MUSA Vloženo 2. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 2. Prosinec 2007 Zdarec, kuci poraďte mě, kde ve Vídni slušně a lacino zaparkovat. Rodinka chce vyrazit na předvánoční Vídeň. Pojedu od Mikulova, tak asi někde na severu Vídně a pak do centra MHD. Dík moc za typky a popř. nějaké odkazy s mapkou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 2. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 2. Prosinec 2007 My vloni stáli někde na předměstí, do metra to pak byl kousek, ale už nevím kde přesně, a ani jsme to neměli nějak přesně připravené, prostě jen koukali a zaparkovali... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MUSA Vloženo 2. Prosinec 2007 Autor Sdílet Vloženo 2. Prosinec 2007 My vloni stáli někde na předměstí, do metra to pak byl kousek, ale už nevím kde přesně, a ani jsme to neměli nějak přesně připravené, prostě jen koukali a zaparkovali... Dík, asi to tak dopadne, kolik prosímtě stojí metro +/- Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 2. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 2. Prosinec 2007 Taky se dá krásně zaparkovat pod Radnicí naproti Vídeňskému divadlu, je v centru a zas tak drahý to nebylo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
garny Vloženo 2. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 2. Prosinec 2007 Taky se dá krásně zaparkovat pod Radnicí naproti Vídeňskému divadlu, je v centru a zas tak drahý to nebylo jsme minulej rok tak šikovně parkoval ... až když jsem po 2 hodinách přišel ..byl jsem nasranej jako hovado.. samo pokuta za stěračem... musím teda ocenit že moc pěkné ... vyjeté s počítače rovnou se složenkou a zabalené v igel sáčku proti dešti ... cena 20 euro ... no samo že jsem sednul do auta a neplatil jsem .... nejvíc mně dosatalo ,že tam neměli ani žádnou ceduli prostě jenom nějaká čára .. něco jako u nás modrá v centru... Fakt nevím... žádná cedule,žádné centrum ,žádný automat... nic ...2 hodiny a už pokutka... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.