bugsy Vloženo 5. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 5. Prosinec 2007 ahojte, ma zmysel kupit na 1,8t? pomoze zvysit tuhost? napr. takato http://www.autofashion.cz/index.php?main_p...roducts_id=4338 dik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 6. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 6. Prosinec 2007 (editace) ahojte,ma zmysel kupit na 1,8t? pomoze zvysit tuhost? napr. takato http://www.autofashion.cz/index.php?main_p...roducts_id=4338 dik Tezko rict,jestli to ma smysl..teoreticky by to melo zvysit tuhost kastle,otazka je,jak moc je o znat a jak to clovek pociti..Krom toho,ze by dostal ranu na komoru..Myslim,ze Jakub-škodík marozpernou tyc ve skodikovi,zeptej se kdyztak jeho.. Editováno: 6. Prosinec 2007, autor: Martyp Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octavie81 Vloženo 6. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 6. Prosinec 2007 tuhost to určite zvyší,ted záleží,zda to nebude přenášet vibrace-to mi dělalo u formana a nebo kdyz to nekdo do tebe napalí z boku,jestli ti to nezkříží i druhou stranu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Komárek Vloženo 6. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 6. Prosinec 2007 tuhost to určite zvyší,ted záleží,zda to nebude přenášet vibrace-to mi dělalo u formana a nebo kdyz to nekdo do tebe napalí z boku,jestli ti to nezkříží i druhou stranu Snad to do něj nikdo nikdy nenapálí, ne?!! Tys měl u formana rozpěrnou tyč? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 6. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 6. Prosinec 2007 tuhost to určite zvyší,ted záleží,zda to nebude přenášet vibrace-to mi dělalo u formana a nebo kdyz to nekdo do tebe napalí z boku,jestli ti to nezkříží i druhou stranu Presne tak..Kdyby si ji koupil na cumak z boku,pobezi Ti celej predek.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 6. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 6. Prosinec 2007 Snad to do něj nikdo nikdy nenapálí, ne?!! To je jasny,ze mu to nikdo nepreje..Octavie pouze nastinil mozna rizika.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octavie81 Vloženo 6. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 6. Prosinec 2007 Snad to do něj nikdo nikdy nenapálí, ne?!! Tys měl u formana rozpěrnou tyč? tenkrat jsem ji tam mel,ma ji hodne favoritu u feliciii,má zabranovat propadaní kastle,tvz ti nejde predek do "aček",ale fakt nevím,me to fakt vibrovalo,otec ji ma na felde1.9d a v poho Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bugsy Vloženo 7. Prosinec 2007 Autor Sdílet Vloženo 7. Prosinec 2007 tuhost to určite zvyší,ted záleží,zda to nebude přenášet vibrace-to mi dělalo u formana a nebo kdyz to nekdo do tebe napalí z boku,jestli ti to nezkříží i druhou stranu ak to do teba niekto napali z boku je jedno, aj tak sa to prenese cez poloosi, napravu..... ci ne? btw pisal som Jakubovi-skodikovi, ten odporucil ze ked jazdim jak prase tak ber takze ju berem dik za rady Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 7. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 7. Prosinec 2007 ak to do teba niekto napali z boku je jedno, aj tak sa to prenese cez poloosi, napravu..... ci ne?btw pisal som Jakubovi-skodikovi, ten odporucil ze ked jazdim jak prase tak ber takze ju berem dik za rady Jo to jo no..Ale tohle je dalsi pevna vec,spojujici obe strana auta,vis jak.. Ale to je jedno,snad to nepoznas.. Tak pohoda,at jsi spokojenej.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
evzene Vloženo 7. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 7. Prosinec 2007 jen otázka jaké je tam uchicení pokud vím tak žádné šrouby tam nejsou jako např. u Felície .....třeba lepidlem he Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bugsy Vloženo 7. Prosinec 2007 Autor Sdílet Vloženo 7. Prosinec 2007 jen otázka jaké je tam uchicení pokud vím tak žádné šrouby tam nejsou jako např. u Felície .....třeba lepidlem he njn, pozrem co k tomu dodavaju, ci nejaky manual ako to uchytit.... dam vediet ;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kláca Vloženo 7. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 7. Prosinec 2007 taky se dělaj tyče, který se při případný ráně v určenym místě zloměj Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mcsolle Vloženo 7. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 7. Prosinec 2007 ja mam - sice v tdi. urcite to pomohlo ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
