pet Vloženo 10. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 10. Prosinec 2007 Tak jsem se dnes pustil do výměny kontrolky vyhřívání zadního okna.Všechno v pohodě,ale po skompletování to hřeje pořád.Nepatří do místa (zelená šipka) nějaká pružinka která by to vracela? Do mista (modrá šipka)patří ovládací kolík s krytu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 10. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 10. Prosinec 2007 Tak jsem se dnes pustil do výměny kontrolky vyhřívání zadního okna.Všechno v pohodě,ale po skompletování to hřeje pořád.Nepatří do místa (zelená šipka) nějaká pružinka která by to vracela? Do mista (modrá šipka)patří ovládací kolík s krytu? jj, patří tam pružinka někdy ti musela vypadnout, pokud ji nenajdeš, musíš ji udělat z pružiny, co je v propisce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pet Vloženo 10. Prosinec 2007 Autor Sdílet Vloženo 10. Prosinec 2007 jj, patří tam pružinka někdy ti musela vypadnout, pokud ji nenajdeš, musíš ji udělat z pružiny, co je v propisce Dík tak jdu kuchat propisku. :palec2: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BEDUIN Vloženo 10. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 10. Prosinec 2007 Ano presne tak, pružinka ide kde maš zelenu šipku na ten vystupok, aby sa nešmykala. Hmm ale z "propisky" nebude ta struna hruba? sa mi zda že tam bola tenšia struna... ale treba skusit, ked tam vleze a bude to fachčit tak OK Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 10. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 10. Prosinec 2007 Ano presne tak, pružinka ide kde maš zelenu šipku na ten vystupok, aby sa nešmykala. Hmm ale z "propisky" nebude ta struna hruba? sa mi zda že tam bola tenšia struna... ale treba skusit, ked tam vleze a bude to fachčit tak OK jediný rozdíl bude v tom, že to půjde zamáčknout větší silou, jinak je to OK Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartinRS Vloženo 10. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 10. Prosinec 2007 jj někdy je to pěknej opruz to tam sesadit......kvůli podsvětlení mám nakoupené všechny možné navíc.......:-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 10. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 10. Prosinec 2007 jj někdy je to pěknej opruz to tam sesadit......kvůli podsvětlení mám nakoupené všechny možné navíc.......:-) taky tak, sichr ist sichr Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pet Vloženo 10. Prosinec 2007 Autor Sdílet Vloženo 10. Prosinec 2007 jj někdy je to pěknej opruz to tam sesadit......kvůli podsvětlení mám nakoupené všechny možné navíc.......:-) Opruz je to teda strašný S té propisky se mě to zdá silné,nevejde to do té dírky.Teď skuuším s ventilku snad ---- Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BEDUIN Vloženo 10. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 10. Prosinec 2007 ...S té propisky se mě to zdá silné,nevejde to do té dírky.... Ja to rikal ze to tam asi nenarves ale ono neni propiska jak propiska. Mozu byt vatsie aj mensie primery strunky. Ale ten ventilek to by tam islo skor. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mondstein Vloženo 10. leden 2008 Sdílet Vloženo 10. leden 2008 Mám trochu jiný problém, v tom vypínači odešla ta žárovka kontrolky, ale ta žárovička na sobě nemá žádný údaje. Nevíte, jaká tam má být ? Jasně, 12V, ale kolik W ? A hlavně kde ji sehnat ) (LEDku tam nechci). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.