Květen 1, 200817 r co som pozeral............ A ještě jedna "blbá" otázka...ten "násobič" o kterém mluvíte, to myslíte jako nějakou hodnotu v software JUSTa v počítači nebo něco mechanického? Já se teda software JUSTa teprv učím
Květen 1, 200817 r ja neviem clovece ale moje na pocitaci nebolo pekne dlho ani nepametam kedy naposledy ! a k tej cene asi ako robko pisal 27 mozno za podtlak a vstrekovanie asi 35 az 45 tsk. ale presne neviem
Květen 1, 200817 r A ještě jedna "blbá" otázka...ten "násobič" o kterém mluvíte, to myslíte jako nějakou hodnotu v software JUSTa v počítači nebo něco mechanického?Já se teda software JUSTa teprv učím nasobic sa nastavuje v softe, a nastavi si ho jednotka pri opetovnom nastaveni softu mne sa tam vzdy nastavi ta polovica inak netreba mi vykat citim sa potom divne, ved toto nie je oficialna debata ale priatelska
Květen 1, 200817 r tak nalej na to tikanie clovece no jasneeee aj ked nepijem, ale s tebou si tykam uz od zaciatku
Květen 2, 200817 r robko....já su tím vykáním zdegenerovaný z práce já nedávno vykal omylem i známé co bydlí přes 2 baráky
Květen 5, 200817 r robko....já su tím vykáním zdegenerovaný z práce já nedávno vykal omylem i známé co bydlí přes 2 baráky tak pokud to bylo před drahou polovičkou, tak je to v pořádku
Květen 5, 200817 r tak pokud to bylo před drahou polovičkou, tak je to v pořádku Tak to fakt ne :D robko ... už víš v jaké kolonce ono nastavování (násobení) je? resp jak se ta kolonka jmenuje? (oč vlastně jde s tou kolonkou?)
Květen 5, 200817 r Tak to fakt ne :Drobko ... už víš v jaké kolonce ono nastavování (násobení) je? resp jak se ta kolonka jmenuje? (oč vlastně jde s tou kolonkou?) este neviem, skusim zistit ked sa k tomu dostanem, zatial nemam pristup k tomu aby som to mohol napichnut na PC, cez vikend idem menit vyfuk a prasknuty vlnovec na vyfuku, servisak mi hovoril, kedze to je hned za lambda sondou tak to moze zle vyhodnocovat, pokial to tak je, bude to treba zrejme znova nastavit a to by som sa k tomu mohol dostat hned ak budem vedet tak napisem, myslim na to
Květen 5, 200817 r ja som zistil deravy vlnovec az podla zvuku deraveho vyfuku a lambde to bolo asi fuk a dobre spravila inak klopem klop klop ja som spokojny len nech ti ide zatial bez poruchy. drzim palce chlapci aby ste chybu odstranili
Květen 5, 200817 r ja som zistil deravy vlnovec az podla zvuku deraveho vyfuku a lambde to bolo asi fuk a dobre spravila inak klopem klop klop ja som spokojny len nech ti ide zatial bez poruchy. drzim palce chlapci aby ste chybu odstranili Jj, já mám vlnovec děravej asi půl roku a lamdám je to úplně jedno. ( a mě taky ).Držím palce ať doladíte chyby a autí šlapou.
Květen 6, 200817 r Jj, já mám vlnovec děravej asi půl roku a lamdám je to úplně jedno. ( a mě taky ).Držím palce ať doladíte chyby a autí šlapou. no potom co ste napisali stracam nadej ze sa to odstrani takto jednoducho myslel som ze to moze robit ten vyfuk ale asi nie
Květen 6, 200817 r no potom co ste napisali stracam nadej ze sa to odstrani takto jednoducho myslel som ze to moze robit ten vyfuk ale asi nie Ty lambda sondy by měli být na našem autě 2. jedna před katalyzátorem a druhá za. Jinak já mám vstřiky, takže u toho podtlaku by to mohlo dělat.
Květen 6, 200817 r Ty lambda sondy by měli být na našem autě 2. jedna před katalyzátorem a druhá za. Jinak já mám vstřiky, takže u toho podtlaku by to mohlo dělat. na tvojom auti mas dve, ja mam len jednu, to vies, mam nizsi model viem ze ty mas vstreky ale amigo ma podtlak a myslim ze jemu to nerobilo ziadne problemy, uvidim po vikende ako to dopadne
Květen 6, 200817 r myslim ze aj ja mam dve sondy ako montas . ale vobec som si neni isty ci je teoreticky mozne aby moj katalizator bol este funkcny silno o tom pochybujem. robko urcite daj vediet ako to dopadlo aj ked nemam teraz ziadny problem co treba odstranit ale v buducnosti je to mozne. zdar majstri
Květen 6, 200817 r To není v žádné kolonce, když provádíš první snímání dat tak ti pc hlásí jestli ti souhlasí otáčky s programem, když ne tak to přepíšeš a potvrdíš, je to v tom případě, když jsi se napíchl na dvojcívce na jeden drát co má poloviční otáčky, je to podobné jak u Stagu, chápeš??? Není to násobič, je to jen výběr otáček, to už by jsi mohl vědět, ulehčí to hledání drátů s otáčkami....
