kasko Vloženo 23. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 23. Listopad 2007 pokusím se to vyfotit. Zítra jsem hodil fotky přímo z akce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Strojvůdce Vloženo 23. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 23. Listopad 2007 Být tebou bych raději začal jezdit podle pomaleji. Mě se troufnu si říct nemůže stát, že mě vychytají ve městě nebo obci, protože tam zásadně dodržuju. to by me zajimalo jestli jezdis i o pulnoci v nedeli...kdyz nikde neni ani mys... 50kmh ... vsadim petikorunum, ze nejezdis Tak pozor. Teď čtu v novinách, že když by ti tam někdo vjel z vedlejší, tak přesto že jsi na hlavní tak podle Nejvyššího soudu jsi viník ty. Pokud jsi překročil povolenou rychlost. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 23. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 23. Listopad 2007 Tak pozor. Teď čtu v novinách, že když by ti tam někdo vjel z vedlejší, tak přesto že jsi na hlavní tak podle Nejvyššího soudu jsi viník ty. Pokud jsi překročil povolenou rychlost. taky jsem to četl, ale není tam bohužel popsaná situace jak se to stalo a jaký měla dotyčná dáma rozhled - viz. třeba nehoda p. Hlinky, tam to bylo něco podobného, když začal odbočovat, nic proti němu nejelo, při odbočování se bohužel přiřítil sup a už to bylo, podobně jsem byl u nehody mezi Jičínem a Novou Pakou, taky z vedlejší - co měla rozhled bylo o.k., vjela do křižovatky a bum - motorkář hóóódně rychle, taky po hlavní, takže případ od případu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tweetak Vloženo 24. Listopad 2007 Autor Sdílet Vloženo 24. Listopad 2007 chtel bych to, kdyz jedu v noci tak abych nemusel jezdit jako trubka 50... vzdyt moje minula pokuta mesic stara je za 3 tis, 5bodu a 76kmh... a jsem usvedceny vinik ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kasko Vloženo 24. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 24. Listopad 2007 takže slíbené fotky z měření. Našel jsem v okolí informační ceduli, na kterou to funguje (resp. to je nastaveno tak, aby to na cedule neregovalo. Nevím, v jakých pásmech měří cedule, ale tahle je ta z prvních a má stejnou frekvenci jako policie) První foto, detektor je zaplý, svítí malé "u" tzn. nastavení pro ČR. Viz manuál k V1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kasko Vloženo 24. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 24. Listopad 2007 Tady V1 detekuje radar ( v mém případě zkušební ceduli) V1 je umístěna vertikálně, má lepší detekci...dlouhodobé bádání, testování, rady kamarádů.... Vysvětivky: VELKÁ šipka vlevo=radar před tebou postranní šipky=míjíš radar menší šipka vpravo=radar za zády (buď jsi ho přejel, nebo tě měří mobilní radar ze zadu-např. dálnice) šipky jsou uzpůsobeny umístění detektoru horizontálně. Popis měření: radar přede mnou, měření je v Ka pásmu, úroveň signálu viz malinké diody. Radar je předemnou cca 300m Já jsem na kopci a radar je dole. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kasko Vloženo 24. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 24. Listopad 2007 (editace) radar přede mnou, vzdálenost cca 150m, V1 křičí jak blázen, zde dochází k měření, diodové pole svítí celé. Editováno: 24. Listopad 2007, autor: kasko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kasko Vloženo 24. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 24. Listopad 2007 právě míjím radar, V1 to znázorňuje šipkama Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kasko Vloženo 24. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 24. Listopad 2007 radar za mnou, reaguje zadní čidlo, V1 opět křičí, probíhá měření zezadu, nebo tak reaguje V1 při odjezdu. cedule za mnou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
century Vloženo 24. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 24. Listopad 2007 Hezká práce, vypadá to hodně zajímavě, a hlavně kdo drobet jezdí tak se mu musí zaplatit za chvíli... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Crake Vloženo 24. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 24. Listopad 2007 Kasko: pekne poopsane... Chtel jsem se zeptat na jednu vec - mas to instalovane napevno? Tzn, kdyz pises o zasnim cidle, znamena ze tech cidel je vice? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 24. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 24. Listopad 2007 Vypadá to fakt skvěle a měl bych zájem.Napiš prosím za kolik a jestli je to jednoduchá instalace.Dokážu to sám? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kasko Vloženo 25. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 25. Listopad 2007 century: včera jsem prodal kamarádovi V1, v 18. hodin jsem mu to předal, vysvětlil, nastavil, ve 23:15 mi volal, že měří u benzínky, že mu to zachránilo jeho body, které nejsou komplet a nějaké cca 2000Kč. To jen pro info Crake: není to na pevno, je to přidělané na suchý zip a u okna je vyveden kabel. Tzn. odpojím a vezmu s sebou. Tohle je v tátově Passatu (jste asi poznali, že to není moje Prdítko ). On tam má vyveden kabel, v příslušenství je ještě jeden točený kabel. Ten si vezmu a dám ho do kteréhokoliv auta V1 jako jediný detektor má 2 čidla ( tzn. upozorní na měření vpředu i vzadu) Na fotce je zadní čidlo ua tím lesklým černým plastem nad šipkama. Romariooo: montáž je jednoduchá, zapojíš, přiděláš přísavku, zapneš a jedeš. V1 není nastaven, z vyroby, tzn. nastavuji před prodejem. Před předáním zkontrolujem, můžeme odzkoušet. Pokud máž zájem, napiš mi SZ odkud jsi a domluvíme se. Pokud jsi z H.K. tak by bylo nejlíp, kdybys přijel za mnou a odzkoušeli bychom to. Já jsem z Uherského Hradiště, nebo Ostrava. Jinak cena je kolem 13. tis. (Cena se pohybuje dle kurzu a dle toho, zda se V1 proclí, či nikoli. Je tam rozmezí cca 500Kč) POkud máš zájem, napiš SZ. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 25. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 25. Listopad 2007 Díky za reakci,chlape.Jak se dívaš na BEL RX 65 Euro?Prej má min falešnych polachu ale nevýhoda že po pěti letech ho mužu vyhodit z okna kvuli hlinikové anténě která ztráci citlivost.Nevim...chci se rozhodnout dobře a tak váham... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kasko Vloženo 25. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 25. Listopad 2007 Už jsme si to vyjasnili po telefonu Řekl jsem ti výhody a nevýhody a nyní je to na tobě. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 3. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2007 tady trochu infa http://www.antiradar-shop.cz/antiradary/an...-one?a=emailing Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kasko Vloženo 10. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 10. Prosinec 2007 Pokud by někdo měl zájem, doma mi přebývá jeden kus V1. Tak kdyby někdo chtěl, ať se ozve 774355380 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tweetak Vloženo 13. Prosinec 2007 Autor Sdílet Vloženo 13. Prosinec 2007 Pokud ma nekdo zajem, muzu mu to nechat doposlat od brachy z USA... ja jen cekam az mi prijde .) cena je uplne jina nez u prodejcu v cr Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kodemi.:R Vloženo 13. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 13. Prosinec 2007 (editace) anták mužu sehnat za lacino ale spíš bych doporučil rušičku už ale na traget nedam dopustit :-) Jsem tedka mel 10 kusu Targetu 550 Euro a prodaval jsem je za 10500 s dokladem do ucta a se zarukou a nebo za 9tis bez dokladu, ale se zarukou..:-) Ale taky jsem zacal malinko delat do laseru a mam je za super prachy, takze kdyby jsi chtel nebo o nekom vedel, neni problme se dohodnout... 2 leta zaruka, jen doklad neumim a rozdil ceny je takovy: Antilaser SINGLE: Normalni cena 12895 a moje cena 9999 Antilaser DUAL: Normalni cena 18895 a moje 14999 Antilaser TRIPLE: Normalni cena 24895 a moje 19999 Antilaser QUAD: Normalni cena 29895 a moje 21500 (nej cena)!! Vsechno novy...:-). Nejlepsi rusicka na lasery celesvetove a u nas dosahuje 99% ucinosti..:-) jo tyhle ceny jenom do konce roku.. mozna do 5.1 at nezeru...:-) Kdo by se o to zajimal a chtěl by třeba jenom něco vědět tak se klidne ptejte :-) Zda se mi tohle že nejlepši antaky,rušičky co sme kdy testovali :-) Editováno: 13. Prosinec 2007, autor: kodemi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tweetak Vloženo 13. Prosinec 2007 Autor Sdílet Vloženo 13. Prosinec 2007 anták mužu sehnat za lacino ale spíš bych doporučil rušičku už ale na traget nedam dopustit :-) Jsem tedka mel 10 kusu Targetu 550 Euro a prodaval jsem je za 10500 s dokladem do ucta a se zarukou a nebo za 9tis bez dokladu, ale se zarukou..:-) Ale taky jsem zacal malinko delat do laseru a mam je za super prachy, takze kdyby jsi chtel nebo o nekom vedel, neni problme se dohodnout... 2 leta zaruka, jen doklad neumim a rozdil ceny je takovy:Antilaser SINGLE: Normalni cena 12895 a moje cena 9999 Antilaser DUAL: Normalni cena 18895 a moje 14999 Antilaser TRIPLE: Normalni cena 24895 a moje 19999 Antilaser QUAD: Normalni cena 29895 a moje 21500 (nej cena)!! Vsechno novy...:-). Nejlepsi rusicka na lasery celesvetove a u nas dosahuje 99% ucinosti..:-) jo tyhle ceny jenom do konce roku.. mozna do 5.1 at nezeru...:-) Kdo by se o to zajimal a chtěl by třeba jenom něco vědět tak se klidne ptejte :-) Zda se mi tohle že nejlepši antaky,rušičky co sme kdy testovali :-) rusicky neboli aktivni antiradar mas zakazany ! jen je dira v zakone na mestskou policii !! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MELLO Vloženo 13. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 13. Prosinec 2007 Kdyby jste jezdili +- dle předpisů, tak vás podobné p*****ny nemusí zajímat, ale na to asi v tomto threadu nejste zvědaví že? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tweetak Vloženo 14. Prosinec 2007 Autor Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2007 MELLO : a ty jezdis po dalnici max 130? nikdy jsi nejel vic a nevidel stat pak na boku mondeo a opodál stopovat? je to obranné upozornění... informativni Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MELLO Vloženo 14. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2007 MELLO : a ty jezdis po dalnici max 130? nikdy jsi nejel vic a nevidel stat pak na boku mondeo a opodál stopovat? je to obranné upozornění... informativni Jasně že jezdím na dálnici víc, ale jen občas a v úseku kde toi znám a vím, že tam zaručeně stát nebudou. A když jedu po silnici kde to neznám, tak tam dodržuju. A jelikož pár lidí z dopravky znám, tak věř tomu, že ono jen tak změnit místo měření nejde. Jsou na to přesné předpisy, jak musí vypadat bezpečné místo na následné zastavování atd. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.