MichalF Vloženo 28. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 28. Prosinec 2007 HONZA83 napsal: jsem již OK, takže také dorazím Super !!! Jak si vlastne dopadl a co si za to rekli ? A kdy des na ten chip ? Si s Jandou dohodlej na nejakou lepsi cenu ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HONZA83 Vloženo 28. Prosinec 2007 Autor Sdílet Vloženo 28. Prosinec 2007 MichalF napsal: Super !!! Jak si vlastne dopadl a co si za to rekli ? A kdy des na ten chip ? Si s Jandou dohodlej na nejakou lepsi cenu ? jak jsem už psal o několik příspěvků výše, byla to zap.cívka na 4. válci (1200kč) + práce (360kč) odtah a zapůjčení náhradní OCT TDI zdarma v rámci doživotní záruky mobility - a teď již OK, na čip jdu ve středu 2.1.08 a nechávám si upravit mou stávající ŘJ, o ceně jsem nesmlouval, nevím zda by mi to pomohlo, myslíš že to mám zkusit? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 28. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 28. Prosinec 2007 HONZA83 napsal: jak jsem už psal o několik příspěvků výše, byla to zap.cívka na 4. válci (1200kč) + práce (360kč) odtah a zapůjčení náhradní OCT TDI zdarma v rámci doživotní záruky mobility - a teď již OK, na čip jdu ve středu 2.1.08 a nechávám si upravit mou stávající ŘJ, o ceně jsem nesmlouval, nevím zda by mi to pomohlo, myslíš že to mám zkusit? No co se ceny tyce, tak urcite. Pokud vim kazdej se s nim domluvil. Staci mu rict, ze nechces papir, ze nepotrebujes doklad. On Ti i pres to da nejakej certifikat, ze mas od nej upravenou jednotku, takze se nemusis bat, ze kdyby byl nejakej problem, ze se ke sve praci nebude hlasit. Nekde to tu na foru najdes, ze se s nim dalo domluvit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HONZA83 Vloženo 28. Prosinec 2007 Autor Sdílet Vloženo 28. Prosinec 2007 MichalF napsal: No co se ceny tyce, tak urcite. Pokud vim kazdej se s nim domluvil. Staci mu rict, ze nechces papir, ze nepotrebujes doklad. On Ti i pres to da nejakej certifikat, ze mas od nej upravenou jednotku, takze se nemusis bat, ze kdyby byl nejakej problem, ze se ke sve praci nebude hlasit. Nekde to tu na foru najdes, ze se s nim dalo domluvit. nuže dobrá, uvidíme jak to půjde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 28. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 28. Prosinec 2007 MichalF napsal: To kazdopadne, neco zas domluvime idealne opravdu serie + sportmotor + cimbu + nejaky pekny tdicko jako mas Ty !! Přijedu tím hezkým TéDéíčkem.......bohužel jen vzhledově hezkým Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HONZA83 Vloženo 28. Prosinec 2007 Autor Sdílet Vloženo 28. Prosinec 2007 (editace) Tak dnes jsem si trochu vynahradil Mimoň, sešel jsem se s Bimbounem a udělali jsme takový menší testík a projíždku na D8 a musím říct, že je to fakt náhul. Jak na akceleraci, tak na pružné zrychlení je to úplně úplně někde jinde. Táhne jak ďábel, je to malá raketka. Toto jsem k svému rozhodnutí potřeboval, porovnání a test jak to jede. Naprosto v klídku mi v jakékoliv rychlosti totálně ujede . Prostě super. Těším se na příští týden, kdy budu také Cimbulín. Bimboun: až pojedu zpět, tak to můžem znova porovnat (rs cimbu sedan vs. kombi), mám také domluven test s Audi TT 165kw, tak uvidíme jak ho roznesu? ještě jednou díky za možnost srovnání Editováno: 28. Prosinec 2007, autor: HONZA83 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JasteR Vloženo 28. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 28. Prosinec 2007 (editace) HONZA83 napsal: Tak dnes jsem si trochu vynahradil Mimoň, sešel jsem se s Bimbounem a udělali jsme takový menší testík a projíždku na D8 a musím říct, že je to fakt náhul. Jak na akceleraci, tak na pružné zrychlení je to úplně úplně někde jinde. Táhne jak ďábel, je to malá raketka. Toto jsem k svému rozhodnutí potřeboval, porovnání a test jak to jede. Naprosto v klídku mi v jakékoliv rychlosti totálně ujede . Prostě super. Těším se na příští týden, kdy budu také Cimbulín.Bimboun: až pojedu zpět, tak to můžem znova porovnat (rs cimbu sedan vs. kombi), mám také domluven test s Audi TT 165kw, tak uvidíme jak ho roznesu? Na TT podle vykonu odhaduju Quattro nemaste sanci ani pokud to ma vserii jsou tam poradny trysky a velky turbo...mozna az v hodne vysokych rychlostech kdy je