Návštěvník Vloženo 20. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 20. Listopad 2007 CHLUBIL . . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radas1 Vloženo 6. Květen 2008 Sdílet Vloženo 6. Květen 2008 CHLUBIL . . Tak jsem se dnes pokusil o nastavení gongu-mám Octu 99 glx tak by to mělo jít,ale asi něco dělám špatně.nastavil jsem dle tvých instrukcí na notebooku v programu vag com v kódovaní přístrojovky jak píšeš z 00242 na 00342 při startu jsem měl 12 hod. čas a mile a když jsem mrknul zpět do kódování tak první hodnota byla 00242 a druhá byla původní a to je špatně měla by snad být změněná na 00342.Možná to zadávám špatně.zadal jsem 00242 do první a 00342 do druhé a start. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
creck Vloženo 6. Květen 2008 Sdílet Vloženo 6. Květen 2008 ty brdo vy jste blazni me to tam neuveritelne sere kdyz pokazde co zastrcim do dirky to bimba jak splasene a posloucham manzelku ze si mam zapinat pasy a podobne hovadiny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Vloženo 6. Květen 2008 Sdílet Vloženo 6. Květen 2008 (editace) Tak jsem se dnes pokusil o nastavení gongu-mám Octu 99 glx tak by to mělo jít,ale asi něco dělám špatně.nastavil jsem dle tvých instrukcí na notebooku v programu vag com v kódovaní přístrojovky jak píšeš z 00242 na 00342 při startu jsem měl 12 hod. čas a mile a když jsem mrknul zpět do kódování tak první hodnota byla 00242 a druhá byla původní a to je špatně měla by snad být změněná na 00342.Možná to zadávám špatně.zadal jsem 00242 do první a 00342 do druhé a start. Kodovani hodit na 02342 - ta 3 uprostred je Kanada - jinak standart 02142 -1 je Evropa - muzes mit jine kodovani budiku ale menis jen to cislo uprostred kodovani Editováno: 6. Květen 2008, autor: Návštěvník Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radas1 Vloženo 7. Květen 2008 Sdílet Vloženo 7. Květen 2008 Kodovani hodit na 02342 - ta 3 uprostred je Kanada - jinak standart 02142 -1 je Evropa - muzes mit jine kodovani budiku ale menis jen to cislo uprostred kodovani Dík to jsem nevěděl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Vloženo 7. Květen 2008 Sdílet Vloženo 7. Květen 2008 Dík to jsem nevěděl tak povidej a prehanej - pokud date na jine zeme - meni se pak km na mile a hodiny na 12 hodinovej format Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maros Vloženo 7. Květen 2008 Sdílet Vloženo 7. Květen 2008 Takze,kdyz je Canada,tak km i hodiny zustanou puvodni hodnoty ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radas1 Vloženo 7. Květen 2008 Sdílet Vloženo 7. Květen 2008 Takze,kdyz je Canada,tak km i hodiny zustanou puvodni hodnoty ?Právě jsem to dal na (3)kanadu a je všechno původní -km,24h.akorát když nechám klíč v zapalování a otevřu dveře tak se ozve gong gong při zapnutých světlech dlouhý tónto mě trochu štve,že to nejde i při světlech Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Vloženo 7. Květen 2008 Sdílet Vloženo 7. Květen 2008 Bohuzel pri svetlech to nejde - jinak info o zap. zapalovani je nekdy dobra vec, ale to at si kazdy overi sam. Me pritelkyni se to nepaci, me tak normalne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radas1 Vloženo 7. Květen 2008 Sdílet Vloženo 7. Květen 2008 Bohuzel pri svetlech to nejde - jinak info o zap. zapalovani je nekdy dobra vec, ale to at si kazdy overi sam. Me pritelkyni se to nepaci, me tak normalne Dá se nějak pořešit spínač bezpečnostních pásů.nemám ho tam,ale šlo by to dodělat,budíky to podporujou,ale není v zámku spínač Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.