Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

• Autor
nevim, mě to jako technickej nesmysl nepřijde, protože podle mě bude mít vždycky permanentní 4x4 lepší handling ať už je to kdekoliv, sucho, mokro, terén. stejně tak jako když se podíváš na testy RS4 vs M3 na okruhu, tak RS4 projede vždycky o kousek rychlejc za cenu menšího požitku z jízdy.

a když už nic jiného-pokud auto nemáš kvůli požitku z jízdy,nevím,o čem se tady bavíme

Já jsem myslel že řešíme Octavii 2 , ale jak koukám tak jsme se dostali úplně někam jinam. Chlapci musí být přeci nohama na zemi.

• Autor
Já jsem myslel že řešíme Octavii 2 , ale jak koukám tak jsme se dostali úplně někam jinam. Chlapci musí být přeci nohama na zemi.

vidím to stejně..ale když mě někdo stále přesvědčuje o tom,že já jsem ten blbec a audi je spása světa,reagovat musím ;) ale ukončil bych to rád,pokoušel jsem se to ukončit už jednou.. ;)

Upraveno od Deny.Kr

a když už nic jiného-pokud auto nemáš kvůli požitku z jízdy,nevím,o čem se tady bavíme

ty věci, o kterých se tu bavíme poznáš tak možná na hranici možností vozu a to teda pro mě rozhodně neznamená požitek...a x krát jsem tu psal, že nejsem žádnej audifill, jenom mi vadí neustálý srážení audi pod úroveň mercedesu a bmw...

mmch osobně auto opravdu nemám primárně kvuli požitku z jízdy a závídím lidem, co to tak mít můžou, myslim, že do takovýho stavu se nikdy nedostanu. hlavně oktávka žádnej extra jízdní požitek nenabízí

Upraveno od Luke288

• Autor
ty věci, o kterých se tu bavíme poznáš tak možná na hranici možností vozu a to teda pro mě rozhodně neznamená požitek...a x krát jsem tu psal, že nejsem žádnej audifill, jenom mi vadí neustálý srážení audi pod úroveň mercedesu a bmw...

mmch osobně auto opravdu nemám primárně kvuli požitku z jízdy a závídím lidem, co to tak mít můžou, myslim, že do takovýho stavu se nikdy nedostanu. hlavně oktávka žádnej extra jízdní požitek nenabízí

právě proto mám i bmw a právě proto vím,o čem mluvím ;)

právě proto mám i bmw a právě proto vím,o čem mluvím ;)

A co mas za BMW? :)

• Autor
A co mas za BMW? :)

zatím "pouze" 3 compact, do roka kupuji nové-buď 120d(velikost octavie bez kufru) v lepší výbavě,nebo 3 sedan v průměrné výbavě :)

tak to nechápu, zrovna jsem se do tebe chtěl zase opřít ohledně faktu velikosti bmw 1 a octávky a ono je jedničkový bmw fakt jenom o 20cm kratší než oktávka. čekal jsem, že je to větší prcek a zároveň jsem čekal, že půjdeš do jiných motorických kalibrů. zrovna na auto.cz psali docela dobře o 123d...

tak to nechápu, zrovna jsem se do tebe chtěl zase opřít ohledně faktu velikosti bmw 1 a octávky a ono je jedničkový bmw fakt jenom o 20cm kratší než oktávka. čekal jsem, že je to větší prcek a zároveň jsem čekal, že půjdeš do jiných motorických kalibrů. zrovna na auto.cz psali docela dobře o 123d...

Jojo, 123d... :wub:

Ale nejlepsi 535d, auto snu... :kol-59:

chtěl jsi říct 335i nebo tak ještě 335d vid? :)

samozřejmě ve verzi coupe

Upraveno od Luke288

Jo tak coupe 335i je uplne jiny kafe... :palec2:

když trojku, tak jedině coupe, jinak to nemá styl a hlavně se jim fakt masakrálně povedla.....

no nic, tak nohy na zem, jdu tvořit hodnoty do diplomky

Upraveno od Luke288

• Autor

tj..335d coupé jsem měl půjčenou tak na půl dne...to je prostě nepopsatelně skvělé auto...jen...až příliš drahé.. :(

• Autor

nn..1 je opravdu větší,než se zdá..mi se ten design moc líbí a jezdí se s ní skvěle-jak s motokárou..ta je vážným kandidátem.. :)

• Autor

jinak zatím nevím,kolik ta 123d stojí - je dost nová..má to ještě tak max. rok čas(cca. pořídím jak novou Octu,tak nové BMW zároveň),ale buď si pořídím 118d a chipnu ji na výkon 120d,nebo si pořídím 120d a chipnu ji na výkon 123d... :);)

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.