quattro v nevyhode, TT Quattro ma za 6,4s dostanete na prdel ....v mimoni sem videl chiplou ORS s Cuprou 154Kw a taky se skodovka nechytala.. Editováno: 28. Prosinec 2007, autor: JasteR Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HONZA83 Vloženo 28. Prosinec 2007 Autor Sdílet Vloženo 28. Prosinec 2007 JasteR napsal: Na TT podle vykonu odhaduju Quattro nemaste sanci ani pokud to ma vserii jsou tam poradny trysky a velky turbo...motna az v hodne vysokych rychlostech kdy je quattro v nevyhode.... TT má v sérii 165kw a 280Nm, já budu mít 140kw a 330Nm, tak na akceleraci to snad možný je? uvidíme a pak dám vědět jak to dopadlo, Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JasteR Vloženo 28. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 28. Prosinec 2007 HONZA83 napsal: TT má v sérii 165kw a 280Nm, já budu mít 140kw a 330Nm, tak na akceleraci to snad možný je? uvidíme a pak dám vědět jak to dopadlo, ..no TT ma v serii 6,4 ORS 7,9 po chipu mozna tech 7,4 ....tam te kroutak nezachrani... ja mam ccca 390Nm a taky sem Cimbu nestacil... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HONZA83 Vloženo 28. Prosinec 2007 Autor Sdílet Vloženo 28. Prosinec 2007 JasteR napsal: ..no TT ma v serii 6,4 ORS 7,9 po chipu mozna tech 7,4 ....tam te kroutak nezachrani... ja mam ccca 390Nm a taky sem Cimbu nestacil... souhlas, ale stejně neuvěřim, dokud nevyzkoušim , příští týden to sem napíšu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HONZA83 Vloženo 28. Prosinec 2007 Autor Sdílet Vloženo 28. Prosinec 2007 (editace) JasteR napsal: ..no TT ma v serii 6,4 ORS 7,9 po chipu mozna tech 7,4 ....tam te kroutak nezachrani... ja mam ccca 390Nm a taky sem Cimbu nestacil... v sérii má 6.6 , takže šance tam je Editováno: 28. Prosinec 2007, autor: HONZA83 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octavia rrs Vloženo 28. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 28. Prosinec 2007 (editace) HONZA83 napsal: v sérii má 6.6 , takže šance tam je Záleží co,kde a jak budete porovnávat.. To TTčko 165kw je minimálně o 150kg těžší,než RSo a ty ztráty u toho pohonu všech kol jsou obrovské.. Dle mě bude mít TTčko navrch akorát do ca 80km/h,pak pojede lépe Octavie.. Ale jsem zvědavej na todle porovnání a držim palce Editováno: 28. Prosinec 2007, autor: octavia rrs Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HONZA83 Vloženo 28. Prosinec 2007 Autor Sdílet Vloženo 28. Prosinec 2007 octavia rrs napsal: Záleží co,kde a jak budete porovnávat..To TTčko 165kw je minimálně o 150kg těžší,než RSo a ty ztráty u toho pohonu všech kol jsou obrovské.. Dle mě bude mít TTčko navrch akorát do ca 80km/h,pak pojede lépe Octavie.. Ale jsem zvědavej na todle porovnání a držim palce souhlas, už jsem s tím TT jezdil a takový zátah jako dnes s Cimbu jsem tam necítil, takže to necháme až na samotný test, který ukáže skutečný výsledek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bimboun Vloženo 28. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 28. Prosinec 2007 HONZA83 napsal: Tak dnes jsem si trochu vynahradil Mimoň, sešel jsem se s Bimbounem a udělali jsme takový menší testík a projíždku na D8 a musím říct, že je to fakt náhul. Jak na akceleraci, tak na pružné zrychlení je to úplně úplně někde jinde. Táhne jak ďábel, je to malá raketka. Toto jsem k svému rozhodnutí potřeboval, porovnání a test jak to jede. Naprosto v klídku mi v jakékoliv rychlosti totálně ujede . Prostě super. Těším se na příští týden, kdy budu také Cimbulín.Bimboun: až pojedu zpět, tak to můžem znova porovnat (rs cimbu sedan vs. kombi), mám také domluven test s Audi TT 165kw, tak uvidíme jak ho roznesu? ještě jednou díky za možnost srovnání Nemas zac, rad jsem poslouzil... Urcite to pak porovname. Hlavne si na tu silu trosku zvykni .... chichi ... pak bys mi teoreticky mel ujet... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom Rs Vloženo 28. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 28. Prosinec 2007 Domluvte nový termín už teď.... Třeba někdy jaro/léto.... Seženem více aut... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Slimmer Vloženo 28. