mrzount Vloženo 8. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2007 Udělal jsem si trošku radost těmato drobnostna koupeno tady:http://aukro.cz/item280079718_alu_ramecky_k_topeni_na_skoda_octavia_98_05.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 8. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2007 Ty rámečky vůbec nejsou špatný Vo tom jsem uvažoval, že by to mohlo vypadat dobre asi do toho pudu taky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vinca Vloženo 8. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2007 cau,na co mas ten druhy cudlik, vedle vyhrivani okna?to je nejaka indikace? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
quicksilver Vloženo 8. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2007 To je u aut na plyn Přepíná se s tím pohon na benál/ plyn . Jinak to asi ukazuje stav plynu v nádrži, něco jako palivoměr Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vinca Vloženo 12. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2007 To je u aut na plyn Přepíná se s tím pohon na benál/ plyn . Jinak to asi ukazuje stav plynu v nádrži, něco jako palivoměr aha,plyn,rusove uzavrou kohoutek a cudlik je na okrasu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mrzount Vloženo 12. Prosinec 2007 Autor Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2007 aha,plyn,rusove uzavrou kohoutek a cudlik je na okrasu Hele, pokušiteli máš snad informace co mi normální smrtelníci nemáme? Zatím to vypadá, že sem i ta zdravotní péče proudí z Ruska Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milix Vloženo 12. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2007 aha,plyn,rusove uzavrou kohoutek a cudlik je na okrasu rusove uzavrou kohoutek a nebude benzin ani nafta ani LPG. Viď. Propan a butan se získávají jednak při prvotním odplynění surové ropy a jednak jako vedlejší produkty některých reakcí při dalším chemickém zpracování ropy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
karkulka Vloženo 14. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2007 ahoj kde se takový fajnový rámečky seženou??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mrzount Vloženo 15. Prosinec 2007 Autor Sdílet Vloženo 15. Prosinec 2007 ahoj kde se takový fajnový rámečky seženou??? Já je koupil na aukru. Vyhledej si aukce prodejce ISLESMAN, má tam toho víc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.