Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Pánové, když si pořídím auto, resp. koupím v ČR od někoho kdo ho dotáhnul s USA tak budu moci uplatňovat záruku tady v ČR? U autorizovaných dealerů? Máte nějaké zkušenosti, popř. víte jak je to. Prosím o co nejvíce informací jak to chodí. Díky moc

NO otazkou je taky to,o jaky auto by se jednalo a taky od koho by bylo kopupeny,jestli od soukromnika nebo od nakyho dovozce,jak je napd Dneker..Taky jestli by to bylo auto,ktery ma ofiko zastoupeni na nasem trhu,nebo ne,jako treba Infiniti apod a ne taky kazdou Hondu z USA ti u nas v hodne v pohode opravi.

Teoreticky by o asi jit melo,pokud by auto bylo novy a s papirama..

Upraveno od Martyp

NO otazkou je taky to,o jaky auto by se jednalo a taky od koho by bylo kopupeny,jestli od soukromnika nebo od nakyho dovozce,jak je napd Dneker..Taky jestli by to bylo auto,ktery ma ofiko zastoupeni na nasem trhu,nebo ne,jako treba Infiniti apod a ne taky kazdou Hondu z USA ti u nas v hodne v pohode opravi.

Teoreticky by o asi jit melo,pokud by auto bylo novy a s papirama..

Nemyslíš náhodou DENKER .. co ? lol

• Autor

Tak jednalo by se o Kia, Volkswagen... Levněji bych ho mohl koupit, ale nejsem si jistý s tou zárukou... a od soukromníka, resp. někoho kdo by to přitáhnul...

• Autor

Musí se taky něco upravovat?? nebo tak něco?

ahoj zda chceš auto s ameriky... tak mně komtaktuj ... mám tu jednoho známého který se tomuto věnuje už dlouho .. 777 005 887

Nemyslíš náhodou DENKER .. co ? lol

Jj myslim..Mel jsem jeden prst rychlejsi nez druhej....proste preklep.... ;)

Vetsinou minimalne blinkry, pripadne mlhovka...

Ad zaruka: Nemci (VW, MB, BMW) davaj pokud me pamet neklame v us 5 let/ 50k mil, ale nikdy jsem neslysel o tom, ze by to bylo worldwide...Preci jen auto neni ipod

záruku s ameriky nelze přenést do evropy... ale jak říkám ...kdo chce vědět více ...kontakt je dole...

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.