Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Jake jste dosahli Vmax na rovine ? tachometrove at se nehadame potom...

200 lol

BTW: co je u tebe absolutní rovina - jak jí poznáš? Máš v autě gyroskop? :D

Upraveno od MELLO

215, na 5tku

Víte o tom, že na 5tku to dá víc než na 6tku, doufám :)

215, na 5tku

Víte o tom, že na 5tku to dá víc než na 6tku, doufám :)

Fakt jo? :help: Tak například já to nevím. Bude potřeba oprubovat. lol

BTW: na IV to má Vmax 205 tacho v omezovači :specool:

Upraveno od MELLO

Nezapomeň jen, že zimáky asi nebudou to pravý ořechový na takový pokusy :)

Nezapomeň jen, že zimáky asi nebudou to pravý ořechový na takový pokusy :)

Náhodou já mám zimáky do 190 lol , ty těch 210-215 musí vydržet, ale ty UG7 co mám jsou na suchu takový "plavci", že bych si to na nich nikdy netroufnul :feve:

Já mám do 210 a stejně bych to nedával, na zimních max 170-180 a už to není ono.

BTW: Velmi optimistický jsou ty letní Micheliny, co se dávaly předtím, než začali osazovat CSC2. Mají index rychlosti W...do 270km/h :smich:

Já mám do 210 a stejně bych to nedával, na zimních max 170-180 a už to není ono.

BTW: Velmi optimistický jsou ty letní Micheliny, co se dávaly předtím, než začali osazovat CSC2. Mají index rychlosti W...do 270km/h :smich:

To jo teda. Letní by v nejhorším stačili v podstatě taky H, jenže jak píšeš jde o to, že čím vyšší rychl. index, tím je guma pevnější a stabilnější i ve vyšších rychlostech.

• Autor

ja myslim ze tam neco jako omezovac bude, ne na urcitou rychlost ale kolem tech 210km/h, zkousel sem odpojit neco a zda se ze to jede lip...tahne to porad stejne 180 -190-200-210-220 na rovince (snad troufam si rict) dal nevim mam zimni gumy...

ja myslim ze tam neco jako omezovac bude, ne na urcitou rychlost ale kolem tech 210km/h, zkousel sem odpojit neco a zda se ze to jede lip...tahne to porad stejne 180 -190-200-210-220 na rovince (snad troufam si rict) dal nevim mam zimni gumy...

Ty už to prosím raději nehul jo. lol

• Autor

nevim co je na tom ? jen muj nazor, ty se vyznas v elektrice ?

nevim co je na tom ? jen muj nazor, ty se vyznas v elektrice ?

V elektrice ne, ale mám už na ní najeto skoro 140tis převážně po dálnicích a můžu ti garntovat, že omezovač rychlosti zkrátka žádný nemá a dám ti to klidně písemně. :prc: Nebo si dej dotaz do škodovky :palec2:

Třeba odpojil anténu, cos tu MELLO někde zmiňoval jako hlavní problém, tak nevím, co ti je k smíchu tady, fakt. :kol-48:

No tak jestli dal jinou anténu, tak je to samozřejmě možné lol

• Autor

jasne, z kopce to roztahnes na max,ale na rovine ne prece ? o tom se bavim, ze uz to netahne dal a ustali se to kolem tech 200,...

jasne, z kopce to roztahnes na max,ale na rovine ne prece ? o tom se bavim, ze uz to netahne dal a ustali se to kolem tech 200,...

Jejíž, to je jak u de***tů...prostě jednoduchá matematiky a fyzika - slabý výkon motoru a těžké zpřevodování mají za následek, že už nepřekonají odpor vzduchu a to holt v závislosti na zpřevodování nastává v určité rychlosti.. :worthy

Jejíž, to je jak u de***tů...prostě jednoduchá matematiky a fyzika - slabý výkon motoru a těžké zpřevodování mají za následek, že už nepřekonají odpor vzduchu a to holt v závislosti na zpřevodování nastává v určité rychlosti.. :worthy

ty si prisnak mello :D

• 2 roky později...

200 lol

BTW: co je u tebe absolutní rovina - jak jí poznáš? Máš v autě gyroskop? :D

no ja mam sice len 1,9 SDI, ale na nemeckej dialici mi to vydalo rovnych 200.- na viac sa to auto uz asi nezmoze, mozno by som dal aj viac, ale ak tak v pusti na neviem kolko km rovinke(aj to by musela mierne klesat :)

ale bol som milo prekvapeny, ze take daco to auto dokazalo :):palec2:

• 11 měsíců později...

240km/hod po rovině na 6tku. ( chip 121kw)

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.