě vychytají ve městě nebo obci, protože tam zásadně dodržuju. to by me zajimalo jestli jezdis i o pulnoci v nedeli...kdyz nikde neni ani mys... 50kmh ... vsadim petikorunum, ze nejezdis Tak možná ti to připadne úchylné až nemožné, ale jezdím. ne 50, ale 55-60 tacho, tudíž v normě. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tweetak Vloženo 21. Listopad 2007 Autor Sdílet Vloženo 21. Listopad 2007 tak já osobně mám V1 a jsem s ním spokojen maximálně. Využívaám ho hlavně při jízdě do školy a z5 , kdy jezdím v noci a nejezdím 50 a 90. Děti se v 1. ráno hrát nebudou, tak proč nejet trošku rychleji. Jinak V1 je best mezi antiradarama. A k radarům, co mají na Slovensku: jediné, na co žádný antiradar nereaguje jsou úsekovky a Gesic. Vysvětlím. Úsekovky: jedná se o kamery, které nevydávají žádný signál, tudíž V1 nemůže reagovat. Gesic: jedná se měření rychlosti na bázi porovnávání rychlosti. Jedeš 200km/h a za tebe se přilepí civilní policejní auto, jede za tebou cca 30s a pak majáčky, .... Mají cejchovaný tachometr a natáčí tě na kameru. Taktéž nelze zachytit V1. Toto vozítko jezdí ve Zlínském kraji a na D1 mezi Brnem a Břeclaví. Pak se dá spekulovat o měření laserem: V1 odhalí, ale až když měří. V praxi tě policie zaměří a zrovna tě změří. V praxi: jedeš 80km/h, polajti zaměří, V1 zařve, dupneš na brzdy, na pistoli tvoje rychlost 75km/h. Ale setkal jsem se s tím, že když dupneš na brzdu, tak na laseru se ukáže ERROR. Tohle je moje zhodnocení. Jinak pokud bys měl zájem, mohl bych sehnat V1 za lepší ceny než jsou u nás. Nebráním se říci tomu, že je to dovoz z USA, záruka 12 měsíců. Cena dle dohody. Kdybys měl nějaké dotazy, klidně napiš. Ok. a odkud jsi ? jestli jsi z prahy rad bych se na to podival... kdyztak mi napis cenu V1 za kolik mi ho dokazes sehnat... jak casto te varuje? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tweetak Vloženo 21. Listopad 2007 Autor Sdílet Vloženo 21. Listopad 2007 Být tebou bych raději začal jezdit podle pomaleji. Mě se troufnu si říct nemůže stát, že mě vychytají ve městě nebo obci, protože tam zásadně dodržuju. to by me zajimalo jestli jezdis i o pulnoci v nedeli...kdyz nikde neni ani mys... 50kmh ... vsadim petikorunum, ze nejezdis Tak možná ti to připadne úchylné až nemožné, ale jezdím. ne 50, ale 55-60 tacho, tudíž v normě. spis nemozne... chtel bych takto jezdit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tweetak Vloženo 21. Listopad 2007 Autor Sdílet Vloženo 21. Listopad 2007 přesně jak píše s-talker. Pasivní radary jsou legální. Zakázané jsou pouze rušičky, ALE laserové rušičky nejsou zakázany vůči městské policii. Zatím je tam taková klička. Takže rušičku lze použít proti měšťákům, ale ne proti státní policii. A ani u vás na Slovensku nejsou pasivní radary zakázané. Jde o to, že to policajti nemají rádi, tak to zkouší. Nejlepší je se o tom nebavit a je to. Někde mám i dokument, kde jsou povoleny a kde zakázané, které přístroje v které zemi používají, a na jakých pásmech měří. Kdyby měl někdo zájem, mohl bych to sem hodit. a mas nastaveni euro modu v cestine? mam to v anglictine... rozumim tomu,ale nejsem si 100% jisty Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kasko Vloženo 21. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 21. Listopad 2007 jsem z jižní Moravy, přesněji Uherské Hradiště, nebo taky Ostrava. Z vlastní zkušenosti ti řeknu, že V1 reaguje až na vzdálenost 2km. Český manuál mám, je i na netu. Jinak zrovna mám doma jeden na prodej, nechal bych ti ho, pokud bys měl zájem. Cena by byla o 5-6 tis. míň, než se prodává ofiko s DPH. Je to na domluvě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
century Vloženo 22. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 22. Listopad 2007 Mohl by jsi sem dát foto??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
century Vloženo 22. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 22. Listopad 2007 Třeba z auta jak to vypadá v akci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.