Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Tak jsem se dnes pustil do výměny kontrolky vyhřívání zadního okna.Všechno v pohodě,ale po skompletování to hřeje pořád.Nepatří do místa (zelená šipka) nějaká pružinka která by to vracela? Do mista (modrá šipka)patří ovládací kolík s krytu?

post-4720-1197284085_thumb.jpg

Tak jsem se dnes pustil do výměny kontrolky vyhřívání zadního okna.Všechno v pohodě,ale po skompletování to hřeje pořád.Nepatří do místa (zelená šipka) nějaká pružinka která by to vracela? Do mista (modrá šipka)patří ovládací kolík s krytu?

jj, patří tam pružinka ;) někdy ti musela vypadnout, pokud ji nenajdeš, musíš ji udělat z pružiny, co je v propisce ;)

• Autor
jj, patří tam pružinka ;) někdy ti musela vypadnout, pokud ji nenajdeš, musíš ji udělat z pružiny, co je v propisce ;)

Dík tak jdu kuchat propisku. :palec2: :palec2: :palec2:

Ano presne tak, pružinka ide kde maš zelenu šipku na ten vystupok, aby sa nešmykala. Hmm ale z "propisky" nebude ta struna hruba? sa mi zda že tam bola tenšia struna... ale treba skusit, ked tam vleze a bude to fachčit tak OK ;)lol

Ano presne tak, pružinka ide kde maš zelenu šipku na ten vystupok, aby sa nešmykala. Hmm ale z "propisky" nebude ta struna hruba? sa mi zda že tam bola tenšia struna... ale treba skusit, ked tam vleze a bude to fachčit tak OK ;)lol

jediný rozdíl bude v tom, že to půjde zamáčknout větší silou, jinak je to OK :)

jj někdy je to pěknej opruz to tam sesadit......kvůli podsvětlení mám nakoupené všechny možné navíc.......:-)

jj někdy je to pěknej opruz to tam sesadit......kvůli podsvětlení mám nakoupené všechny možné navíc.......:-)

taky tak, sichr ist sichr :palec2:

• Autor

Opruz je to teda strašný :aggressive: S té propisky se mě to zdá silné,nevejde to do té dírky.Teď skuuším s ventilku snad ---- :feve:

...S té propisky se mě to zdá silné,nevejde to do té dírky....

Ja to rikal ze to tam asi nenarves ;) ale ono neni propiska jak propiska. Mozu byt vatsie aj mensie primery strunky. Ale ten ventilek to by tam islo skor. :)

• 5 týdnů později...

Mám trochu jiný problém, v tom vypínači odešla ta žárovka kontrolky, ale ta žárovička na sobě nemá žádný údaje.

Nevíte, jaká tam má být ? Jasně, 12V, ale kolik W ? A hlavně kde ji sehnat :kuk: )

(LEDku tam nechci).

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.