Prosinec 12, 200717 r Shell Uherské Hradiště: ve srovnání s Prahou zlaté ceny ( rozdíl 1.-CZK) a příjemná a milá obsluha. Shell Prievidza ( SK) drahá jako prase ( ve srovnání s ČR - jinak na SR průměr ), ale obsluha perfektní ( zapomenutá Smart karta a objevená po týdnu Shell Bohdalec Praha - zapomenutá Smart karta - hned druhý den místo odeslání do centra totálně vysátá a obsluha hodně špatně česky mluvící... Shell Ruzyně - letiště....hodně dobré ceny na Prahu, čerstvé palivo - velký obrat=časté zavážení.
Prosinec 13, 200717 r Tesco Levice - najlacnejsi benzin v nitrianskom kraji, sice neviem co je to za kvalitu ale zatial jazdim vpohode sem tam tankujem aj omv a shell nitra
Prosinec 13, 200717 r Tesco Levice - najlacnejsi benzin v nitrianskom kraji, sice neviem co je to za kvalitu ale zatial jazdim vpohode sem tam tankujem aj omv a shell nitra A co plyn, neprodávají???
Prosinec 13, 200717 r Shell Uherské Hradiště: ve srovnání s Prahou zlaté ceny ( rozdíl 1.-CZK) a příjemná a milá obsluha.Shell Prievidza ( SK) drahá jako prase ( ve srovnání s ČR - jinak na SR průměr ), ale obsluha perfektní ( zapomenutá Smart karta a objevená po týdnu Shell Bohdalec Praha - zapomenutá Smart karta - hned druhý den místo odeslání do centra totálně vysátá a obsluha hodně špatně česky mluvící... Shell Ruzyně - letiště....hodně dobré ceny na Prahu, čerstvé palivo - velký obrat=časté zavážení. Kolik to stoji na shelce..? na agipce stoji 31,20kc... na shelku nejezdim...( a spravne je uz ve Starem meste a ne Uh.H)
Prosinec 13, 200717 r Na letišti 32,20 a VPD 33,80, jinak jinde u dražších Shellek v Praze 33,10 /34,70 Ve Starém městě ( jak je to samozřejmě správně ) stál 18.11. VPower diesel 32,60
Prosinec 13, 200717 r cerpacka jurki na panonskej v petrzalke pri carefoure 20.20 Sk (niekto jurki nemusi ale plyn maju dobry, je urcite lepsi ako na slovnafte) slovnaft kdekolvek som doteraz tankova su drahi a zda sa mi ze je aj slabsi vykon po natankovani, neodporucam tankovat hlavne na zlatych pieskoch a na vypadovke z bratislavy smerom na malacky hned za sitinou OMV mlyska dolina smer patronka celkom sa da a aj kvalita je dobra najlepsie sa mi teda zatial osvedcilo LPG na OMV a Jurki jurki ma najlepsie ceny Upraveno Prosinec 13, 200717 r od robko
Prosinec 13, 200717 r cerpacka jurki na panonskej v petrzalke pri carefoure 20.20 Sk (niekto jurki nemusi ale plyn maju dobry, je urcite lepsi ako na slovnafte)slovnaft kdekolvek som doteraz tankova su drahi a zda sa mi ze je aj slabsi vykon po natankovani, neodporucam tankovat hlavne na zlatych pieskoch a na vypadovke z bratislavy smerom na malacky hned za sitinou OMV mlyska dolina smer patronka celkom sa da a aj kvalita je dobra najlepsie sa mi teda zatial osvedcilo LPG na OMV a Jurki jurki ma najlepsie ceny OMV v Mlynskej doline, to je ta když jedeš od HU hranic směrem na Brno těsně před tím new tunelem? Upraveno Prosinec 13, 200717 r od Malta
Prosinec 13, 200717 r OMV v Mlynskej doline, to je ta když jedeš od HU hranic směrem na Brno těsně před tím new tunelem? neviem presne co myslis HU ale je to smerom na brno z bratislavy v mlynskej doline ale ked pojdes na tu benzinku tak sa uz do tunela sitina nedostanes, musis ist cez patronku a potom znova na dialnicu smer brno
