capo Vloženo 20. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 20. Listopad 2007 Mám problémy s DO v klíči. Pokud jste měnili staré klíče za vystřelováky, určitě vám zbyly staré DO. Koupím!! Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
capo Vloženo 22. Listopad 2007 Autor Sdílet Vloženo 22. Listopad 2007 Opravdu se nikomu neválí doma navíc tenhle kousek? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Filas1 Vloženo 22. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 22. Listopad 2007 taky bych jeden tenhle ovladač potřeboval. Blbne mi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mifii Vloženo 23. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 23. Listopad 2007 taky bych jeden tenhle ovladač potřeboval. Blbne mi. mam 2kusy!!! na jednom akorat schazi ten znak skoda-nekdo ho sloupl-jinak funkcni Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
smreko Vloženo 28. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 28. Listopad 2007 ja mam jednu celu sadu zamkov z Fabie frekvencia 434Mhz ( použivane ani nie mesiac ) hneď po mesiaci kúpi môjho nového auta som ich vymenil za vistrelováky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.