Publikováno Listopad 26, 200717 r Uz jsem videl zajice misto mlhovky, ptaka v pruduchu ke chladici, pirka za steracem....ale to co jsem nasel na svem aute v sobotu, to me vazne prakvapilo Ptaci pirka na kufru....asi jsem moc rychle couval
Listopad 26, 200717 r Prostě tě nějakej pták honil a tz jsi před ním prudce zabrzdil , to víš ptáci neznají předpisy. Ahoj.
Listopad 26, 200717 r spíš se za letu vysral a šlo to i s pírkem od prdele k zemi a někdo ty vyžrat musel.... chodník, hlava, auto....
Listopad 26, 200717 r Uz jsem videl zajice misto mlhovky, ptaka v pruduchu ke chladici, pirka za steracem....ale to co jsem nasel na svem aute v sobotu, to me vazne prakvapilo Ptaci pirka na kufru....asi jsem moc rychle couval Mno, to byl úchylnej pták, co ti do té škvírky něco strkal a vzhledem k tvému rychlému rozjezdu to už nestihl vytáhnout.
Listopad 26, 200717 r Podle mě jsi jel pomalu a ten pták tě dolétl/dojel a přehlídl a sprostě to do tebe nakouřil
Listopad 26, 200717 r No jo, ale jak ted zjistis kde byl ten ptak pojistenej, asi pres asociaci pojistoven
Listopad 26, 200717 r Podle mě jsi jel pomalu a ten pták tě dolétl/dojel a přehlídl a sprostě to do tebe nakouřil Zcela vyjímečně s Tebou musím souhlasit
Listopad 27, 200717 r Autor Uz jsem videl zajice misto mlhovky, ptaka v pruduchu ke chladici, pirka za steracem....ale to co jsem nasel na svem aute v sobotu, to me vazne prakvapilo Ptaci pirka na kufru....asi jsem moc rychle couval Mno, to byl úchylnej pták, co ti do té škvírky něco strkal a vzhledem k tvému rychlému rozjezdu to už nestihl vytáhnout. Tento nazor shledavam nevtipnejsim :)
Listopad 27, 200717 r Autor No jo, ale jak ted zjistis kde byl ten ptak pojistenej, asi pres asociaci pojistoven Tak jsem tam dneska volal a ptak DJU4089SDU (jsem zjistil rozborem DNA) je pojistenej u ČPP (neboli Česká ptačí pojistovna)
Listopad 27, 200717 r Autor Podle mě jsi jel pomalu a ten pták tě dolétl/dojel a přehlídl a sprostě to do tebe nakouřil Zcela vyjímečně s Tebou musím souhlasit Pomalu jezdnim jen kdyz jedu nekam s Vama....abybch porad nemusel nekde cekat Jinak jezdim jako das Uz jsem se naucil davat trojku, cece....to je hukot....100km/hod....uz budu za chvili velkej kluk
Listopad 28, 200717 r Nejspíš vozíš v kufru moc drobků a pak to tak dopadá. Bouchneš kufrem a oni už nestihnou vylítnout.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.