Prosinec 13, 200717 r neviem presne co myslis HU ale je to smerom na brno z bratislavy v mlynskej doline ale ked pojdes na tu benzinku tak sa uz do tunela sitina nedostanes, musis ist cez patronku a potom znova na dialnicu smer brno myslel jsem od maďarských hranic. Aha, tak to jo... Když jsem jel letos v únoru z HU (rozuměj Maďarsko ) tak jsem tam bral, ale to ještě nebyl tunel. Pak když jsme se vraceli v srpnu z BG (Bulharska ), tak jsem tam chtěl brát, ale netrefil jsem ten sjezd k ní a pak už jsem byl v tunelu, takže jsem pak bral, tuším že to byl ten Slovnaft, těsně před opuštěním Blavy směr Brno Upraveno Prosinec 13, 200717 r od Malta
Prosinec 13, 200717 r myslel jsem od maďarských hranic. Aha, tak to jo... Když jsem jel letos v únoru z HU (rozuměj Maďarsko ) tak jsem tam bral, ale to ještě nebyl tunel. Pak když jsme se vraceli v srpnu z BG (Bulharska ), tak jsem tam chtěl brát, ale netrefil jsem ten sjezd k ní a pak už jsem byl v tunelu, takže jsem pak bral, tuším že to byl ten Slovnaft, těsně před opuštěním Blavy směr Brno tak na tomto slovnafte som bral LPG dva krat a zakazdym to bolo nejak moc lenive, ja neviem co tam maju ale ta zmes sa mi vobec nepacila, radsej tankujem na OMV tejto benzinke by som sa radsej vyhol a myslel som, ze su to madarske hranice, no radsej sa opytam aby sme to tu upresnili
Prosinec 13, 200717 r tak na tomto slovnafte som bral LPG dva krat a zakazdym to bolo nejak moc lenive, ja neviem co tam maju ale ta zmes sa mi vobec nepacila, radsej tankujem na OMVtejto benzinke by som sa radsej vyhol a myslel som, ze su to madarske hranice, no radsej sa opytam aby sme to tu upresnili a naproti tej Slovnafťáckej je na příjezdu od Brna ta OMV ne? Tam právě vždy dotankovávám než opustím Slovač, ať už to bylo do HU či BG
Prosinec 13, 200717 r a naproti tej Slovnafťáckej je na příjezdu od Brna ta OMV ne? Tam právě vždy dotankovávám než opustím Slovač, ať už to bylo do HU či BG myslim ze aj tam je jedna, ale s nou skusenosti nemam, jednoznacne sa mi ale viac pozdava LPG z OMV ako zo slovnaftu inak ostatny by mohli tiez pridat nejake svoje rady alebo vystrahy proti konkretnym pumpam a ked uz je to v nazve napisane tak teda aj na LPG urcite sa hodi kazdemu aby sa vyhol neprijemnej skusenosti
Prosinec 13, 200717 r no já mám nepříjemnou zkušenost co mám sekvenc, tak s Flagou. Upozorňoval mě na to už servisák, když mi montoval LPG, že ji nemám brát, ale jednou jsem prostě musel a hned se mi to vymstilo. Ucpal se mi jeden vstřikovač olejíčkem (údajně tam právě ten olej přidávají) a musel jsem na vyčištění LPG vstřiku. Ale zase co vím tak Jara2 nebo někdo bere Flagu a bez problému a taky má sekvenc. Takže asi to nikomu nemohu vnucovat ale já mám takovou zkušenost a proto se jí vyhýbám obloukem. Jinak Robko, napiš Colinsovi soukr.zprávu ať tě hodí do seznamu uživatelů (teda pokud máš Fábku). Připravoval jsem Colinsovi seznam uživatelů a ty jsi tam jako přispěvovatel do sekce LPG nebyl
Prosinec 13, 200717 r jak to tak sleduji Colins, někteří chlapci si asi popletli fórum Taky koukám a právě proto jsem měl ten "přihlouplý" dotaz.... PRO VŠECHNY OSTATNÍ, TADY JE SEKCE LPG A BAVÍME SE O CENÁCH LPG.... Za kolik sháníte benál nebo naftu je nám tady celkem buřt.... Upraveno Prosinec 13, 200717 r od Wassermann
