Doli Vloženo 11. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 11. Prosinec 2007 Jak rozeberu ten klicek? Abych mohl vymenit baterii...Nikde jsem zatim nenasel postup. Doufam ze po vymene bude fungovat DO?! Abych s tim nemusel do servisu na nejaky nastaveni. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 11. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 11. Prosinec 2007 OT: tys sloupnul škoda znáček? jinak mam pocit, že v manuálu k autu je popsano kam máš loupnout, ale třeba se najde někdo, kdo už to dělal. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 11. Prosinec 2007 Autor Sdílet Vloženo 11. Prosinec 2007 OT: tys sloupnul škoda znáček? jinak mam pocit, že v manuálu k autu je popsano kam máš loupnout, ale třeba se najde někdo, kdo už to dělal. Znacek jsem pracne sundaval, protoze mi kdysi klicek spadnul a znak byl promacklej. Mam dva novy. Kdyz uz je vyndanej, tak jsem si rikal ze vymenim i baterku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 11. Prosinec 2007 Autor Sdílet Vloženo 11. Prosinec 2007 Nikdo nevi? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
author Vloženo 11. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 11. Prosinec 2007 Nikdo nevi? urcite jt e to v manualu, na 1000% bo ja to tam mama uz sem to delal.....takze tak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 11. Prosinec 2007 Autor Sdílet Vloženo 11. Prosinec 2007 urcite jt e to v manualu, na 1000% bo ja to tam mama uz sem to delal.....takze tak Nemuze sem nekdo hodit scan? Pls. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdemar Vloženo 11. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 11. Prosinec 2007 (editace) Tady jsem ti Doli "udělal" postup na výměnu baterky v DO. Je to vytažený z Návodu k obsluze. Jestli ti to takhle stačí. Vymena_baterie_v_DO.doc Editováno: 11. Prosinec 2007, autor: zdemar Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 11. Prosinec 2007 Autor Sdílet Vloženo 11. Prosinec 2007 Diky moc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
black007 Vloženo 15. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 15. Prosinec 2007 už máš rozebráno a vyměníno? přikládám pár fotek v rozebraném stavu,tam je vidět,kde jsou zajišťovací zobáčky. Black Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 15. Prosinec 2007 Autor Sdílet Vloženo 15. Prosinec 2007 Uz mam vymenino. Ale moc diky za fotky, urcite to pomuze nekomu dalsimu! Jen nevim cim je nejlepsi oddelit dve casti toho ovladace? Co si na to pouzil? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
THORIN Vloženo 15. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 15. Prosinec 2007 Mě přestal fungovat ovladač asi po pěti měsících u nového auta, tak jsem to jel reklamovat. Technik měl baterii vyměněnou za pár vteřin, ani jsem neviděl jak to udělal a pak po mě chtěl ať mu ji zaplatím. Začal mi tvrdit že na baterie se záruka nevztahuje a podobné nesmysly. Tak jsem bouchnul dveřmi a odjel, i když jsem si neodpusti pár méně slušných slov. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
black007 Vloženo 15. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 15. Prosinec 2007 ze strany v prolisu na kovovou část klíče jsem lehce zapáčil malým šroubováčkem mezi oběma polovinama klíče,zbytek jsem dolouskl rukama. část s tlačítky a baterií jsem rozcvaknul pouhou rukou. (foceno na novém klíči,který ještě nebyl zacvaknut k sobě) ale zkoušel jsem to na svém starém a jde to docela snadno,jen se nebát. Black Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 15. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 15. Prosinec 2007 Mě přestal fungovat ovladač asi po pěti měsících u nového auta, tak jsem to jel reklamovat. Technik měl baterii vyměněnou za pár vteřin, ani jsem neviděl jak to udělal a pak po mě chtěl ať mu ji zaplatím. Začal mi tvrdit že na baterie se záruka nevztahuje a podobné nesmysly. Tak jsem bouchnul dveřmi a odjel, i když jsem si neodpusti pár méně slušných slov. a cos čekal? ten technik měl naprostou pravdu. jestli ses tam nějak rozčiloval, tak jsi ze sebe udělal celkem zbytečně vola... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bburago Vloženo 15. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 15. Prosinec 2007 a cos čekal? ten technik měl naprostou pravdu. jestli ses tam nějak rozčiloval, tak jsi ze sebe udělal celkem zbytečně vola... Vždyť to je úplně normální ,že baterie a žárovky se nedají reklamovat. I u mobilu máš záruku na baterii pouze 6 měsíců. To je stejné když ti praskne žárovka nebo pojistka , taky jí vždycky zaplatíš a nezáleží na tom jestli máš auto v záruce nebo né. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdeno77 Vloženo 1. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 1. Říjen 2009 a da se vyměnit jen obal s za novy ? tak aby klič a vnitřek zustal stary stavajici.? naky postup Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PROCHY603 Vloženo 1. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 1. Říjen 2009 (editace) Zdeno77:Da sa to. Zozen si druhy kluc a vsetko prehod do noveho kluca planzetu,immo a D.O nakodujes . Pozri moj navod dole. Editováno: 1. Říjen 2009, autor: PROCHY603 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.