Listopad 28, 200717 r Autor kucí... já nechci rejt! jenom maličko! Vždyť je to takový malý bagřík . A co bagruje? snad ne telefonní přípojky k O2
Listopad 28, 200717 r S jakou motorizací mam autí koupit, abych nebyl zklamán a nechal za sebou všechny "rádoby" závodníky? Díky za odpovědi? Ahoj, mám Octavii II RS v benzínu a jsem max spokojen. Pokud uvažuješ o RS nebydlím tak daleko od tebe, tak se můžem sejít a ukážu ti co a jak... Tak koukám že už ji máš.... Tak hodně km bez nehody... Díky, tobě taky Tome hodně km bez nehody. A odkud, že to jsi, když nebydlíš tak daleko? Ahoj, jsem z Prahy... Což není tak hrozné... v jaké barvě jí máš??
Listopad 29, 200717 r Autor S jakou motorizací mam autí koupit, abych nebyl zklamán a nechal za sebou všechny "rádoby" závodníky? Díky za odpovědi? Ahoj, mám Octavii II RS v benzínu a jsem max spokojen. Pokud uvažuješ o RS nebydlím tak daleko od tebe, tak se můžem sejít a ukážu ti co a jak... Tak koukám že už ji máš.... Tak hodně km bez nehody... Díky, tobě taky Tome hodně km bez nehody. A odkud, že to jsi, když nebydlíš tak daleko? Ahoj, jsem z Prahy... Což není tak hrozné... v jaké barvě jí máš?? V černé
Listopad 29, 200717 r Autor hh... já už jsem taky strejda, ale RSky zrovna nerozdávám! Tak to jsi ale moc hodný, zlý strejda.. A nebyl to dar, ale zcela legální prodej. Upraveno Listopad 29, 200717 r od Komárek
Prosinec 28, 200717 r nižší střední.... ale dalo by se říct, že je O II. na rozmezí nižší střední a střední! ale např. Passat je opravdu o třídu výš! no ,ale nechtel bych ho
Prosinec 28, 200717 r Autor áá, tady to všechno začalo... RS Combi, správná volba Jsem rád, že tohle téma někdo oživil Passata bych bral = je to typicky lacinej němec; na zničení stačí; po záruce poslat do bazaru
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.