Majkl7777777 Vloženo 8. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2007 Chcem sa spýtať, či niekto skúšal vymeniť ten platstový (u mňa jediný modrý kus na zámku, neviem či je to u všetkých zámkov rovnaké). Dôvod výmeny... Miesto kde sa to tiahlo v zámku uchytáva sa mojou nešikovnosťou zlomilo. Kúpil som od jedného chalana zámok, ten modrý kus čo sa točí, čo vlastne zabezpečuje ukazovania polohy zámku (zamknuté / odomknuté), sa mi podarilo vytiahnúť z toho používaného zámku. Chcem sa opýtať či má niekto skúsenosti s touto výmenou... Či by mi niekto v tomto nepomohol... Ďalšia otázka znie... neviete či tento kus je rovnako uchytávaný aj na novších zámkoch (ročník 2006). Nepamätám si totiž ako vyzerá zámok čo mám v aute... tento čo som kúpil je starší. V prípade že by nebolo jasné čo tým modrým kusom kde sa to tiahlo uchytáva myslím, tak napíšte a ja si požičiam foťák a odfotím... ale myslím si že vy chalani ste šikovnejší ako ja a isto viete o čom hovorím... Dík... PS. Prosím o rýchlu odpovede, lebo sa blíži zima a ja nemám garáž a už tento problém riešim hrozne dlho. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Majkl7777777 Vloženo 14. Prosinec 2007 Autor Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2007 Po prípade, nájde sa tu niekto kto mi vymontuje zámok a pomôže mi s rozobratím toho zámku a následným namontovaním zámku naspäť? Najlepšie by bolo tento víkend, ale môže byť aj niekedy cez týždeň, po prípade prídem za tebou(Ba a okolie)... niečo by ti z toho aj káplo veľmi súrne.... mám to auto už rozobraté x mesiacov... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ICS Vloženo 8. Únor 2008 Sdílet Vloženo 8. Únor 2008 Po prípade, nájde sa tu niekto kto mi vymontuje zámok a pomôže mi s rozobratím toho zámku a následným namontovaním zámku naspäť?Najlepšie by bolo tento víkend, ale môže byť aj niekedy cez týždeň, po prípade prídem za tebou(Ba a okolie)... niečo by ti z toho aj káplo veľmi súrne.... mám to auto už rozobraté x mesiacov... To uz bych to radeji hodil do servisu,nejaka ta stovka to bude,ale alespon to budes mit v pohode,z jednoho ulomeneho muzou byt dva,bacha na to Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Majkl7777777 Vloženo 25. Únor 2008 Autor Sdílet Vloženo 25. Únor 2008 To uz bych to radeji hodil do servisu,nejaka ta stovka to bude,ale alespon to budes mit v pohode,z jednoho ulomeneho muzou byt dva,bacha na to už to nie je aktualne.. už by to malo byť funčkne.. uvidím v so-ne... dám auto dokopy... btw. v servise sa nechceli zaoberať opravou zamku... nechcelo sa im to rozoberať a tak mi ponúkali nový za cca 5000SKK a to som nebol ochotny dať za taku blbosť... zámok bol funčkny, len nebolo kam uchytiť tiahlo... ten plast mi Cosby vymenil a už by mal fachčiť Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.