burek Vloženo 25. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 25. Listopad 2007 Zdravim Vas, mam jeden problem.Mam O1 2001 1.9 tdi 66kw a najeto 115 000km...kdyz zabrzdim prudce citim takovou ranu od predni napravy....kdyz brzdim plynule nic vse v poho ale jak na to hnacnu jako by sekola posunuly o 1cm dozadu a oneco zaskubly...nevioim stema kolama to pisu jako prirovnani ale je to divny a nevim co to je?nevite nekdo?dikec Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octaviaman Vloženo 25. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 25. Listopad 2007 Zdravim Vas,mam jeden problem.Mam O1 2001 1.9 tdi 66kw a najeto 115 000km...kdyz zabrzdim prudce citim takovou ranu od predni napravy....kdyz brzdim plynule nic vse v poho ale jak na to hnacnu jako by sekola posunuly o 1cm dozadu a oneco zaskubly...nevioim stema kolama to pisu jako prirovnani ale je to divny a nevim co to je?nevite nekdo?dikec rána se ozve jen při prudkém brždění?co nerovnosti - díry,přejezdy ...,zajed na stk na kontrolu přední nápravy,jsou povinni ti to prohlédnout samozřejmě za úplatek,navíc ti překontrolují i brzdy,myslím že to budou silentbloky na ramenech ty za předním kolem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
burek Vloženo 26. Listopad 2007 Autor Sdílet Vloženo 26. Listopad 2007 parada diky moc..a jeste se chci zeptat co stoji takova vymnena? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
burek Vloženo 26. Listopad 2007 Autor Sdílet Vloženo 26. Listopad 2007 jinak prejezdy a diry v poho to nic neboucha jenom kdyz prudce brzdim...diry kdyz prejedu nic neslysim ale oproti passatovi je to takovy moc hlucny to auto na diry mel jsem passat 98 rok a byl takovej na diry tiichounkej..nevim jestli je to normal u O1..mozna mam v haji aji tlumice asi...nevim noo .. to poznam jak???dikec Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Komárek Vloženo 26. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 26. Listopad 2007 (editace) jinak prejezdy a diry v poho to nic neboucha jenom kdyz prudce brzdim...diry kdyz prejedu nic neslysim ale oproti passatovi je to takovy moc hlucny to auto na diry mel jsem passat 98 rok a byl takovej na diry tiichounkej..nevim jestli je to normal u O1..mozna mam v haji aji tlumice asi...nevim noo .. to poznam jak???dikec Co takhle ABS, když to bouchá jen, když na to prudce šlápneš? A s tim hlukem je to normální. Passat je trochu jiný kafe A ty silembloky stojí cca. 500,- Editováno: 26. Listopad 2007, autor: Komárek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
burek Vloženo 27. Listopad 2007 Autor Sdílet Vloženo 27. Listopad 2007 ja myslim ze to abs neni ale je to mozne noo..nevim nevim..je to takovydivny zvuk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stihacka Vloženo 27. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 27. Listopad 2007 jinak prejezdy a diry v poho to nic neboucha jenom kdyz prudce brzdim...diry kdyz prejedu nic neslysim ale oproti passatovi je to takovy moc hlucny to auto na diry mel jsem passat 98 rok a byl takovej na diry tiichounkej..nevim jestli je to normal u O1..mozna mam v haji aji tlumice asi...nevim noo .. to poznam jak???dikec Co takhle ABS, když to bouchá jen, když na to prudce šlápneš? A s tim hlukem je to normální. Passat je trochu jiný kafe A ty silembloky stojí cca. 500,- Silentbloky sice stojej třeba 500,- ale další následuje nutná geometrie a ta je dalších 500-1000... Jinak podle mě to budou oni, něco podobnýho mi to taky dělalo, akorát to nemlátilo a přišlo mi jako by jednou byl podvozek tvrdší a podruhý měkčí, jako by se měnila geometrie, právě díky těm silentblokům. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
burek Vloženo 28. Listopad 2007 Autor Sdílet Vloženo 28. Listopad 2007 no podvozekk mam porad stejny ale jen kdyz hnacnu na brzdu jak krupka tak to tak buchne mirne...mozna to je ta abs...ma to najeto 115 000km .nevim po kolika km byvaji silentbloky v haji.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Komárek Vloženo 28. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 28. Listopad 2007 no podvozekk mam porad stejny ale jen kdyz hnacnu na brzdu jak krupka tak to tak buchne mirne...mozna to je ta abs...ma to najeto 115 000km .nevim po kolika km byvaji silentbloky v haji.. Silembloky sem vymlátil po 6000,-, takže spotřební materiál na českých silnicích Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Komárek Vloženo 28. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 28. Listopad 2007 (editace) jinak prejezdy a diry v poho to nic neboucha jenom kdyz prudce brzdim...diry kdyz prejedu nic neslysim ale oproti passatovi je to takovy moc hlucny to auto na diry mel jsem passat 98 rok a byl takovej na diry tiichounkej..nevim jestli je to normal u O1..mozna mam v haji aji tlumice asi...nevim noo .. to poznam jak???dikec Co takhle ABS, když to bouchá jen, když na to prudce šlápneš? A s tim hlukem je to normální. Passat je trochu jiný kafe A ty silembloky stojí cca. 500,- Silentbloky sice stojej třeba 500,- ale další následuje nutná geometrie a ta je dalších 500-1000... Jinak podle mě to budou oni, něco podobnýho mi to taky dělalo, akorát to nemlátilo a přišlo mi jako by jednou byl podvozek tvrdší a podruhý měkčí, jako by se měnila geometrie, právě díky těm silentblokům. Jo sorry, na cenu geometrie jsem zapomněl, protože jsem ty silembloky s geometrií nikdy nedělal zvlášť, ale spolu s dalšími opravami a výměnami. Editováno: 28. Listopad 2007, autor: Komárek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.