Publikováno Prosinec 8, 200717 r poprosim tych co maju ETKU alebo to vedia z hlavy , ako sa pretesnuje olejova vana na MPi 50 kW, kod motora AME, r.v. 2000. je tam tesnenie alebo tmel? ja som to bol nuteny rozobrat a bol tam cierny silikon. predchadzajuci majitel bol asi kutil auto mam rozobrane, tak poradte. Diky.
Prosinec 8, 200717 r Těsnění tam není ,je tam tmel a doporučuji orginal,s obyčejným silikonem to většinou po nějakém čase opět teče.Orig.silikon č.d.D 176 404 A2 , je dost drahý,ale stojí to za to než se s tím drbat za chvíli znovu.Cena 640 kč ve škodovce.
Prosinec 8, 200717 r Těsnění tam není ,je tam tmel a doporučuji orginal,s obyčejným silikonem to většinou po nějakém čase opět teče.Orig.silikon č.d.D 176 404 A2 , je dost drahý,ale stojí to za to než se s tím drbat za chvíli znovu.Cena 640 kč ve škodovce. mě stalo ve škode 1500,ale je to tak na 3vany,samo že tmel
Prosinec 8, 200717 r na vypustenie oleja by mala na AME byť skrutka N 016 028 1 rozmer je M16x1,5 tesnenie pod ňu na AME je N 013 848 1 rozmer je A16x22 a olejova vaňa - tesnenie tam neni ale je na to silikon s číslom D 176 404 A2 93G alebo tmel 047 198 049
Prosinec 8, 200717 r Autor Velka vdaka vsetkym, specialne Proforovi. dam vediet ako som pochodil v pondelok v Skodovke.
Prosinec 12, 200717 r Autor tak nejako sa mi to natiahlo, ale. vana pretesnena, motor slape a hlavne je vsade kde ma byt sucho. pre ilustraciu prikladam foto, kolko sa minulo tmelu a fakturu ze kolko ta sranda stala. zdar
Prosinec 13, 200717 r Autor Ten silikon by som ešte chápal,ale ten šrob za vyše 150sk to je sila! mi hovor, skoro som tam odpadol. ale zas tam nedam nejaky co najdem v garazi. btw: nejako skodovka podrazela co sa tyka aj filtrov. vzduchovy na MPi 610,-Sk a pelovy obycajny 437,-Sk. Ked som sa pytal na uhlikovy tak ze cena je trojnasobok a ten ani nemaju ani nemali a do vsetkych aut na servise davaju obycajny. servis AUTOPARK, Bajkalska ul. Blava
Prosinec 14, 200717 r 600 korun za vzduchovy filter ?? ved ten stoji v Mototechne ovela menej, nie ? a vymenit ho zvladnes aj sam - ved su to 4 srobiky.
Prosinec 14, 200717 r 600 korun za vzduchovy filter ??ved ten stoji v Mototechne ovela menej, nie ? a vymenit ho zvladnes aj sam - ved su to 4 srobiky. Ale ten pocit keď vidíš ako ti obskakujú auto!
Prosinec 14, 200717 r Ale ten pocit keď vidíš ako ti obskakujú auto! minule som zacul rozhovor takychto dvoch autorizovanych "obskakovacov": A: co robis s tou bandaskou Magnatec ? B: miesam ten olej, lebo ho idem naliat do auta. A: preco ho miesas ? B: mal som ho na plechovom ponku a tie magneticke molekuly su teraz vsetky naspodku... A: ahaaa... :D
Prosinec 16, 200717 r Autor 600 korun za vzduchovy filter ??ved ten stoji v Mototechne ovela menej, nie ? a vymenit ho zvladnes aj sam - ved su to 4 srobiky. hadam si nemyslis ze som ho tam kupil, este nie som kupil som v normalnom obchode aj vzduchovy aj pelovy cca oba za 400,- a vymenil sam. potom ze kupujte originalne diely skoda
Prosinec 16, 200717 r Tak aby sme nekrivdili sem tam sa niečo objaví lacnejšie ako v uni obchode s autodielmi aj v v škodovke.Nedávno som zháňal pal. filter a v škode bol druhý najlacnejší z asi 6 obchodov ktoré som obehal! Kamoš mal zasa takú skúsenosť so sviečkami CHampion.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.