Leden 16, 200916 r No nejspíš nebude, bydlím přímo u hranic a nikdo nic neví, tak snad je to jen drb:) No já taky přes rakousko pojedu, ale nebudu tankovat 2 plné nádrže by mi od slovenských hranic měli vystačit snad až někam po Miláno jak ne dál:)
Leden 16, 200916 r Já přes ty kurvy rakouský hrozně nerad jezdil. Teď tam raději nejezdím, protože mě asi předloni změřily radarem ( na 70 jsem jel trochu rychleji ) a chudák rakouskej pilicajt neměl odvahu vstoupit do cesty rychle jedoucí koloně čechů vracejících se z dovolené. Tak jen hrozil. Takže cestu do Rakouska v současné době vůbec nevyhledávám, protože bych nerad platil nějakou starší pokutu. Proto jsem rád že mě Malta donutil( ) jet do Bulharska a zažít suprovou dovču bez těch rakouskejch kokotů. Monty, pokud se Ti nevyšplhali pokuty za rakouské prohřešky k částce 1000 Éček, tak by to mělo být v pohodě. Slyšel jsem od slovenských bratrů, co jezdí do rakous makat, že pokuty do 1000E jsou v pohodě a nikdo je při opakované návštěvě země rakoušácké nikde nevymáhá, nad 1000E to už může být problém. Proto při vyšplhání součtu pokut k 1000Eurům prý bratia slováci raději vymění RZ (SPZ) na autě a jezdí do rakous dál... Ale je faktem, že šlo většinou o parkovačky...
Leden 16, 200916 r BTW: k tomu zpoplatnění rakoských "dálnic" - jsou ti rakoušácí ale pěkný ku.... Bavil jsem se se známýma, co žijí léta letoucí ve Vídni a vyzvídal jsem, jak je to tam se zpoplatněním a věc se má tak, že rakušáci zpoplatnili i veškeré obchvaty, velký městský okruh Vídně a vídeňské mosty přes Dunaj... Na všechny je tedy potřeba mít rak.dálniční známku Filosofie je prý taková, že všude ve Vídni existují cesty, které zpoplatněné nejsou, takže oni vídeňáci vlastně nikoho nediskriminují, všude se prý dá dojet bez známky.... Háček je jen v tom, že čech, který do Vídně přijede a nezná ji, tak se řídí podle směrovek aby vůbec dojel a trefil tam, kam má a kam dojet chce... No a všechny směrovky logicky člověka vedou na velké městské okruhy a obchvaty města, které jsou zpoplatněné dálniční známkou... Už jsem si v poslední době i všiml cedulí "Nur mit Vignette" před nájezdem na městské obchvaty.... Ale myslím, že málokterý turista si toho v záplavě všech těch značek všimne, zvlášť když neustále hledá směrovky ke svému cíli, aby nezabloudil a navíc by asi málokoho napadlo, že ve městě jako je Vídeň, je potřeba dálniční známka i při průjezdu městem... Jen na doplnění poznatků z vídeňské dopravy a jejích úskalí a specifik: - jediný nezpoplatněný most přes Dunaj je Floridsdorferbrucke - v případě, že Vás chytí na obchvatu bez dálniční známky, pokuta "koštuje" 100 Éček + je nutno si na místě ještě koupit onu chybějící známku - pokuty za chybějící dálniční známky jsou v rakousku oprávněni vybírat kromě policie (státní i městské) i pracovníci správce komunikací, lidově řečeno silničáři Ve Vídni jsou to zaměstnanci společnosti Asfinag, což je místní "správa a údržba silnic", prostě borci v oranžových vestách a s auty s oranžovými majáky. Odporovat a nechtít jim zaplatit, se prý nevyplácí, zavolají si na pomoc policii a pokuta je pak vyšší.... - nejčastější místa kde vybírají pokuty za jízdu bez dálniční známky, jsou těsně za mosty přes Dunaj Tak si dávejte chlapci majzla, to víte, jsme pro ně jen powl z východu, tak si na nás rádi smlsnou a nenechají bez povšimnutí jediný náš prohřešek...
