Cushdie Vloženo 21. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 21. Listopad 2007 PLS, poterbuji poradit, nikdy jsem nemel auto s automatem ani jsem v nem poradne nejel a ted se rodice rozhodli si neco takoveho poridit, rad bych jim s tim pomohl ale nevim jestli uz pocatecni vyber je ok. Hledaji neco mezi 100 - 135k, benzin, obsah do 1,8, automat, vybava abs, servo, 2xabg, klima... atp Našel jsem O1 http://www.vyzkouseno.cz/showcar.php?id=120657 a nebo na tip cars je polo 1,6, 1999, za 125k, najeto asi 47k Prosim i o radu jak se nakupuje automat, co mam poslouchat a taky jake auto byste doporucili, nejen z tech dvou. Díky moc D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michal9 Vloženo 22. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 22. Listopad 2007 Tak tu octávku určitě ne. Nějak málo km na tu výbavu co to má, si to asi důchodce nekupoval. Už je to dost starý auto. A že to není 1 majitel to taky vypovídá, že se toho chce někdo zbavit. A asi ví proč. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.