danone Vloženo 9. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 9. Prosinec 2007 Zevraj sa tieto tyce zacali montovat do D feliciek lebo bol ten motor moc tazky a predok isiel do A nemyslim ze by bol 1,8T na oktu tazky ale podla mna to trochu pomoze. By ma skor zaujimalo ako sa v pripade nehody k tomuto stavaju poistovne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bazz Vloženo 10. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 10. Prosinec 2007 Já ji měl ve feldě už origo z výroby (montovaly se jako zesílení kastle při montáži airbagu) a musím říct že to bylo znát když jsem dal tu tyč do metly tak na ní normálně popraskal lak jak se měla snahu kroutit , ale to byla felda která měla dost měkké plechy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
topi Vloženo 11. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 11. Prosinec 2007 Ak rád jazdíš "športovo", tak ano, ináč - pekný efekt... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raob design airbrush Vloženo 23. leden 2009 Sdílet Vloženo 23. leden 2009 á co rozpěrná tyč na zadní nápravu, šlo by to?? rád bych tam uchytil 4 bodové pásy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
danone Vloženo 25. leden 2009 Sdílet Vloženo 25. leden 2009 no na tú zadnu nápravu by to aj mna zaujimalo.... ked cuvam na obrubník tak krastne počut ako sa kasna krúti také vrzganie....rs tam má niake vzpery. Daju sa tam dorobyt???? nevie niekto čísla dielov? prípadne cenu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raob design airbrush Vloženo 27. leden 2009 Sdílet Vloženo 27. leden 2009 no zadní vzpěru budu dělat z uni vzpěry a držáky si udělám sám http://www.sportovniautodoplnky.cz/rozpera...avitelny-stred/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raob design airbrush Vloženo 31. leden 2009 Sdílet Vloženo 31. leden 2009 tak se podívejte v sekci VAŠE OCTAVIA I na muj černý mazlík , octavka už má zadní vzpěru a přední dostane taky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petris Vloženo 2. Únor 2009 Sdílet Vloženo 2. Únor 2009 Podle mě to docela prospěje, ale po ráně to udělá opravdu hodně škody. Jasně, většina lidí si to nepřipouští, ale já viděl fábku s touhle tyčí, bouchlou na pravej roh a majitel hořce litoval, že si tam tu tyč dal. Oprava se ztrojnásobila... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raob design airbrush Vloženo 21. Únor 2009 Sdílet Vloženo 21. Únor 2009 no já řeším uchycení přední tyče, ale na těch místech u tlumičů sou nějaké náznaky jakoby předvrtaných děr ale jen náznaky, mám tam dát samořezné šrouby?? nebo jak se to uchycuje?? jo a musím odmontovat tlumiče??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mcsolle Vloženo 21. Únor 2009 Sdílet Vloženo 21. Únor 2009 (editace) tam su bodove zvary nie predvrtane diery tlmice som neodmontoval a dal klasicke matice Editováno: 21. Únor 2009, autor: mcsolle Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raob design airbrush Vloženo 21. Únor 2009 Sdílet Vloženo 21. Únor 2009 (editace) takže normálně podle rozpěrné tyče navrtat bez demontáže tlumičů díry a dát skrz šroubky jo?? jo a musím sundat podběhy??? Editováno: 21. Únor 2009, autor: raob design airbrush Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
juke.box Vloženo 21. Únor 2009 Sdílet Vloženo 21. Únor 2009 (editace) Co to mají za nesmyslnou cenu? Koukni tady,je to nemeckej JOM,takže žádnej šunt. http://shop.obautodily.cz/index.php?main_p...roducts_id=3689 Editováno: 21. Únor 2009, autor: juke.box Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.