Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo
Nevíte někdo jak se vyndavá motorek ve světlech? Potřebuji vyndat čočku a musí se vyndat i motorek.

pootoč sním ja taky nevěděl jak až sem daval Angels eyes tak sem se to naučil.

Vloženo

Ak čočku potrebuješ vybrať kôli ktorej musíš dať dole motorček?

Nevíte někdo jak se vyndavá motorek ve světlech? Potřebuji vyndat čočku a musí se vyndat i motorek.
Vloženo
Ak čočku potrebuješ vybrať kôli ktorej musíš dať dole motorček?

ve xenonech

Vloženo
OK ale mal si rozlepene svetla hej? :)

v ultrazvuku? to by sa mi zišlo na moje bixena, su tosť ufulane jak kich chytam a boli chytané...

foto by nebolo?

rozlepené jsem je neměl, zezadu jsem vyndal tu čočku a celou rozebral. zítra sem hodím fotky jaký to je rozdíl.

Vloženo

ty si gynekológ lol lol

daj fotos

OK ale mal si rozlepene svetla hej? :)

v ultrazvuku? to by sa mi zišlo na moje bixena, su tosť ufulane jak kich chytam a boli chytané...

foto by nebolo?

rozlepené jsem je neměl, zezadu jsem vyndal tu čočku a celou rozebral. zítra sem hodím fotky jaký to je rozdíl.

Vloženo
mna zaujima skor druha vec, aky mas ultrazvuk? uz dlho po nom pokukujem.

V práci máme takovou ohromnou mrchu, která má 12 van a tam se to čistí.. Dělá to vše automat.

• o 1 rok později...

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...