Píďa Vloženo 17. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 17. Listopad 2007 Zdravím všechny poraďte mi prosím...... dnes jsem si kontroloval auto a mám 2 závady. na climatroniku mi to píše servomotor přetlakové klapky vadný.... jesli mi můžete upřesnit kde to najít a co je divné tak u climatroniku mi to napsalo závadu snímač rychlosti jízdy G68 vadný. .. to jsem nějak nepochopil co to má za souvislost s climatronikem a tak potřebuju vědet co s tím díky předem za ochotu.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 17. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 17. Listopad 2007 zkus udělat základní nastavení Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Píďa Vloženo 17. Listopad 2007 Autor Sdílet Vloženo 17. Listopad 2007 nevím co máš na mysli jsem v tomhle laik... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 18. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 18. Listopad 2007 Servomotor přetlakové klapky je motork, který přepíná vnitřní a vnější okruh, označení má V71.. je zespodu za schránkou nad ventilátorem, když přepínáš na vnitřní okruh tak by to mělo jít slyšet jak chodí.. někdy stačí rozhýbat.. většinou se mění.. tady máš popis.. http://www.skodaoctavia.cz/Interiernavody/...rnihoOkruhu.htm Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
garny Vloženo 18. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 18. Listopad 2007 Zdravím všechny poraďte mi prosím...... dnes jsem si kontroloval auto a mám 2 závady. na climatroniku mi to píše servomotor přetlakové klapky vadný.... jesli mi můžete upřesnit kde to najít a co je divné tak u climatroniku mi to napsalo závadu snímač rychlosti jízdy G68 vadný. .. to jsem nějak nepochopil co to má za souvislost s climatronikem a tak potřebuju vědet co s tím díky předem za ochotu.... ahoj ten servomotor je ten jak píše tady někdo víše.... vetšinou se musí mněnit praskají tam ozubené kolečka.... kontrola rychlosti do climatroniku opravdu jde.... proč to tam je bůh ví... ten snímač je na převodovce.... ale pokavad ti ukazuje dobře tachometr tak bych to asi moc neřešil... udělej vagem to nastavení jak psal cosby.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Píďa Vloženo 18. Listopad 2007 Autor Sdílet Vloženo 18. Listopad 2007 Aha tak díky všem za rady kouknu se na to. Zajímavý že ta klapka vnítřní cirkulace funguje..... přitom píše že servomotor je vadný a ten snímač rychlosti teda nevím zkusím zjistit a vyměnit. takže je na převodovce...? tachometr funguje dobře... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.