Publikováno Prosinec 10, 200717 r Pánové, když si pořídím auto, resp. koupím v ČR od někoho kdo ho dotáhnul s USA tak budu moci uplatňovat záruku tady v ČR? U autorizovaných dealerů? Máte nějaké zkušenosti, popř. víte jak je to. Prosím o co nejvíce informací jak to chodí. Díky moc
Prosinec 10, 200717 r NO otazkou je taky to,o jaky auto by se jednalo a taky od koho by bylo kopupeny,jestli od soukromnika nebo od nakyho dovozce,jak je napd Dneker..Taky jestli by to bylo auto,ktery ma ofiko zastoupeni na nasem trhu,nebo ne,jako treba Infiniti apod a ne taky kazdou Hondu z USA ti u nas v hodne v pohode opravi. Teoreticky by o asi jit melo,pokud by auto bylo novy a s papirama.. Upraveno Prosinec 10, 200717 r od Martyp
Prosinec 10, 200717 r NO otazkou je taky to,o jaky auto by se jednalo a taky od koho by bylo kopupeny,jestli od soukromnika nebo od nakyho dovozce,jak je napd Dneker..Taky jestli by to bylo auto,ktery ma ofiko zastoupeni na nasem trhu,nebo ne,jako treba Infiniti apod a ne taky kazdou Hondu z USA ti u nas v hodne v pohode opravi.Teoreticky by o asi jit melo,pokud by auto bylo novy a s papirama.. Nemyslíš náhodou DENKER .. co ?
Prosinec 10, 200717 r Autor Tak jednalo by se o Kia, Volkswagen... Levněji bych ho mohl koupit, ale nejsem si jistý s tou zárukou... a od soukromníka, resp. někoho kdo by to přitáhnul...
Prosinec 10, 200717 r Musí se taky něco upravovat?? nebo tak něco? ahoj zda chceš auto s ameriky... tak mně komtaktuj ... mám tu jednoho známého který se tomuto věnuje už dlouho .. 777 005 887
Prosinec 10, 200717 r Nemyslíš náhodou DENKER .. co ? Jj myslim..Mel jsem jeden prst rychlejsi nez druhej....proste preklep....
Prosinec 10, 200717 r Musí se taky něco upravovat?? nebo tak něco? Vetsinou minimalne blinkry, pripadne mlhovka... Ad zaruka: Nemci (VW, MB, BMW) davaj pokud me pamet neklame v us 5 let/ 50k mil, ale nikdy jsem neslysel o tom, ze by to bylo worldwide...Preci jen auto neni ipod
Prosinec 11, 200717 r záruku s ameriky nelze přenést do evropy... ale jak říkám ...kdo chce vědět více ...kontakt je dole...
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.