fruitss Vloženo 26. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 26. Listopad 2007 Jake jste dosahli Vmax na rovine ? tachometrove at se nehadame potom... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MELLO Vloženo 27. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 27. Listopad 2007 (editace) 200 BTW: co je u tebe absolutní rovina - jak jí poznáš? Máš v autě gyroskop? Editováno: 27. Listopad 2007, autor: MELLO Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P2M Vloženo 27. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 27. Listopad 2007 215, na 5tku Víte o tom, že na 5tku to dá víc než na 6tku, doufám Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MELLO Vloženo 27. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 27. Listopad 2007 (editace) 215, na 5tku Víte o tom, že na 5tku to dá víc než na 6tku, doufám Fakt jo? Tak například já to nevím. Bude potřeba oprubovat. BTW: na IV to má Vmax 205 tacho v omezovači Editováno: 27. Listopad 2007, autor: MELLO Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P2M Vloženo 27. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 27. Listopad 2007 Nezapomeň jen, že zimáky asi nebudou to pravý ořechový na takový pokusy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MELLO Vloženo 27. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 27. Listopad 2007 Nezapomeň jen, že zimáky asi nebudou to pravý ořechový na takový pokusy Náhodou já mám zimáky do 190 , ty těch 210-215 musí vydržet, ale ty UG7 co mám jsou na suchu takový "plavci", že bych si to na nich nikdy netroufnul Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P2M Vloženo 27. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 27. Listopad 2007 Já mám do 210 a stejně bych to nedával, na zimních max 170-180 a už to není ono. BTW: Velmi optimistický jsou ty letní Micheliny, co se dávaly předtím, než začali osazovat CSC2. Mají index rychlosti W...do 270km/h Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MELLO Vloženo 27. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 27. Listopad 2007 Já mám do 210 a stejně bych to nedával, na zimních max 170-180 a už to není ono.BTW: Velmi optimistický jsou ty letní Micheliny, co se dávaly předtím, než začali osazovat CSC2. Mají index rychlosti W...do 270km/h To jo teda. Letní by v nejhorším stačili v podstatě taky H, jenže jak píšeš jde o to, že čím vyšší rychl. index, tím je guma pevnější a stabilnější i ve vyšších rychlostech. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fruitss Vloženo 28. Listopad 2007 Autor Sdílet Vloženo 28. Listopad 2007 ja myslim ze tam neco jako omezovac bude, ne na urcitou rychlost ale kolem tech 210km/h, zkousel sem odpojit neco a zda se ze to jede lip...tahne to porad stejne 180 -190-200-210-220 na rovince (snad troufam si rict) dal nevim mam zimni gumy... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MELLO Vloženo 28. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 28. Listopad 2007 ja myslim ze tam neco jako omezovac bude, ne na urcitou rychlost ale kolem tech 210km/h, zkousel sem odpojit neco a zda se ze to jede lip...tahne to porad stejne 180 -190-200-210-220 na rovince (snad troufam si rict) dal nevim mam zimni gumy... Ty už to prosím raději nehul jo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fruitss Vloženo 28. Listopad 2007 Autor Sdílet Vloženo 28. Listopad 2007 ja myslim ze tam neco jako omezovac bude, ne na urcitou rychlost ale kolem tech 210km/h, zkousel sem odpojit neco a zda se ze to jede lip...tahne to porad stejne 180 -190-200-210-220 na rovince (snad troufam si rict) dal nevim mam zimni gumy... Ty už to prosím raději nehul jo. nevim co je na tom ? jen muj nazor, ty se vyznas v elektrice ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MELLO Vloženo 29. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 29. Listopad 2007 ja myslim ze tam neco jako omezovac bude, ne na urcitou rychlost ale kolem tech 210km/h, zkousel sem odpojit neco a zda se ze to jede lip...tahne to porad stejne 180 -190-200-210-220 na rovince (snad troufam si rict) dal nevim mam zimni gumy... Ty už to prosím raději nehul jo. nevim co je na tom ? jen muj nazor, ty se vyznas v elektrice ? V elektrice ne, ale mám už na ní najeto skoro 140tis převážně po dálnicích a můžu ti garntovat, že omezovač rychlosti zkrátka žádný nemá a dám ti to klidně písemně. Nebo si dej dotaz do škodovky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P2M Vloženo 29. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 29. Listopad 2007 Třeba odpojil anténu, cos tu MELLO někde zmiňoval jako hlavní problém, tak nevím, co ti je k smíchu tady, fakt. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MELLO Vloženo 29. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 29. Listopad 2007 No tak jestli dal jinou anténu, tak je to samozřejmě možné Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fruitss Vloženo 29. Listopad 2007 Autor Sdílet Vloženo 29. Listopad 2007 No tak jestli dal jinou anténu, tak je to samozřejmě možné jasne, z kopce to roztahnes na max,ale na rovine ne prece ? o tom se bavim, ze uz to netahne dal a ustali se to kolem tech 200,... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MELLO Vloženo 29. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 29. Listopad 2007 No tak jestli dal jinou anténu, tak je to samozřejmě možné jasne, z kopce to roztahnes na max,ale na rovine ne prece ? o tom se bavim, ze uz to netahne dal a ustali se to kolem tech 200,... Jejíž, to je jak u de***tů...prostě jednoduchá matematiky a fyzika - slabý výkon motoru a těžké zpřevodování mají za následek, že už nepřekonají odpor vzduchu a to holt v závislosti na zpřevodování nastává v určité rychlosti.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tweetak Vloženo 1. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 1. Prosinec 2007 No tak jestli dal jinou anténu, tak je to samozřejmě možné jasne, z kopce to roztahnes na max,ale na rovine ne prece ? o tom se bavim, ze uz to netahne dal a ustali se to kolem tech 200,... Jejíž, to je jak u de***tů...prostě jednoduchá matematiky a fyzika - slabý výkon motoru a těžké zpřevodování mají za následek, že už nepřekonají odpor vzduchu a to holt v závislosti na zpřevodování nastává v určité rychlosti.. ty si prisnak mello Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
reino Vloženo 25. Březen 2010 Sdílet Vloženo 25. Březen 2010 200 BTW: co je u tebe absolutní rovina - jak jí poznáš? Máš v autě gyroskop? no ja mam sice len 1,9 SDI, ale na nemeckej dialici mi to vydalo rovnych 200.- na viac sa to auto uz asi nezmoze, mozno by som dal aj viac, ale ak tak v pusti na neviem kolko km rovinke(aj to by musela mierne klesat ale bol som milo prekvapeny, ze take daco to auto dokazalo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Weitr Vloženo 19. Březen 2011 Sdílet Vloženo 19. Březen 2011 240km/hod po rovině na 6tku. ( chip 121kw) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.