Prosinec 13, 200717 r no já mám nepříjemnou zkušenost co mám sekvenc, tak s Flagou. Upozorňoval mě na to už servisák, když mi montoval LPG, že ji nemám brát, ale jednou jsem prostě musel a hned se mi to vymstilo. Ucpal se mi jeden vstřikovač olejíčkem (údajně tam právě ten olej přidávají) a musel jsem na vyčištění LPG vstřiku. Ale zase co vím tak Jara2 nebo někdo bere Flagu a bez problému a taky má sekvenc. Takže asi to nikomu nemohu vnucovat ale já mám takovou zkušenost a proto se jí vyhýbám obloukem. Já měl na paměti Tvoje slova o Flaze, ale nedávno jsem byl na "své" čerpačce AGW v Brně - Líšni docela zaskočen, když jsem zjistil, že změnili svého dodavatele a místo Český plyn berou Flagu... Ale ujišťovali mě, že je to prý nejkvalitnější plyn na trhu a problémy se vstřiky nejsou a navíc prý došlo k nějakému majetkovému propojení či co, takže teď už snad Flaga jezdí i pod různými názvy téměř všude, tak Ti tedy nevím.... ale naštěstí klepy klep, auto zatím jezdí bez problémů.... Upraveno Prosinec 13, 200717 r od Wassermann
Prosinec 13, 200717 r Ha,ha a mě to došlo až teď...takže sorry za OT z mojí strany. no jinak u Shelky ve Staráku mají i LPG ale to zas nezajímá tebe co
Prosinec 13, 200717 r Ha,ha a mě to došlo až teď...takže sorry za OT z mojí strany. Budiž Ti odpuštěno
Prosinec 13, 200717 r Já měl na paměti Tvoje slova o Flaze, ale nedávno jsem byl na "své" čerpačce AGW v Brně - Líšni docela zaskočen, když jsem zjistil, že změnili svého dodavatele a místo Český plyn berou Flagu... Ale ujišťovali mě, že je to prý nejkvalitnější plyn na trhu a problémy se vstřiky nejsou a navíc prý došlo k nějakému majetkovému propojení či co, takže teď už snad Flaga jezdí i pod různými názvy téměř všude, tak Ti tedy nevím.... ale naštěstí klepy klep, auto zatím jezdí bez problémů.... no četl jsem to teď jak to psal Karel.LPG, takže kdoví na co jezdím teď já. Zkusím se poptat v Lipůvce co berou, páč tam beru 99,9% tankování. Mimochodem cena je 15,50
Prosinec 13, 200717 r no četl jsem to teď jak to psal Karel.LPG, takže kdoví na co jezdím teď já. Zkusím se poptat v Lipůvce co berou, páč tam beru 99,9% tankování. Mimochodem cena je 15,50 Aáááúúúú, v Brně v AGW v Líšni 16,30 Po slevě věrného zákazníka za 16,00
Prosinec 13, 200717 r Aáááúúúú, v Brně v AGW v Líšni 16,30 Po slevě věrného zákazníka za 16,00 no teď v sobotu jsem bral u AGW, ale u motorestu Rohlenka a taky 16,30, Slavkov 16,50
Prosinec 13, 200717 r no teď v sobotu jsem bral u AGW, ale u motorestu Rohlenka a taky 16,30, Slavkov 16,50 a keby som siel do ciech a potreboval natankovat tak by som sa mal kde najlepsie zastavit, staci skor obecne znacku cerpacky myslite ze AGW je solidna?
Prosinec 13, 200717 r a keby som siel do ciech a potreboval natankovat tak by som sa mal kde najlepsie zastavit, staci skor obecne znacku cerpackymyslite ze AGW je solidna? no AGW je Brněnská firma čo robí prerábky na LPG a vlastní dve čerpacie stanice, jednu v Brně-Líšni a druhou na dialnici Brno-Vyškov u motorestu Rohlenka. Jinak já beru v Lipůvce u Brna u JETky, ale nemám tak nějak vyhraněnou značku. Tady beru že to mám po cestě do práce Upraveno Prosinec 13, 200717 r od Malta
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.