VendaRS Vloženo 23. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 23. Listopad 2007 Prosím o radu, nejdou mi stahovat okýnka (jsou to elektrické pro vtipálky) nevím která to je pojistka, nechce se mi všechny vydělávat dík za rady Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Komárek Vloženo 23. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 23. Listopad 2007 Prosím o radu, nejdou mi stahovat okýnka (jsou to elektrické pro vtipálky) nevím která to je pojistka, nechce se mi všechny vydělávat dík za rady Myslím si, že to musí být nějaká z těch pojistek nad baterkou, protože jsem koukal do schématu těch pojistek, jak máš u dveří řidiče a tam žádná z nich nebyla na el. okna.. Tak nevím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
škodovák Vloženo 23. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 23. Listopad 2007 A nejdou ti stahovat jen okna nebo jěště něco jiného ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 23. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 23. Listopad 2007 (editace) Pojistky stahování oken je nad pedály, přidělaná na reléboxu, je to spešl pojistka-tepelná a stojí asi 250,- je to malá hliníková krabička se zeleným vrškem.v Nejdou opravdu stahovat všechna, jak od řidiče, tak jednotlivě?? Editováno: 23. Listopad 2007, autor: rolbar Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VendaRS Vloženo 29. Listopad 2007 Autor Sdílet Vloženo 29. Listopad 2007 JJ nejdou žádná, ale šíbr normálně jde , ještě nejdou zrcátka, ale dík ani sem nevěděl že je něco nad pedálama zkusím se podívat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Komárek Vloženo 29. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 29. Listopad 2007 Pojistky stahování oken je nad pedály, přidělaná na reléboxu, je to spešl pojistka-tepelná a stojí asi 250,- je to malá hliníková krabička se zeleným vrškem.v Nejdou opravdu stahovat všechna, jak od řidiče, tak jednotlivě?? Tak to sem fakt netušil, že se tam něco takového nachází.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza72 Vloženo 5. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 5. Prosinec 2007 Restart GETAWAY, pokud ma auto Immobilizeru 3.generace.. Gonza Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VendaRS Vloženo 6. Prosinec 2007 Autor Sdílet Vloženo 6. Prosinec 2007 Tak to vůbec nevím jestli má 3. generaci, ale okýnka sou už v pohodě vybila se mi baterka a porestartu OK, jen mi zase pro změnu blbnou blinkry dvakrát to blikne a nic ani to necvakne, ale výstražný jdou nevím co to je??????? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
carda Vloženo 17. Květen 2011 Sdílet Vloženo 17. Květen 2011 Pojistky stahování oken je nad pedály, přidělaná na reléboxu, je to spešl pojistka-tepelná a stojí asi 250,- je to malá hliníková krabička se zeleným vrškem.v Nejdou opravdu stahovat všechna, jak od řidiče, tak jednotlivě?? Zdravím nejdou mi stahovat elektrické okna.Když zmačknu tlačítko u řidiče které koliv okno tak sličím že něco cvakne ale nestahuje se ani jedno.Přes tu hliníkovou pojistku proud jde.Vag píše chybu 1329 a je to Ol 1.6 74kw r.v97.Nevíte prosím co stím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fannyk Vloženo 29. Říjen 2011 Sdílet Vloženo 29. Říjen 2011 (editace) Zdravím, jsem tu novej a stále jsem hledal a nevím kam to napsat. Mám problém s ovládáním oken, ne jen oken, proste veškerá elektrika od řidičových dveřích. Mam octavii 1.9TDI, 66 kw, rv97. Je to neco pres pul rok co jsem poridil tuto octavii a predchozi majitel mi rikal ze to budou jen prerusene kabely u pantu dverich ale opak je pravdou. dal mi k tomu dalsí kabel jenze ten ma 34-pinový konektor na pripojeni k motorku na stahovačku, a motorek ktery je v aute ma 29 pinu. tak nevim co je spravne na tento rok vyroby. neni ani pripojeno ovladani na el. zrcatka ponevadz je tam jiny konektor. u octavie rv 97 ma byt si myslim takovy kolebkový prepinac ale konektor na kabelazi s 29-pinovym pripojenim na motorek nelze pripojit k tomuto ovladani zrcatek. co funguje je zamykani od ridice vsech dverich a kdyz chci stahnout predni prave okno, jede dolu leve zadni. myslim si ze nekdo predemnou prehodil motorek stahovani z novejsi octavie aj s kabelazi a pak to nemuze dobre fungovat. Muj predpoklad. Nebo nevite nekdo kolik pinu - količku ma motorek stahovani u ridicových dverich rv97? nebo cim by to vse mohlo byt? Jestli je spravny ze tam je motorek stahovani s 34 pinama. moc diky za kazdou odpoved. Fanda Editováno: 29. Říjen 2011, autor: Fannyk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.