Květen 6, 200817 r To není v žádné kolonce, když provádíš první snímání dat tak ti pc hlásí jestli ti souhlasí otáčky s programem, když ne tak to přepíšeš a potvrdíš, je to v tom případě, když jsi se napíchl na dvojcívce na jeden drát co má poloviční otáčky, je to podobné jak u Stagu, chápeš??? Není to násobič, je to jen výběr otáček, to už by jsi mohl vědět, ulehčí to hledání drátů s otáčkami.... takze je to v poriadku pokial tam mam aj 1/2 z tych otacok?
Květen 8, 200817 r Samozřejmě že NE. Otáčky na vstupu do ŘJ plynu musí být stejné jak v ŘJ benzínu, viz otáčkoměr, pokud nesedí, krok. motor jde jinak, přepíná to jinak, prostě všechno špatně.....
Květen 9, 200817 r To není v žádné kolonce, když provádíš první snímání dat tak ti pc hlásí jestli ti souhlasí otáčky s programem, když ne tak to přepíšeš a potvrdíš, je to v tom případě, když jsi se napíchl na dvojcívce na jeden drát co má poloviční otáčky, je to podobné jak u Stagu, chápeš??? Není to násobič, je to jen výběr otáček, to už by jsi mohl vědět, ulehčí to hledání drátů s otáčkami.... Jo aha....otáčky...jo chápu... Já sem nevěděl, že se jedná o otáčky...nebo sem to z jiných příspěvků nepochopil.... Jj jasně...chápu.... Já sem robka pochopil tak, že mu to jede a přepíná...a jak to předělá "tak jak to má mít", tak mu to nejde a nepřepíná...ale vůbec sem nechápal o čem je řeč....proto ta palba nesmyslných otázek... Jinak JUSTa sem nikdy nemontoval...k tomu sem se dostal už jako k namontovaným věcem...to montovával předemnou jeden bývalý pracovník. No teď sem se ve firmě festovně zasmál nad lidskou blbostí...nebo spíš vychcaností? Já nevím kam to všechno spěje...
Květen 9, 200817 r takze je to v poriadku pokial tam mam aj 1/2 z tych otacok? To je uplně co tam je nastavené...jestli je tam jednocívka nebo dvoucívka nebo něco jiného...., hlavně aby ti ukazované otáčky z ŘJ JUSTa ukazovali správné otáčky motoru. ... nastavené tam můžebýt kdeco pokud to ukazuje a funguje správně
Květen 10, 200817 r ?????? jednocívka nebo dvojcívka není jedno, nejideálnější je brát otáčky z ŘJ,drát k otáčkoměru. Jinak JUST já osobně beru v dobách před vstřikováním za nejlepší jednotku co se v oblasti plynu objevila,ale musíš vědět kde na co sáhnout a nastavovat, pak je bezkonkurenční.....
Květen 10, 200817 r ?????? jednocívka nebo dvojcívka není jedno, nejideálnější je brát otáčky z ŘJ,drát k otáčkoměru. Jinak JUST já osobně beru v dobách před vstřikováním za nejlepší jednotku co se v oblasti plynu objevila,ale musíš vědět kde na co sáhnout a nastavovat, pak je bezkonkurenční..... Pravda pravda, je tam hromada věcí na nastavování....tady mě nedávno tato věc napadla...."JUST-v dobách před vstřikováním za nejlepší jednotku"
Květen 29, 200817 r Fabia 1,4 MPI podtlak .Chlapi ako to rozbiehate z benzinu do plynu.Rozbehnete to na benzine a prepnete automaticky pocas jazdy alebo nastartujete pridate na mieste na dakych 2500 ot. a prepinate na mieste co je lepsie.Ja ked je teplo momentalne teraz nastartujem pridam asi 2800 ot.na mieste a prepne to do plynu a idem auto ide v pohode do tahu.Je to spravne alebo to treba kus zohriat jazdou?a potom pridanim za jazdy prepnut na plyn?Ked je teplo na mieste pridam hned a nezdochne ale ked je chladnejsie pridam na mieste a motor zdochne.Nastartujem znova chcem pridat do otacok ale nechce sa mu do otacok dusi ho ako keby sa to rozbiehalo na 2 valce a snazi sa to prestrelit do sania.Prepina mi to asi pri 2800 az 3000 ot.nieje to priliz vela?Inak auto ide dobre do tahu nepoznat benzin plyn tankujem na Slovnafte.Sem tam sa vsak stane mam zohriaty motor na 90 stup.nastartujem pridam plyn a auto vobec neraguje nejde do otacok je taketo spravanie auta na LPG vsetko normalne.Na riadacke mi svieti stale cervena teda vysoka bohatost zmesy servisak vravel ze na to sa nemam pozerat co svieti na riadiacke lebo spravne by malo preblikavat zelena a cervena co poviete na toto.Ako najlepsie startovat a jazdit na plyn profi plynari?Mam LPG lovtek alebo tarantiny podtlak. Cao Emo Upraveno Květen 31, 200817 r od Emanuel
Květen 29, 200817 r Chceš poradit a poskytnout informace ale musíš napsat co máš v autě, málo údajů, jako všichni, každý systém se chová jinak, takhle se to zas pomotá vše dohromady....
Květen 30, 200817 r Fabia 1,4 MPI 50 Kw LPG :aggressive:Tartarini podtlak Upraveno Květen 30, 200817 r od Emanuel
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.