maca Vloženo 27. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 27. Listopad 2007 Zdarec lidičky nepojedete někdo mrknout na Strahov?? Jede se tam 8.12.2007 rallysprint,byl jsem na předchozích 2 ročnících a supr akcička Já osobně určo jedu se mrknout Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mira Vloženo 28. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 28. Listopad 2007 Musí to být zajímavý...to určo...ale někdo o víkendu musí taky dělat že jo... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maca Vloženo 28. Listopad 2007 Autor Sdílet Vloženo 28. Listopad 2007 Musí to být zajímavý...to určo...ale někdo o víkendu musí taky dělat že jo... makat o víkendu???si se zbláznil néé Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
superfatty Vloženo 28. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 28. Listopad 2007 Musí to být zajímavý...to určo...ale někdo o víkendu musí taky dělat že jo... přesně taaaak, já to říkám pořád, že o víkendu se válet je buržoazní přežitek.. a rozmazlenost dělnické třídy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 28. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 28. Listopad 2007 možná bych zajel na kukajdu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 28. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 28. Listopad 2007 možná bych zajel na kukajdu Tak na trat te asi nepustej vid.. Ja taky budu pravdepodobne...Ta na 90%.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 28. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 28. Listopad 2007 no jednou jsem si trať dal. Bohemka, RZ u Liberce. Projel poslední jezdec a pak vpustili mě. Strašná prdel - sériovou Fiestou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 28. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 28. Listopad 2007 no jednou jsem si trať dal. Bohemka, RZ u Liberce. Projel poslední jezdec a pak vpustili mě. Strašná prdel - sériovou Fiestou Takze to nejlepsi na konec..?Rodeo hadr..? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 28. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 28. Listopad 2007 a řidičák jsem měl teprve rok a najeto s bídou 10 tkm Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maca Vloženo 28. Listopad 2007 Autor Sdílet Vloženo 28. Listopad 2007 (editace) trasa.. mimochodem na startovní listině je Fabia WRC a 2 škoda 130RS Editováno: 28. Listopad 2007, autor: maca Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 28. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 28. Listopad 2007 trasa..mimochodem na startovní listině je Fabia WRC a 2 škoda 130RS Jj sem na to zvedavej.. Fabku pojede Trnenej,tak se celkem tesim.. A ty 130RS budou taky pekny.. Tesim se i na mou oblibebou Cotollu v podani Vaclava.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Svond Vloženo 28. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 28. Listopad 2007 Jsou na to nějaké oficiální stránky?...a od kolika to tak je?..nevíte? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 28. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 28. Listopad 2007 (editace) Jsou na to nějaké oficiální stránky?...a od kolika to tak je?..nevíte? http://www.prazskyrallysprint.cz/ je to tam popsane komplet vsechno..Jak trasy,tak harmonogram,rozpis posadek atd... Editováno: 28. Listopad 2007, autor: Martyp Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Svond Vloženo 29. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 29. Listopad 2007 (editace) no je to lákavý se tam jít mrknout, ale když vezmu jaká je třeba dneska kosa..:-(.. Editováno: 29. Listopad 2007, autor: Svond Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maca Vloženo 30. Listopad 2007 Autor Sdílet Vloženo 30. Listopad 2007 no je to lákavý se tam jít mrknout, ale když vezmu jaká je třeba dneska kosa..:-(.. tak si vem sněhule,vaták,kulicha a palčáky a zima ti nebude :smich: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr E Vloženo 3. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2007 http://www.ewrc.cz/ewrc/show.php?id=7299 Pro ty co tam jěště nebyli. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maca Vloženo 3. Prosinec 2007 Autor Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2007 kurna už se těšim to pak zase budu nabuzenej,mladá bude zvracet v zatáčkách :smich: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maca Vloženo 6. Prosinec 2007 Autor Sdílet Vloženo 6. Prosinec 2007 tak chlapáci kdo teda jde se mrknout????????? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Svond Vloženo 6. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 6. Prosinec 2007 tak chlapáci kdo teda jde se mrknout????????? No já nejspiš ju, ale s kamarádem, bez autíčka, tak doufám že mě nebude blbě až pojedem dom... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maca Vloženo 8. Prosinec 2007 Autor Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2007 malá ochutnávka,omlouvám se za kvalitu starej digi foták Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maca Vloženo 8. Prosinec 2007 Autor Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2007 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maca Vloženo 9. Prosinec 2007 Autor Sdílet Vloženo 9. Prosinec 2007 (editace) jo a tohle jsem si musel nafotit,bombice Škoda 130RS Editováno: 9. Prosinec 2007, autor: maca Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.