Svond Vloženo 22. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 22. Listopad 2007 Zdravím, nemáte někdo fotky interieru octy v Laurin a Klement, nemůžu nikde sehnat více fotek než je na oficiálních stránkách skodovky...nevíte kde by mohli být??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
THORIN Vloženo 22. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 22. Listopad 2007 Seděl jsem v tom tuším loni v Praze na autosalónu. Sedačky jsou moc pěkné v té světle šedé kůži, ale jinak je všechno černé, no a já černou moc nemusím. Mám doma od té doby katalog na tento model, ale foťáky mají potomci na studiích takže foto nemám. Určitě je to dobrá volba už jenom proto že jich moc nejezdí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Svond Vloženo 23. Listopad 2007 Autor Sdílet Vloženo 23. Listopad 2007 Seděl jsem v tom tuším loni v Praze na autosalónu. Sedačky jsou moc pěkné v té světle šedé kůži, ale jinak je všechno černé, no a já černou moc nemusím. Mám doma od té doby katalog na tento model, ale foťáky mají potomci na studiích takže foto nemám. Určitě je to dobrá volba už jenom proto že jich moc nejezdí. No volba by to určitě byla skvělá, ale já bych ty fotky potřeboval spíš pro inspiraci, tak si seženu ten katalog a mrknu nato...dík moc za radu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Octavian1 Vloženo 23. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 23. Listopad 2007 Ja Lak mam ale fotky zatim nemam poklusim se to nejak nafotit, ale mam to cely v cerny kuzi ne v šedý Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Svond Vloženo 23. Listopad 2007 Autor Sdílet Vloženo 23. Listopad 2007 Ja Lak mam ale fotky zatim nemam poklusim se to nejak nafotit, ale mam to cely v cerny kuzi ne v šedý Proč to nemáš v té bílé?..kdyby jsi měl nějakou tu fotku tak by to bylo super, tam je to všechno jenom v obrácený barvě,ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Octavian1 Vloženo 24. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 24. Listopad 2007 pze jsem cune a hned by to bylo zasrany, a na druhy strane ta cerna ma v prostredni casti obracenou kuzi takze je to super ze ti po tom neklouze zadek apod. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Svond Vloženo 24. Listopad 2007 Autor Sdílet Vloženo 24. Listopad 2007 pze jsem cune a hned by to bylo zasrany, a na druhy strane ta cerna ma v prostredni casti obracenou kuzi takze je to super ze ti po tom neklouze zadek apod. Stejně je to mazec mít takovej interier!!!...můžu akorát závidět!..s tím umazáním máš pravdu, já bych to chtěl do té bílé udělat ve svým, ale taky se toho bojím poněvadž jsem taky prase... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Octavian1 Vloženo 24. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 24. Listopad 2007 Pockej tak 2apul roku a prodam ti ho ) jeste bych chtel nejak poresit TRinax (Columbus) a pak to bude eno nuno zitra nafotim a pridam. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Svond Vloženo 25. Listopad 2007 Autor Sdílet Vloženo 25. Listopad 2007 Pockej tak 2apul roku a prodam ti ho ) jeste bych chtel nejak poresit TRinax (Columbus) a pak to bude eno nuno zitra nafotim a pridam. Co je to ten TRinax?.....no já bych jí bral všema deseti, ale maximálně tak výměnou za OctuI.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Octavian1 Vloženo 27. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 27. Listopad 2007 Tak konecne jsem udelal fotky ale jen z mobilu bohuzel, nemel jsem fotak u sebe Trinax je navigace (resp dot.obrazovka) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Svond Vloženo 28. Listopad 2007 Autor Sdílet Vloženo 28. Listopad 2007 Dík moc za fotky, To se to musí vozit..:-D..Fakt bomba!..a teda vlastně v tom druhém provedení co je tady v té šedé kůži ak v tom druhém je to potaženo v té světlé kůži, že jo?.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 28. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 28. Listopad 2007 (editace) Nemohl by si udelat detailnejsi fotku toho sedaku? Jaky je to material? Semis? Editováno: 28. Listopad 2007, autor: Doli Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Deny.Kr Vloženo 28. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 28. Listopad 2007 Nemohl by si udelat detailnejsi fotku toho sedaku? Jaky je to material? Semis? na to ti odpovím i já,vlastník dynamic paketu-je to otočená kůže..,stejně,jako na staré octavii...semišový vzhled i pocit,nic-méně více vydrží Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Octavian1 Vloženo 28. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 28. Listopad 2007 Ja teda chtel tu cernou pze me vazne vic vyhovuje ta obracena kuze nez celokozeny, ale ma pravdu ze je to otocena kuze, Pokusim se co nejdriv vyfotit poradne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 28. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 28. Listopad 2007 Ja teda chtel tu cernou pze me vazne vic vyhovuje ta obracena kuze nez celokozeny, ale ma pravdu ze je to otocena kuze, Pokusim se co nejdriv vyfotit poradne Presne takle bych to chtel presit na RS sedackach, protoze ta sitka nic nevydrzi a casem se prosoupe... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Octavian1 Vloženo 28. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 28. Listopad 2007 Ja nez kupoval Laka tak jsem prave chtel tu kombinaci neco jako je v RSu, podel kuze a uprostred textil, mel jsem to i v Jeepu a bylo to super Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 28. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 28. Listopad 2007 Ja nez kupoval Laka tak jsem prave chtel tu kombinaci neco jako je v RSu, podel kuze a uprostred textil, mel jsem to i v Jeepu a bylo to super Ne, ta sitka uz je u ridice takova rozsoupana a nevypada to hezky...myslim ze tohle je lepsi reseni!! Ala Passat R36!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 28. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 28. Listopad 2007 (editace) Je to tahle latka? Alcantara onyx? Teda v pripade L&K Ivory... Editováno: 28. Listopad 2007, autor: Doli Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Octavian1 Vloženo 28. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 28. Listopad 2007 Ja myslim ze asi jo, ja to nafotim a pripichnu, takhle z ty fotky je to spatne rozpoznatelny lepsi je to porovnat s tou hlaskou kuzi po stranach Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 28. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 28. Listopad 2007 Ja myslim ze asi jo, ja to nafotim a pripichnu, takhle z ty fotky je to spatne rozpoznatelny lepsi je to porovnat s tou hlaskou kuzi po stranach Jo, to bude nejlepsi!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Octavian1 Vloženo 28. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 28. Listopad 2007 To je presne ono Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 28. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 28. Listopad 2007 (editace) To je presne ono Takhle bych si to nejak predstavoval-nahradit tu sitku timto materialem! Jen nevim jak by tam ladila ta svetla perforovana alcantara... Editováno: 28. Listopad 2007, autor: Doli Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Octavian1 Vloženo 28. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 28. Listopad 2007 Vzdyt uz tam je nejaka svetla ne?Co ja si matne pamatuju... a u koho to budes delat nebylo by lepsi to dat alesimu a cely to presit? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 28. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 28. Listopad 2007 Vzdyt uz tam je nejaka svetla ne?Co ja si matne pamatuju... a u koho to budes delat nebylo by lepsi to dat alesimu a cely to presit? Jo, presne toho mam na mysli, uz v unoru mi ukazoval jeho sedacky a mel tam taky tu alcantaru. No, ta svetla uz tam prave je a prijde mi skoda ji davat pryc, takze tim asi nahradim jen tu sitovinu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Octavian1 Vloženo 29. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 29. Listopad 2007 Tak jeslti to spravne chapu tak to chces nahradit tou bilou alcantrou??? to se mi zda jako pest na oko, ja bych tam dal tu cernou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.