bicinka Vloženo 26. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 26. Listopad 2007 (editace) Nevíte někdo jak se vyndavá motorek ve světlech? Potřebuji vyndat čočku a musí se vyndat i motorek. Editováno: 26. Listopad 2007, autor: bicinka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Motaaa Vloženo 26. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 26. Listopad 2007 Nevíte někdo jak se vyndavá motorek ve světlech? Potřebuji vyndat čočku a musí se vyndat i motorek. pootoč sním ja taky nevěděl jak až sem daval Angels eyes tak sem se to naučil. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
profor Vloženo 26. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 26. Listopad 2007 Ak čočku potrebuješ vybrať kôli ktorej musíš dať dole motorček? Nevíte někdo jak se vyndavá motorek ve světlech? Potřebuji vyndat čočku a musí se vyndat i motorek. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bicinka Vloženo 26. Listopad 2007 Autor Sdílet Vloženo 26. Listopad 2007 Ak čočku potrebuješ vybrať kôli ktorej musíš dať dole motorček?Nevíte někdo jak se vyndavá motorek ve světlech? Potřebuji vyndat čočku a musí se vyndat i motorek. ve xenonech Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bicinka Vloženo 26. Listopad 2007 Autor Sdílet Vloženo 26. Listopad 2007 všem děkuji, podařilo se to. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
profor Vloženo 26. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 26. Listopad 2007 Aj čočka? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bicinka Vloženo 26. Listopad 2007 Autor Sdílet Vloženo 26. Listopad 2007 Aj čočka? jo obě čočky jsem vyndal a v ultrazvuku jsem je umyl. Světla svítí jako blázen oproti dřívějšku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
profor Vloženo 26. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 26. Listopad 2007 OK ale mal si rozlepene svetla hej? v ultrazvuku? to by sa mi zišlo na moje bixena, su tosť ufulane jak kich chytam a boli chytané... foto by nebolo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bicinka Vloženo 26. Listopad 2007 Autor Sdílet Vloženo 26. Listopad 2007 OK ale mal si rozlepene svetla hej? v ultrazvuku? to by sa mi zišlo na moje bixena, su tosť ufulane jak kich chytam a boli chytané... foto by nebolo? rozlepené jsem je neměl, zezadu jsem vyndal tu čočku a celou rozebral. zítra sem hodím fotky jaký to je rozdíl. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
profor Vloženo 26. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 26. Listopad 2007 ty si gynekológ lol daj fotos OK ale mal si rozlepene svetla hej? v ultrazvuku? to by sa mi zišlo na moje bixena, su tosť ufulane jak kich chytam a boli chytané... foto by nebolo? rozlepené jsem je neměl, zezadu jsem vyndal tu čočku a celou rozebral. zítra sem hodím fotky jaký to je rozdíl. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bicinka Vloženo 27. Listopad 2007 Autor Sdílet Vloženo 27. Listopad 2007 po vyčištění před vyčištěním Výsledný efekt je naprosto úžasný. Světla joko nová. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cartmanko Vloženo 1. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 1. Prosinec 2007 mna zaujima skor druha vec, aky mas ultrazvuk? uz dlho po nom pokukujem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bicinka Vloženo 1. Prosinec 2007 Autor Sdílet Vloženo 1. Prosinec 2007 mna zaujima skor druha vec, aky mas ultrazvuk? uz dlho po nom pokukujem. V práci máme takovou ohromnou mrchu, která má 12 van a tam se to čistí.. Dělá to vše automat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mirecoslav Vloženo 25. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 25. Listopad 2009 Chlapi ako sa vlastne čistí tá čočka ultrazvukom? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.