martinschon2000 Vloženo 8. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2007 Zdravím! Namontoval jsem jsi alarm do OI, zapojil jsem všechny káble, blinkry, central, houkačka. Jen nevím kam mám zapojit kábel určen na dveřní spínače. Jestli ho mám zapojit někam k centrální jednotce anebo na světlo interieru anebo nevím kam. Prosím poradte kam to zapojit, jestli máte někdo skusenost. Nemohu nají kable které snímají dveřní spínač. Za pomoc vopřed děkuji. P.S. Přikladám i schému zapojení Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JSsoft Vloženo 28. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 28. Červenec 2010 Zdravím! Namontoval jsem jsi alarm do OI, zapojil jsem všechny káble, blinkry, central, houkačka. Jen nevím kam mám zapojit kábel určen na dveřní spínače. Jestli ho mám zapojit někam k centrální jednotce anebo na světlo interieru anebo nevím kam. Prosím poradte kam to zapojit, jestli máte někdo skusenost. Nemohu nají kable které snímají dveřní spínač. Za pomoc vopřed děkuji. P.S. Přikladám i schému zapojení u fábek to byl hnědej takže předpokladám že to bude i octávek a je to dole pod volantem v jednotce palubní sítě..,ale musíš to zmněřit mám pocit že tam jsou 3hnědy...nrbo prostě odpojíš ten konektor a když ti přestanou reagovat ta ikonka dveří na polubce tak to je on ten hnědej..,ale pozor je to spínaný mínusem.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.