Miki RS Vloženo 3. Březen 2008 Sdílet Vloženo 3. Březen 2008 Jen taková otázečka, proč do RS (ať už série či po úpravě) lijete N95 ??? Jinak Martypa typuji na Sportmotor či jiného úpravce - není možné aby sériová RS podala větší výkon než upravená od Cimbu. Pokud ano tak být Bimbounem zažaluji firmu Cimbu za podvod! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HONZA83 Vloženo 3. Březen 2008 Autor Sdílet Vloženo 3. Březen 2008 Martyp napsal: ...tak pokud ti to v serii jelo jako me,neni problem.. OK Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 3. Březen 2008 Sdílet Vloženo 3. Březen 2008 Miki RS napsal: Jen taková otázečka, proč do RS (ať už série či po úpravě) lijete N95 ???Jinak Martypa typuji na Sportmotor či jiného úpravce - není možné aby sériová RS podala větší výkon než upravená od Cimbu. Pokud ano tak být Bimbounem zažaluji firmu Cimbu za podvod! Spousta lidi nema ve svem blizkem okoli cerpaci stanici s N98 a vic, proto tam lejou N95. Jinak to je ale jedno, lze lejt jak N95 tak N98. Nikdo nepsal, ze ta seriova ujela te upravene od Cimbu, ale oproti jinym seriovkam jela vic nez dobre ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JasteR Vloženo 3. Březen 2008 Sdílet Vloženo 3. Březen 2008 (editace) Tomáš napsal: ..na tebe sem zapomel, tys byl jeden z mala chrochtaku, pokud neberu toho Scouta140PS a slabe TDi OII 105PS Editováno: 3. Březen 2008, autor: JasteR Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bimboun Vloženo 3. Březen 2008 Sdílet Vloženo 3. Březen 2008 MichalF napsal: Spousta lidi nema ve svem blizkem okoli cerpaci stanici s N98 a vic, proto tam lejou N95. Jinak to je ale jedno, lze lejt jak N95 tak N98. Nikdo nepsal, ze ta seriova ujela te upravene od Cimbu, ale oproti jinym seriovkam jela vic nez dobre ! pravdu dis... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 3. Březen 2008 Sdílet Vloženo 3. Březen 2008 Skoda ze jsem nejel, mohli jsme udelat nejaky mereni pres kabel! Tak priste... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 3. Březen 2008 Sdílet Vloženo 3. Březen 2008 Doli napsal: Skoda ze jsem nejel, mohli jsme udelat nejaky mereni pres kabel! Tak priste... Jj to je velka skoda..Tak priste no.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 3. Březen 2008 Sdílet Vloženo 3. Březen 2008 Jo, fakt jsem se tesil!! Ale jsem rad ze jsem nejel (rano jsem hodne vahal)...to pocasi stalo za prd. Jsem dneska ziskal informace ohledne chipu pro TDI a vubec to neni dobry. Pry je tam problem s DPF a casto se zanasi a haze motor do nouzaku. Tak snad chip na miru od dieselpower.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JasteR Vloženo 3. Březen 2008 Sdílet Vloženo 3. Březen 2008 (editace) Doli napsal: Jo, fakt jsem se tesil!! Ale jsem rad ze jsem nejel (rano jsem hodne vahal)...to pocasi stalo za prd.Jsem dneska ziskal informace ohledne chipu pro TDI a vubec to neni dobry. Pry je tam problem s DPF a casto se zanasi a haze motor do nouzaku. Tak snad chip na miru od dieselpower.... No kdyby se udal sraz po obede, tak svitilo slunce a bylo polojasno draha oschla.... ale to uz vetsina odjela..ale kdo to mohl vedet.. Skoda zes tam nebyl chtel sem si dal s naftovou ORS ...ale na dalnici ji bezne ujizdim takze by to bylo asi jasny.. Editováno: 3. Březen 2008, autor: JasteR Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 3. Březen 2008 Sdílet Vloženo 3. Březen 2008 (editace) JasteR napsal: No kdyby se udal sraz po obede, tak svitilo slunce a bylo polojasno draha oschla.... ale to uz vetsina odjela..ale kdo to mohl vedet.. No jasny, ale ja to mam 260km... Tezko se dalo reagovat...navic kazdej psal ze na severu vsude prsi a to cloveka dost odradi. + vitr Kolik mas ted kw a Nm? No tak priste dame nejakej sprintik... Editováno: 3. Březen 2008, autor: Doli Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JasteR Vloženo 3. Březen 2008 Sdílet Vloženo 3. Březen 2008 (editace) Doli napsal: No jasny, ale ja to mam 260km... Tezko se dalo reagovat...navic kazdej psal ze na severu vsude prsi a to cloveka dost odradi. + vitrKolik mas ted kw a Nm? No tak priste dame nejakej sprintik... Melo by tam byt cca 185koniku a 385Nm.. ....chapu kdyz si to mel takovou dalku.. ..na brzde to jeste nebylo, pujdou az bude IC na aute, pak chci pridat na turbo a udelat poradny SW ale s timhle turbem se stejne pres 200PS nedostanu... takze to taky nebude zadnej extrem.. Editováno: 3. Březen 2008, autor: JasteR Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HONZA83 Vloženo 3. Březen 2008 Autor Sdílet Vloženo 3. Březen 2008 Miki RS napsal: Jen taková otázečka, proč do RS (ať už série či po úpravě) lijete N95 ???Jinak Martypa typuji na Sportmotor či jiného úpravce - není možné aby sériová RS podala větší výkon než upravená od Cimbu. Pokud ano tak být Bimbounem zažaluji firmu Cimbu za podvod! proč jsi se taky nepřijel podívat? