Přejít na obsah

CIMBU MOTORSPORT

HONZA83

Doporučené příspěvky

Jen by mě zajímalo, jestli tu má někdo chip TDi od Reeshy z dieselpoweru?? Protože o cimbu jsem nikdy neslyšel, ale na Reeshu jsou jenom pozitivní hodnocení... :palec2:

Vzhledem k tomu, ze tu je diskuze o Octavii RS, tak chip od Reeshy tu nikdo nema, protoze benziny chipovat neumi. Jinak pokud chces nekoho s chipem od Deiselpower, tak napis Jaster ovi, ten ho ma a jede mu to paradne !!!

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jen by mě zajímalo, jestli tu má někdo chip TDi od Reeshy z dieselpoweru?? Protože o cimbu jsem nikdy neslyšel, ale na Reeshu jsou jenom pozitivní hodnocení... :palec2:

Tohle je treba Cimbu, kdyz po nich Reesha predelaval SW :) ... je to f. kousek od M. Bolky ..sice prehazujou jen jednotky, ale SW pry nemaj spatnej...se divim ze si o nich jeste neslysel...

post-1286-1201017591_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

Vzhledem k tomu, ze tu je diskuze o Octavii RS, tak chip od Reeshy tu nikdo nema, protoze benziny chipovat neumi. Jinak pokud chces nekoho s chipem od Deiselpower, tak napis Jaster ovi, ten ho ma a jede mu to paradne !!!

No co jsem se koukal, tak tu lidi psali i o TDičkách tak proto jsem se ptal.. ;)

Odkaz ke komentáři

Na kolika si byl ;) A hlavne ja na besidku rikal hned od zacatku, ze tenhle termin nemuzu ;) Nerikal sem, ze jedu ;)

Na vsech co jsem v OC... :D Jen se z toho nevykrucuj,jo? :D

@Honza83: To my jen tak ze srandy,vid Misul... lol lol

Sportmotor zkusim ukecat behem dovoleny po telefonu...Ale neslibuju..

Odkaz ke komentáři

nuže dobrá, můžeme předběžně stanovit NE 3.2.08 dopo, Mimoňské letiště, podmínka sucho!

zatím jsme tedy 3: já, MartyP, MichalF

takže chlapci (Bimboun, Jakub, Octavia RRS, Mustafa, atd. atd. nějaký Sportmotor, nějaký dobrovolný kameraman....) co vy?

Hoši, to je pro mě šibeniční termín - chceme to naše AGU s čipem a s turbem z RSka překopat na plnohodnotné RS ( už máme skoro vše - klapku, váhu, elektriku, jednotku RS čiplou od CIMBU, ... , jen dnes budu VAŠOVI posílat jednotku a budíky na nakódování s klíčema - takže pokud to dorazí zpět v nějakém rozumném termínu tak to snad stihnem, ale nevim nevim). Já to vidim až tak na půlku února.

Odkaz ke komentáři

nuže dobrá, můžeme předběžně stanovit NE 3.2.08 dopo, Mimoňské letiště, podmínka sucho!

zatím jsme tedy 3: já, MartyP, MichalF

takže chlapci (Bimboun, Jakub, Octavia RRS, Mustafa, atd. atd. nějaký Sportmotor, nějaký dobrovolný kameraman....) co vy?

Pokud budu moc tak se tam otocim..

Odkaz ke komentáři

Hoši, to je pro mě šibeniční termín - chceme to naše AGU s čipem a s turbem z RSka překopat na plnohodnotné RS ( už máme skoro vše - klapku, váhu, elektriku, jednotku RS čiplou od CIMBU, ... , jen dnes budu VAŠOVI posílat jednotku a budíky na nakódování s klíčema - takže pokud to dorazí zpět v nějakém rozumném termínu tak to snad stihnem, ale nevim nevim). Já to vidim až tak na půlku února.

OK, je to jen předběžný možný termín, jestli bude mokro, tak to musíme stejně přesunout na později ;)

Editováno: , autor: HONZA83
Odkaz ke komentáři

OK, je to jen předběžný možný termín, jestli bude mokro, tak to musíme stejně přesunout na později ;)

Kua já to pořát říkám že tomu eresu chybí pohon všech kol. Kdyby jste měli čtyřkolu tak můžete sprintovat na jakémkoli povrchu. To jsou tež nápady přenášet 300 Nm a víc přes jednu nápravu (kór tou přední) :doh

Odkaz ke komentáři

Kua já to pořát říkám že tomu eresu chybí pohon všech kol. Kdyby jste měli čtyřkolu tak můžete sprintovat na jakémkoli povrchu. To jsou tež nápady přenášet 300 Nm a víc přes jednu nápravu (kór tou přední) :doh

U nas je jeden co ma liftback 4x4 LaK 1,8T ma to snizene HP podvozek a narazniky RS pry to ma chiple, jezdi jako prase ale osobne ho neznam....to by byto taky zajimave porovnani, podle me by RSo prohralo na rozjezd urcite...

Odkaz ke komentáři

U nas je jeden co ma liftback 4x4 LaK 1,8T ma to snizene HP podvozek a narazniky RS pry to ma chiple, jezdi jako prase ale osobne ho neznam....to by byto taky zajimave porovnani, podle me by RSo prohralo na rozjezd urcite...

no tak ho někde hecni ať přijede do Mimoně, tam už mu ukážeme jak jezdí poštelované rso :aggressive:

Editováno: , autor: HONZA83
Odkaz ke komentáři

Na první kvalt eresu ujede tak o 10 metrů i na studeném suchém asfaltě. Na mokru by ten rozdíl byl daleko větší, a o sněhu je zbytečné se bavit

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...