Červenec 14, 200817 r Vím že to sem nepatří, ale kromě škodověnky mám teď nově i malého pežotka a chtěl bych ho nechat taky chipnout. Proto se zeptám, neznáte firmu která by udělala chip na peugeota 1,4 HDi a měla takové kladne hodnocení jako Sportmotor a Cimbu u koncernových vozů ? Přítel google mě našel podle mě jen nic moc důvěryhodné firmy. Díky všem za info. Zkus BitPower http://www.bitpower.cz/index.php?module=ta...tegorie=Peugeot
Červenec 16, 200817 r Zkus BitPowerhttp://www.bitpower.cz/index.php?module=ta...tegorie=Peugeot Díky kouknu na to
Červenec 16, 200817 r vypadá to, že jo? jojo...Michalovo bejvaly a ted moje asi pred 2 tejdnama sem s tim byl v Praze na brzde a tohle namerili...aspon ten kroutak
Červenec 16, 200817 r A todle byl muj plan nez slo do sveta Bohuzel original sem nekde smazl a zbyl mi jen ten z avataru
Červenec 16, 200817 r Ale ale Ze by upravicky ala TT ? Myslim, ze nekdo rikal, ze umi, ale 100% to nevim.
Červenec 16, 200817 r pěkné mimochodem, nevíte jestli dělá Cimbu úpravy na verze 1.8T 165kw? Už do toho zase chceš cpát prachy?
Červenec 18, 200817 r jojo...Michalovo bejvaly a ted moje asi pred 2 tejdnama sem s tim byl v Praze na brzde a tohle namerili...aspon ten kroutak Jj to by odpovidalo , jezdila pekne..
Červenec 19, 200817 r když už jsmw u toho navyšování výkonu, při kolika km se mají měnit rozvody u 1,8T??? na kolik to výjde???
Červenec 19, 200817 r no tak rozvody by se meli u 1.8T,aspon co mi rikali, menit ve 180tis... ja urcite tak dlouho cekat nebudu..v 90tis jdu na to...jako u diesela a cena rozvodovy sady je tak 4-5tis + prace...
Červenec 19, 200817 r nevim no...tak mozna bejt tebou bych pockal do 120tis k vetsi kontrole,aby se udelalo vic veci najednou... ale pokud vis jiste,ze to ma tolik najeto a nechovas se k tomu jako prase ,tak by to tech 180 melo vydrzet...kdyz se na ten remen kouknes tak je to ve srovnani s TDI takovej obrik ale rozhodne je lepsi prevence,nez pak platit opravu potkanyho motoru...
Červenec 19, 200817 r a co by se mělo dělat ještě po 120 tis za výměnu??? kromě těch rozvodu a vyměnu oleje v zadním diferáku a filtru??? mám 4x4
Srpen 26, 200817 r Tak jsem si nechal upravit u Sportmotoru O1 RS. Podle nich by teď mělo mít 210 PS a 310 Nm. V Mimoni jsem nechal odbrzdit a trochu se to teda liší. Výkon je jen cca 200 PS, krouťák je vyšší, cca 330 Nm ... Kolísavá křivka je prý pravděpodobně kvůli vadnému regulačnímu ventilu turba... Nemá s tim někdo zkušenost náhodou? brzda___graf.pdf
Srpen 27, 200817 r Autor myslim, že je to OK, ne vždy lze dosáhnout 100% přesných cílených hodnot, navíc na to může mít vliv např. venkovní tlak, k té křivce si myslim, že toto může způsobovat čidlo klepání, které je závislé na kvalitě pohonných hmot, jinak ať dobře slouží vypadá to dobře
Srpen 27, 200817 r Tak jsem si nechal upravit u Sportmotoru O1 RS. Podle nich by teď mělo mít 210 PS a 310 Nm. V Mimoni jsem nechal odbrzdit a trochu se to teda liší. Výkon je jen cca 200 PS, krouťák je vyšší, cca 330 Nm ... Kolísavá křivka je prý pravděpodobně kvůli vadnému regulačnímu ventilu turba... Nemá s tim někdo zkušenost náhodou? S tou kolisavou krivkou je to celkem casty problem u ORS1, hodne lidi rika jako by to turbo chvilu tlacilo chvilu ne a porad dokola...Kdyz se na to sousredis tak je to trochu znat,kdyz treba ve 40km/h ze 2 rychl.stupne tomu slapnes.Citis tam takove zanedbatelne propady.To bude asi ono. Jinak chci se zeptat, je to znat, ze je to po tom cipnuti zivejsi?Jak bys to hodnotil,hodne,malo? Uvazuji o tom taky na moje ereso.Ale asi si pockam az bude nekde video Cimbu vs Sportmotor.Tak at šlape jak ma! Upraveno Srpen 27, 200817 r od pavlino
Srpen 27, 200817 r Autor znát to opravdu je a pekelně, stačí když si např. seženeš druhou nečiplou RS a porovnáš je před tvým čipem a po čipu, já jsem byl u Cimbu a bylo to znát hnedky, auto jelo přesně jak uvádí na grafu Cimbu, a ohledně toho srovnání - jsme se už dost snažili a nikdy se to nepodařilo:(
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.