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 3. Březen 2008 Sdílet Vloženo 3. Březen 2008 JasteR napsal: Melo by tam byt cca 185koniku a 385Nm.. ....chapu kdyz si to mel takovou dalku....na brzde to jeste nebylo, pujdou az bude IC na aute, pak chci pridat na turbo a udelat poradny SW ale s timhle turbem se stejne pres 200PS nedostanu... takze to taky nebude zadnej extrem.. Tak to jooo... No ja uz jsem to zkousel merit, ale jeste bych potreboval zmerit presnou vahu auta. Tady je vysledek (to male poklesnuti na zacatku je moje chyba) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JasteR Vloženo 3. Březen 2008 Sdílet Vloženo 3. Březen 2008 (editace) Doli napsal: Tak to jooo...No ja uz jsem to zkousel merit, ale jeste bych potreboval zmerit presnou vahu auta. Tady je vysledek (to male poklesnuti na zacatku je moje chyba) Kpower bez s hoodne velkou rezervou viz to co pak namerili klicu z chipfora na brzde byly uplne jiny vysledky.. ..kdyz budes mit takovej vykon po chipu tak budes rad.. Editováno: 3. Březen 2008, autor: JasteR Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 3. Březen 2008 Sdílet Vloženo 3. Březen 2008 JasteR napsal: Kpower bez s hoodne velkou rezervou viz to co pak namerili klicu z chipfora na brzde byly uplne jiny vysledky....kdyz budes mit takovej vykon po chipu tak budes rad.. No a dela uz nekdo to TDI? Co dieselpower? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rska Vloženo 3. Březen 2008 Sdílet Vloženo 3. Březen 2008 Co nejake video by nebylo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 3. Březen 2008 Sdílet Vloženo 3. Březen 2008 rska napsal: Co nejake video by nebylo Ceho ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mvolesko Vloženo 3. Březen 2008 Sdílet Vloženo 3. Březen 2008 (editace) Doli napsal: Tak to jooo...No ja uz jsem to zkousel merit, ale jeste bych potreboval zmerit presnou vahu auta. Tady je vysledek (to male poklesnuti na zacatku je moje chyba) prijed k nam na brzdu a budes to vedet presne z plzne to mas kousek www.mereni-vykonu.cz Editováno: 3. Březen 2008, autor: mvolesko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 3. Březen 2008 Sdílet Vloženo 3. Březen 2008 Jo, urcite se stavim!! Nejakej kontekt na Tebe? Kdyz tak SZ. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rska Vloženo 3. Březen 2008 Sdílet Vloženo 3. Březen 2008 MichalF napsal: Ceho ? Nikdo tam nemel kameru treba jako minule Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 3. Březen 2008 Sdílet Vloženo 3. Březen 2008 rska napsal: Nikdo tam nemel kameru treba jako minule Videa jsou ve srazech Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miki RS Vloženo 3. Březen 2008 Sdílet Vloženo 3. Březen 2008 HONZA83 napsal: proč jsi se taky nepřijel podívat? Protože 365 km Jinak o velikonocích budu u bráchy v Lysé nad Labem, on má RS II takže kdyby jste něco podnikali tak by mohli přijet dvě stříbrné eresa navíc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 3. Březen 2008 Sdílet Vloženo 3. Březen 2008 Tady je mas ... made by Jaster VIDEA: Martyp vs Bimboun: Martyp vs. Bimboun2: Skodik1,8T vs. Martyp Octavia RS vs. Bimboun: Martyp Rozjizdka: http://youtube.com/watch?v=v83fMHr0X_s Martyp Acceleration: Martyp Vmax. : Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 3. Březen 2008 Sdílet Vloženo 3. Březen 2008 Miki RS napsal: Protože 365 km Jinak o velikonocích budu u bráchy v Lysé nad Labem, on má RS II takže kdyby jste něco podnikali tak by mohli přijet dvě stříbrné eresa navíc To zni skoro jako VYZVA pro to aby nekdo neco domluvil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rska Vloženo 3. Březen 2008 Sdílet Vloženo 3. Březen 2008 MichalF napsal: Tady je mas ... made by Jaster VIDEA: Martyp vs Bimboun: Martyp vs. Bimboun2: Skodik1,8T vs. Martyp Octavia RS vs. Bimboun: Martyp Rozjizdka: http://youtube.com/watch?v=v83fMHr0X_s Martyp Acceleration: Martyp Vmax. : Diky diky nevyznam se tak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.