Přejít na obsah

kdo vic?

zdsamct

Doporučené příspěvky

Jeronimo zareagoval na mé fotky a odkázal mě sem - tak holt zřejmě vedu. ;)

Nezlob se na mě jsi dobytek ,toto bych své oktě nikdy neudělal. ;)

Já bych to taky úmyslně nikdy neudělal, ale co naděláš - normální polní cesta a najednou bum a ta louže byla hodně hluboká. Však sem taky psal, že sem jí hned skoro 2 hodiny leštil - to musí jako omluva stačit.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Já bych to taky úmyslně nikdy neudělal, ale co naděláš - normální polní cesta a najednou bum a ta louže byla hodně hluboká. Však sem taky psal, že sem jí hned skoro 2 hodiny leštil - to musí jako omluva stačit.

No, no dvě hodiny? Dej jí zítra ještě 1/2 hodku a bude to ok. :smich: :smich: :smich: :smich:

Odkaz ke komentáři

Ještě že nemáš Cabrio...:D

Je to auto ne a to má jezdit...taky jsem si jednou zajel na jednu krásnou polňačku...a pak jsem to asík hodinu sundaval na wapce..

Odkaz ke komentáři

tak takhle, i mohem hůř, jsem měl občas omatlaný auto. Občas je příjezd k vodě na ryby pěkný bláto. Tady je to ochlejstaný relativně jen špinavou vodou, daleko větší maso to je v hutným bahně. Jsem takhle jednou byl na rybách a pak jsem pospíchal za manželkou a malou do porodnice, z ryb jsem dojel domů se převlíknout a šup zpátky do auta tak jak bylo a valil jsem do špitálu. A jelikož jsem přitahoval pohledy širokého okolí, tak jsem neuniknul ani pozornosti hlídky PČR. lol Mně zastavili a nechápali, protože jsem byl pokrytý vrstvou bahna, který jak osychalo, tak odpadávalo lol .

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...