brankogranko Vloženo 7. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 7. Prosinec 2007 Zdravím, Uvažujem o kúpe mechanického zabezpečenia Zeder (www.zederlock.sk). Videl som na nete, ako sa "bumping" kľúčom otvárajú defendlocky a constructy, tak by ma zaujímal váš názor na toto. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Deny.Kr Vloženo 7. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 7. Prosinec 2007 Zdravím,Uvažujem o kúpe mechanického zabezpečenia Zeder (www.zederlock.sk). Videl som na nete, ako sa "bumping" kľúčom otvárajú defendlocky a constructy, tak by ma zaujímal váš názor na toto. no,nevím..nic o tom prakticky nevím,nic-méně bych stejně zůstal věrný klasice...(construct a spol..). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
oct Vloženo 7. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 7. Prosinec 2007 Vypada to zajimave, ale az do nove octy, nekdy.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bburago Vloženo 7. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 7. Prosinec 2007 Vypada to zajimave, ale az do nove octy, nekdy.... Tak to vypadá dobře . Montuje to někdo v ČR? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Deny.Kr Vloženo 7. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 7. Prosinec 2007 Tak to vypadá dobře . Montuje to někdo v ČR? je to sice pěkně schované,ale přijde mi,že se to bude neprakticky odemykat a není to ověřené..ale nevím,neznám,tak nekecám.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DavidSK Vloženo 22. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 22. Prosinec 2007 Mám to už namontováne 2 mesiace, zo začiatku mi vadilo to odomikanie ale po nejakom 20 odomknutí je to v pohode. Ale ak má niekto väčšie brucho, tak to može troška vadiť Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
djg Vloženo 22. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 22. Prosinec 2007 mam to v aute uz vyse roka a som spokojny, na to zamykanie si zvyknes, ja uz to robim automaticky. odporucam! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkaK Vloženo 23. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 23. Prosinec 2007 mam to v aute uz vyse roka a som spokojny, na to zamykanie si zvyknes, ja uz to robim automaticky. odporucam! já jsem s Construktem taky spokojený, ale to jen proto, že ho ještě nikdo cizí nezkusil bez klíče otevřít. Informace, že to jde metodou "bumping" mě dost znervozňuje, protože jsem myslel, že právě tohle mají výrobci už vychytaný. Ovšem případů, kdy zmizí auto i s tímhle zabezpečením je taky dost, takže nějak se přez to dostat museli. Branko dej sem prosím link na to, jak se to dá otevřít. Nějak se mi tomu nechce uvěřit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom.Kr Vloženo 23. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 23. Prosinec 2007 já jsem s Construktem taky spokojený, ale to jen proto, že ho ještě nikdo cizí nezkusil bez klíče otevřít. Informace, že to jde metodou "bumping" mě dost znervozňuje, protože jsem myslel, že právě tohle mají výrobci už vychytaný. Ovšem případů, kdy zmizí auto i s tímhle zabezpečením je taky dost, takže nějak se přez to dostat museli. Branko dej sem prosím link na to, jak se to dá otevřít. Nějak se mi tomu nechce uvěřit. nic není 100%..například BMW před pár lety vytvořilo systém zamykání: v průběhu jízdy se automaticky zamkne,v případě požáru se odemkne...Modely,nabízející tuto vymoženost měly nejvyspělejší technologie všeliakých čidel,alarmů a zabezpečení..- a jak ho zloději vykradli? Zapálili papír,hodili ho pod auto,auto to diagnostikovalo,jako požár a tudíž se automaticky odemklo..Tím chci říct,že můžeš mít nejlepší zabezpečení světa,vše,co chceš,ale při počtu všech zlodějů si stejně najdou cestičku a zjistí,jak to vykrást.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 23. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 23. Prosinec 2007 jj, to o tom zapáleným papíru jsem taky tenkrát párkrát slyšel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brankogranko Vloženo 11. leden 2008 Autor Sdílet Vloženo 11. leden 2008 JirkaK Daj si do googla bumping, a voľačo sa o tom dozvieš. Keď som to videl, mal som na celý deň po nálade. Vytočilo ma to duplom, lebo raz som si zamkol vo Zvolene cestou na chatu Defendlock. Pár dní predtým sa mi odlomilo uško kľúča, tak saozrejme kľúč ostal doma na stole. Defendlock som zamykal automaticky.A potom som musel čakať do večera, kým mi TenExpresom prišiel kľúčik. Partia sa medzitým "vyladila" skoro všetkým alkoholom, čo sme si viezli. Len ja som za trest sušil hubu. Ale zase bola sranda. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DavidSK Vloženo 11. leden 2008 Sdílet Vloženo 11. leden 2008 nic není 100%..například BMW před pár lety vytvořilo systém zamykání: v průběhu jízdy se automaticky zamkne,v případě požáru se odemkne...Modely,nabízející tuto vymoženost měly nejvyspělejší technologie všeliakých čidel,alarmů a zabezpečení..- a jak ho zloději vykradli? Zapálili papír,hodili ho pod auto,auto to diagnostikovalo,jako požár a tudíž se automaticky odemklo..Tím chci říct,že můžeš mít nejlepší zabezpečení světa,vše,co chceš,ale při počtu všech zlodějů si stejně najdou cestičku a zjistí,jak to vykrást.. [/quote Čo raz vymysleli ľudia na tejto planéte, tak to iný ľudia na tejto planéte vedia odhaliť Viem,že dávnejšie vymysleli nejaký unikátny zabezpečovací systém, ktorý pri aktivácii zablokoval aj kľukovku (bolo to v nejakom Mercedesi 600 v 90 rokoch),ten dokonalý systém prezentovali na nejakej výstave a aby ľudia vedeli, že existujú aj šikovný zlodeji, ukradli im ho práve z tej výstavy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkaK Vloženo 11. leden 2008 Sdílet Vloženo 11. leden 2008 Čo raz vymysleli ľudia na tejto planéte, tak to iný ľudia na tejto planéte vedia odhaliť Viem,že dávnejšie vymysleli nejaký unikátny zabezpečovací systém, ktorý pri aktivácii zablokoval aj kľukovku (bolo to v nejakom Mercedesi 600 v 90 rokoch),ten dokonalý systém prezentovali na nejakej výstave a aby ľudia vedeli, že existujú aj šikovný zlodeji, ukradli im ho práve z tej výstavy to byla konkurence ale vážně, nejlepší zabezpečení je amatérsky udělanej např. systém odpojení baterie nebo i něco mechanickýho. Jen to musí být originální kusovka, jakou ty zmrdi zlodějský neznaj. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mixofuxo Vloženo 15. Únor 2008 Sdílet Vloženo 15. Únor 2008 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Komárek Vloženo 16. Únor 2008 Sdílet Vloženo 16. Únor 2008 je to sice pěkně schované,ale přijde mi,že se to bude neprakticky odemykat a není to ověřené..ale nevím,neznám,tak nekecám.. Dle mého názoru: lepší nepraktické odemykání, než zjištění po příchodu na parkoviště, že už tam nestojí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kingo12 Vloženo 18. Březen 2008 Sdílet Vloženo 18. Březen 2008 Podla info od dealera skody nie je zeder schvaleny skodovkou. T. j. v pripade montaze na auto prichadzate o zaruke. Samozrejme otazne je na co vsetko zaruka pada. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.