acter Vloženo 26. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 26. Listopad 2007 Uz jsem videl zajice misto mlhovky, ptaka v pruduchu ke chladici, pirka za steracem....ale to co jsem nasel na svem aute v sobotu, to me vazne prakvapilo Ptaci pirka na kufru....asi jsem moc rychle couval Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OrOrO Vloženo 26. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 26. Listopad 2007 Prostě tě nějakej pták honil a tz jsi před ním prudce zabrzdil , to víš ptáci neznají předpisy. Ahoj. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 26. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 26. Listopad 2007 spíš se za letu vysral a šlo to i s pírkem od prdele k zemi a někdo ty vyžrat musel.... chodník, hlava, auto.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Namor Rapsaj Vloženo 26. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 26. Listopad 2007 Uz jsem videl zajice misto mlhovky, ptaka v pruduchu ke chladici, pirka za steracem....ale to co jsem nasel na svem aute v sobotu, to me vazne prakvapilo Ptaci pirka na kufru....asi jsem moc rychle couval Mno, to byl úchylnej pták, co ti do té škvírky něco strkal a vzhledem k tvému rychlému rozjezdu to už nestihl vytáhnout. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 26. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 26. Listopad 2007 NECITOVAT S FOTOGRAFIEMI!!!!!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P2M Vloženo 26. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 26. Listopad 2007 Podle mě jsi jel pomalu a ten pták tě dolétl/dojel a přehlídl a sprostě to do tebe nakouřil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
armos Vloženo 26. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 26. Listopad 2007 No jo, ale jak ted zjistis kde byl ten ptak pojistenej, asi pres asociaci pojistoven Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 26. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 26. Listopad 2007 Podle mě jsi jel pomalu a ten pták tě dolétl/dojel a přehlídl a sprostě to do tebe nakouřil Zcela vyjímečně s Tebou musím souhlasit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acter Vloženo 27. Listopad 2007 Autor Sdílet Vloženo 27. Listopad 2007 Uz jsem videl zajice misto mlhovky, ptaka v pruduchu ke chladici, pirka za steracem....ale to co jsem nasel na svem aute v sobotu, to me vazne prakvapilo Ptaci pirka na kufru....asi jsem moc rychle couval Mno, to byl úchylnej pták, co ti do té škvírky něco strkal a vzhledem k tvému rychlému rozjezdu to už nestihl vytáhnout. Tento nazor shledavam nevtipnejsim :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acter Vloženo 27. Listopad 2007 Autor Sdílet Vloženo 27. Listopad 2007 No jo, ale jak ted zjistis kde byl ten ptak pojistenej, asi pres asociaci pojistoven Tak jsem tam dneska volal a ptak DJU4089SDU (jsem zjistil rozborem DNA) je pojistenej u ČPP (neboli Česká ptačí pojistovna) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acter Vloženo 27. Listopad 2007 Autor Sdílet Vloženo 27. Listopad 2007 Podle mě jsi jel pomalu a ten pták tě dolétl/dojel a přehlídl a sprostě to do tebe nakouřil Zcela vyjímečně s Tebou musím souhlasit Pomalu jezdnim jen kdyz jedu nekam s Vama....abybch porad nemusel nekde cekat Jinak jezdim jako das Uz jsem se naucil davat trojku, cece....to je hukot....100km/hod....uz budu za chvili velkej kluk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matys06 Vloženo 28. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 28. Listopad 2007 Nejspíš vozíš v kufru moc drobků a pak to tak dopadá. Bouchneš kufrem a oni už nestihnou vylítnout. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.