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 28. Prosinec 2007 Ahoj lidi, velmi se omlouvam, ze jsem nedorazil. Prosim navrhnete nekdo novy termin, trosku vic dopredu, pokud to budou stredni nebo severni cechy, moc rad dorazim. Dikej Honza ICQ 165766398 ORS1 1,5bar, custom SW Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JasteR Vloženo 28. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 28. Prosinec 2007 Slimmer napsal: Ahoj lidi, velmi se omlouvam, ze jsem nedorazil. Prosim navrhnete nekdo novy termin, trosku vic dopredu, pokud to budou stredni nebo severni cechy, moc rad dorazim. Dikej Honza ICQ 165766398 ORS1 1,5bar, custom SW 1,5b to tam mas naky poradny turbo nee, z cupry nebo TT ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 29. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2007 JasteR napsal: ..no TT ma v serii 6,4 ORS 7,9 po chipu mozna tech 7,4 ....tam te kroutak nezachrani... ja mam ccca 390Nm a taky sem Cimbu nestacil... A hlavne taky to 4x4 hned po rozjezdu udela strasne moc. Myslim, ze no chance. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Slimmer Vloženo 29. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2007 JasteR napsal: 1,5b to tam mas naky poradny turbo nee, z cupry nebo TT ? Turbo je rucne vybrany kus kkk-03 klasika.... Vetsi turba jsou nahovno, ma to moc velou setrvacnost, hmotu,.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JasteR Vloženo 29. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2007 (editace) Slimmer napsal: Turbo je rucne vybrany kus kkk-03 klasika.... Vetsi turba jsou nahovno, ma to moc velou setrvacnost, hmotu,.... Vzdycky je neco za neco ....proto ma taky treba nova Cupra a S3 vetsi prodlevu to je holt dan za vykon ... Editováno: 29. Prosinec 2007, autor: JasteR Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 30. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 30. Prosinec 2007 HONZA83 napsal: Tak dnes jsem si trochu vynahradil Mimoň, sešel jsem se s Bimbounem a udělali jsme takový menší testík a projíždku na D8 a musím říct, že je to fakt náhul. Jak na akceleraci, tak na pružné zrychlení je to úplně úplně někde jinde. Táhne jak ďábel, je to malá raketka. Toto jsem k svému rozhodnutí potřeboval, porovnání a test jak to jede. Naprosto v klídku mi v jakékoliv rychlosti totálně ujede . Prostě super. Těším se na příští týden, kdy budu také Cimbulín.Bimboun: až pojedu zpět, tak to můžem znova porovnat (rs cimbu sedan vs. kombi), mám také domluven test s Audi TT 165kw, tak uvidíme jak ho roznesu? ještě jednou díky za možnost srovnání Uz se Ti to blizi !!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HONZA83 Vloženo 30. Prosinec 2007 Autor Sdílet Vloženo 30. Prosinec 2007 MichalF napsal: Uz se Ti to blizi !!! ano, už ve středu, jsem dosti natěšen Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miki RS Vloženo 30. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 30. Prosinec 2007 Pánové a co by jste řekli na upravce Motordesign nebo BitPower, myslím že tito by ještě taky mohli patřit k solidním úpravcům. Jinak jak koukám na tu křivku RS od Cimbu tak to vypadá že nám z toho udělali TDI Ale každopádně jak jsem zhlédl to video tak musím uznat že to jede pekelně. Škoda že tam nebylo pro porovnání ještě RS od Sportmotoru nebo jiných úpravců. Podle mého názoru by při testu akcelerace mohlo být ještě lepší pokud ten jejich graf nelže. Každopádně jste mě tím testíkem taky navnadili Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 30. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 30. Prosinec 2007 Miki RS napsal: Pánové a co by jste řekli na upravce Motordesign nebo BitPower, myslím že tito by ještě taky mohli patřit k solidním úpravcům.Jinak jak koukám na tu křivku RS od Cimbu tak to vypadá že nám z toho udělali TDI Ale každopádně jak jsem zhlédl to video tak musím uznat že to jede pekelně. Škoda že tam nebylo pro porovnání ještě RS od Sportmotoru nebo jiných úpravců. Podle mého názoru by při testu akcelerace mohlo být ještě lepší pokud ten jejich graf nelže. Každopádně jste mě tím testíkem taky navnadili No bohuzel se nikdo se Sportmotorem nedostavil. Ono to bude zajimave i v porovnani s OII RS. Snad nekdy na jare bychom neco mohli domluvit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 2. leden 2008 Sdílet Vloženo 2. leden 2008 HONZA83 napsal: ano, už ve středu, jsem dosti natěšen V kolik ? Uz ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.