Přejít na obsah

rozperna tyc

bugsy

Doporučené příspěvky

ahojte,

ma zmysel kupit na 1,8t? pomoze zvysit tuhost?

napr. takato

http://www.autofashion.cz/index.php?main_p...roducts_id=4338

dik

Tezko rict,jestli to ma smysl..teoreticky by to melo zvysit tuhost kastle,otazka je,jak moc je o znat a jak to clovek pociti..Krom toho,ze by dostal ranu na komoru..Myslim,ze Jakub-škodík marozpernou tyc ve skodikovi,zeptej se kdyztak jeho..

Editováno: , autor: Martyp
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

tuhost to určite zvyší,ted záleží,zda to nebude přenášet vibrace-to mi dělalo u formana a nebo kdyz to nekdo do tebe napalí z boku,jestli ti to nezkříží i druhou stranu

ak to do teba niekto napali z boku je jedno, aj tak sa to prenese cez poloosi, napravu..... ci ne?

btw pisal som Jakubovi-skodikovi, ten odporucil ze ked jazdim jak prase tak ber

takze ju berem

dik za rady

Odkaz ke komentáři

ak to do teba niekto napali z boku je jedno, aj tak sa to prenese cez poloosi, napravu..... ci ne?

btw pisal som Jakubovi-skodikovi, ten odporucil ze ked jazdim jak prase tak ber

takze ju berem

dik za rady

Jo to jo no..Ale tohle je dalsi pevna vec,spojujici obe strana auta,vis jak.. ;) Ale to je jedno,snad to nepoznas.. ;)

Tak pohoda,at jsi spokojenej.. :palec2:

Odkaz ke komentáři

Já ji měl ve feldě už origo z výroby (montovaly se jako zesílení kastle při montáži airbagu) a musím říct že to bylo znát když jsem dal tu tyč do metly tak na ní normálně popraskal lak jak se měla snahu kroutit , ale to byla felda která měla dost měkké plechy :aggressive:

Odkaz ke komentáři

• o 1 rok později...

Podle mě to docela prospěje, ale po ráně to udělá opravdu hodně škody. Jasně, většina lidí si to nepřipouští, ale já viděl fábku s touhle tyčí, bouchlou na pravej roh a majitel hořce litoval, že si tam tu tyč dal. Oprava se ztrojnásobila...

Odkaz ke komentáři

• o 3 týdny později...

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...