century Vloženo 2. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 2. Prosinec 2007 Jeronimo zareagoval na mé fotky a odkázal mě sem - tak holt zřejmě vedu. Pěkná práce, ideální konzervace na zimu a na tu její sůl... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
joujou Vloženo 2. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 2. Prosinec 2007 Jakub-škodik..to si udělal schválně pro vítězství? :p Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 2. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 2. Prosinec 2007 Bemo: heh, si na to vůbec nepamatuju - a co si nepamatuju - to se nestalo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
silarm Vloženo 2. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 2. Prosinec 2007 To Jakub : Co ti prosim te to auto udelalo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marcos Vloženo 2. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 2. Prosinec 2007 TAke to teda uz kaslu, zitra to oplachnu, prece to nebu obhazovat bahnem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bemo Vloženo 2. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 2. Prosinec 2007 Bobe podobnost s chlapcom na fotke nepopres lol Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 2. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 2. Prosinec 2007 nevím, neznám, neumím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jakub - škodík Vloženo 2. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 2. Prosinec 2007 Jeronimo zareagoval na mé fotky a odkázal mě sem - tak holt zřejmě vedu. Nezlob se na mě jsi dobytek ,toto bych své oktě nikdy neudělal. Já bych to taky úmyslně nikdy neudělal, ale co naděláš - normální polní cesta a najednou bum a ta louže byla hodně hluboká. Však sem taky psal, že sem jí hned skoro 2 hodiny leštil - to musí jako omluva stačit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prtko5 Vloženo 2. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 2. Prosinec 2007 Jeronimo zareagoval na mé fotky a odkázal mě sem - tak holt zřejmě vedu. Nezlob se na mě jsi dobytek ,toto bych své oktě nikdy neudělal. Já bych to taky úmyslně nikdy neudělal, ale co naděláš - normální polní cesta a najednou bum a ta louže byla hodně hluboká. Však sem taky psal, že sem jí hned skoro 2 hodiny leštil - to musí jako omluva stačit. No, no dvě hodiny? Dej jí zítra ještě 1/2 hodku a bude to ok. :smich: :smich: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bylzde Vloženo 2. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 2. Prosinec 2007 Jeronimo zareagoval na mé fotky a odkázal mě sem - tak holt zřejmě vedu. Nezlob se na mě jsi dobytek ,toto bych své oktě nikdy neudělal. Já bych to taky úmyslně nikdy neudělal, ale co naděláš - normální polní cesta a najednou bum a ta louže byla hodně hluboká. Však sem taky psal, že sem jí hned skoro 2 hodiny leštil - to musí jako omluva stačit. Ještě že nemáš Cabrio... Je to auto ne a to má jezdit...taky jsem si jednou zajel na jednu krásnou polňačku...a pak jsem to asík hodinu sundaval na wapce.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 2. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 2. Prosinec 2007 Jakube, vyjel jsi jeste z tech bazin nebo jsi to tam nechal?? Ja to meju hodne casto, v zime snad ale vubec... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdsamct Vloženo 2. Prosinec 2007 Autor Sdílet Vloženo 2. Prosinec 2007 Jeronimo zareagoval na mé fotky a odkázal mě sem - tak holt zřejmě vedu. nevim jestli vitezstvi nebo se zacnou za neco takovyho davat pokuty v OC nevim jestli vitezstvi v nejspinavejsim aute nebo v pokusu o utopeni auta tak nebo tak je to sila Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 2. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 2. Prosinec 2007 (editace) Jakube, vyjel jsi jeste z tech bazin nebo jsi to tam nechal?? Ja to meju hodne casto, v zime snad ale vubec... vypada to jakobys brazdil pisecnymi planemi nekde v texasu mezi kaktusama:) .... Editováno: 2. Prosinec 2007, autor: Jeronymo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 2. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 2. Prosinec 2007 Jeronimo zareagoval na mé fotky a odkázal mě sem - tak holt zřejmě vedu. tak takhle, i mohem hůř, jsem měl občas omatlaný auto. Občas je příjezd k vodě na ryby pěkný bláto. Tady je to ochlejstaný relativně jen špinavou vodou, daleko větší maso to je v hutným bahně. Jsem takhle jednou byl na rybách a pak jsem pospíchal za manželkou a malou do porodnice, z ryb jsem dojel domů se převlíknout a šup zpátky do auta tak jak bylo a valil jsem do špitálu. A jelikož jsem přitahoval pohledy širokého okolí, tak jsem neuniknul ani pozornosti hlídky PČR. Mně zastavili a nechápali, protože jsem byl pokrytý vrstvou bahna, který jak osychalo, tak odpadávalo . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.