kvaki Vloženo 27. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 27. Listopad 2007 (editace) Vite ,že zmena v dlouhém kodováni Gateway 18 misto 14 centralní elektrika 60místo 42 komfortní system zustal Ma uz k tomu nekdo coding calkulator Editováno: 14. Prosinec 2007, autor: kvaki Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kvaki Vloženo 1. Prosinec 2007 Autor Sdílet Vloženo 1. Prosinec 2007 to nikdo nic nevi /grosby,diagnostik??????,/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
profor Vloženo 1. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 1. Prosinec 2007 budeme vedieť, vydrž Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kvaki Vloženo 3. Prosinec 2007 Autor Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2007 budeme vedieť, vydrž uz sem myslel ,ze se nikdo neozve.cekam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pekator77 Vloženo 23. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 23. Prosinec 2007 Zdar chlapi, už víte něco více o tom novým dlouhým kódování? Potřebuju nakódovat uplně novou jednotku Gateway a nějak se mi to nedaří :-( Ať zkouším co zkouším,tak mi to jednotka nevezme,nemusí tam být nějaký bezpečnostní přístupový kód? Díky za rady Peky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 23. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 23. Prosinec 2007 vždy na konci uberte nebo doplňte 0 podle požadovaného počtu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kvaki Vloženo 25. Prosinec 2007 Autor Sdílet Vloženo 25. Prosinec 2007 vždy na konci uberte nebo doplňte 0 podle požadovaného počtu treba u gateway to neni pravda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza72 Vloženo 25. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 25. Prosinec 2007 Dotazu nerozumim, dlouhemu kodovani myslim ano... Pokus se lepe napsat otazku a popsat ji detailneji.. Honza Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 25. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 25. Prosinec 2007 U gateway stačí poslední čísla odečíst a pak je doplnit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kvaki Vloženo 26. Prosinec 2007 Autor Sdílet Vloženo 26. Prosinec 2007 U gateway stačí poslední čísla odečíst a pak je doplnit no ja cekam az upravej kalkulator,ale todle jsem zkousel a mam pocit ,ze to tak presne nesedelo vyslo nme snad ,ze mam Lamborgini Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pekator77 Vloženo 26. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 26. Prosinec 2007 Tak už to mám vyřešené,u gateway je úplně nový kódování (9byte long) používá se už i nových audi A4 a i u nových octavií II mod rok 2008. Ross-Tech už to má vyřešené v nové Beta verzi Vag-Comu 711.0,podmínkou je ale že musíte mít zapsaný v nastavení Vag-comu čísla servisu,dealera a číslo přístroje,kterým to kódujete,jinak to nejde!!! Jak to je u dalších jednotek,zatím nevím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kvaki Vloženo 28. Prosinec 2007 Autor Sdílet Vloženo 28. Prosinec 2007 Tak už to mám vyřešené,u gateway je úplně nový kódování (9byte long)používá se už i nových audi A4 a i u nových octavií II mod rok 2008. Ross-Tech už to má vyřešené v nové Beta verzi Vag-Comu 711.0,podmínkou je ale že musíte mít zapsaný v nastavení Vag-comu čísla servisu,dealera a číslo přístroje,kterým to kódujete,jinak to nejde!!! Jak to je u dalších jednotek,zatím nevím. no to uz je nejake slovo, Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kvaki Vloženo 12. Únor 2008 Autor Sdílet Vloženo 12. Únor 2008 tak už je konečně novej Coding-Calculator i s novim kodováním Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 12. Únor 2008 Sdílet Vloženo 12. Únor 2008 Kde?U Svobody? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kvaki Vloženo 13. Únor 2008 Autor Sdílet Vloženo 13. Únor 2008 (editace) Kde?U Svobody? jo ver.1,4 Editováno: 13. Únor 2008, autor: kvaki Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 13. Únor 2008 Sdílet Vloženo 13. Únor 2008 Divné.Stahoval jsem poslední upgrade včera a nic. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dodiak Vloženo 13. Únor 2008 Sdílet Vloženo 13. Únor 2008 ano mam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kvaki Vloženo 15. Únor 2008 Autor Sdílet Vloženo 15. Únor 2008 Divné.Stahoval jsem poslední upgrade včera a nic. a jakou ti to napsalo verzi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 15. Únor 2008 Sdílet Vloženo 15. Únor 2008 Mám 1,2.1,4 jsem stáhl,ale jelikož to mám na E a na C,tak instalace nejde. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kvaki Vloženo 17. Únor 2008 Autor Sdílet Vloženo 17. Únor 2008 (editace) Mám 1,2.1,4 jsem stáhl,ale jelikož to mám na E a na C,tak instalace nejde. musis si napsat o licencni cislo ,vono to neni vlastne upgrade a chybi tam 60mistne kodovani Editováno: 17. Únor 2008, autor: kvaki Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 17. Únor 2008 Sdílet Vloženo 17. Únor 2008 Už jsem mu psal. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kvaki Vloženo 21. Únor 2008 Autor Sdílet Vloženo 21. Únor 2008 Už jsem mu psal. a chodi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlcoch Vloženo 29. Březen 2008 Sdílet Vloženo 29. Březen 2008 Mám verzi 1.5 a 60místné kodování centrální elektriky tam neni. Doplnit nuly zde nejde. Víte někdo jak nato? Dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kvaki Vloženo 1. Duben 2008 Autor Sdílet Vloženo 1. Duben 2008 Mám verzi 1.5 a 60místné kodování centrální elektriky tam neni. Doplnit nuly zde nejde. Víte někdo jak nato? Dík asi musime počkat na aktualizaci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 1. Duben 2008 Sdílet Vloženo 1. Duben 2008 můžete sem někdo prosím hodit kódování centrální elektriky MR08 60místné a nejlépe se základním popisem z jakého auta to je díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.