Leden 16, 200916 r jojo našeho šéfa v labině takhle vyhmátli také ve Vídni. Jel loni na Velikonoce do nějakých maďarských lázní na víkend.pobyt a jel přes rakušáky. Snažil se projet Vídní aby nenajel na dálnici, páč dál na Maďary vedla i stará (nezpoplatněná) silnice. A jak tak projížděl a bloudil Vídní, jel po klasické ulici, na jejímž konci už byl jen možný nájezd na přivaděč na dálnici (ovšem bez jakéhokoli varování). Nemohl už jinak, už nebylo kam odbočit, tak najel a říkal hned na dalším sjezdu vyjedu. A co myslíte že ho čekalo hned na prvním sjezdu ... správa silnic ... a hned byl o 120 éček lehčí a nepomohlo mu že vlastně tama nechtěl jet, že nepotřebuje jet nikam po dálnici dál na jih, ale že jede na Maďary. Nic žádná diskuze. Upraveno Leden 16, 200916 r od Malta
Leden 16, 200916 r jj ja idem za 2 tyzdne do francuzska a serem veru na rakusakov a pojdem radsej cez vas a cez nemcurov
Leden 17, 200916 r Autor co znamena v cesku dalnice D1 ?? to je urcite skratka : dojebana na jednicku nahodou, v lavom pruhu sa da celkom dobre prášiť na tej ich panelovej autostrade... je menej roztlceny. Upraveno Leden 17, 200916 r od colins
Leden 17, 200916 r Ale opravdu jen náhodou . Já jezdím vždy jenv levým, do pravýho jedu jen když mě předjíždí nějakej blázen.
Leden 17, 200916 r Jj, je to čím dál horší . Už jsem několikrát jel i na Hradec, sice je to časově horší(pokud nestojíš na D v koloně) a zase je ta cesta zábavnější(předjíždění a kochání se )
Leden 17, 200916 r Já než to rokliknul myslel, že to jsou nějaký bobky (jakože na nás házej bobka), až po zvětšení je vidět, že to jsou čtyři připravený táboráky
Leden 18, 200916 r Při výměně policajtů ve službě, říká jeden druhému. "Člověče dnes byl teda den. Stojím tak na kraji křižovatky a najednou přijde ke mně malej cikán a říká: "Pane policajt můžu se na něco zeptat?" "Klidně, ptej se chlapče." "No víte, točí se Země kolem Měsíce, anebo Měsíc kolem Země?~" "Hmm...a cos mu řekl?" "No, vyhýbavou odpověď..." "A jakou??" "Táhni čuráku do prdele nebo Ti dám pendrekem přes záda!"
Leden 19, 200916 r Autor Práve som sa vrátil z krčmy, kde nám náš krčmár oznámil hroznú vec, a síce to, že Spišiaci napriek platným dohodám nám neoprávnene uzatvorili borovičkovod. Podľa vyjadrenia krčmára má už len zásoby na 13 dní. Ihneď zasadlo prítomné konzílium a dohodli sme, že bude vyhlásený regulačný stupeň č. 6, t.j.max.6 poldeci na hlavu denne. Ďalej sme odsúhlasili, že počas kríze bude dovolené a umožnené nahradiť borovičku tzv.tuzemským "rumom" v neobmedzenom množstve, tak, aby bol dodržaný vykurovací stupeň č.1. Naviac sme získali príslub od moravskej vlády, že počas kríze dodá na Záhorie denne cca 6000 l tuzemáku, čo by malo pomôcť takmer pokryť potrebu Záhoria a Považia. Ďalej sme rozhodli, že bude opäť spustená výroba v odstavenom liehovare v Leopoldove a až do odvolania tam bude zasa pálený lieh z dubových parket a zemiakov. Obyvateľstvo bolo varované, aby nevychádzalo z domu bez ťapky (pleskačky)slivovice či iného vykurovacieho média. Záhorácky premier ihneď odcestoval na soboch do Sp.N.Vsi, kde sa pokúsi dosiahnuť nejakého kompromisu.Po tom, čo Spiš uzatvoril svoje Mäsové závody pre nedostatok psieho mäsa do párkov, je to už druhá rana, ktorú nášmu malému Záhoriu tento región ušetril. Európska únia zatiaľ strategicky, ale významne, mlčí.
Leden 19, 200916 r Colins tobě z toho eura už jeblo nebo jsi vyhrál tu vaši lotynku a jeblo ti z toho
Leden 19, 200916 r Autor ked ma neyeblo z vasho oftopicu, tak som taky odolny, ze ma z ojro nemoze klepnut... Upraveno Leden 19, 200916 r od colins
Leden 19, 200916 r tak uz je po problemoch uz je podpisane, mozme sa venovat dolezitejsim veciam ako nemat plyn napr. aj a kto za to moze : putin.bmp
Leden 20, 200916 r Autor zaujimavy clanok. kriza, prerusene dodavky plynu a prevadzka auta na LPG : http://auto.sme.sk/c/4268891/autam-na-lpg-...-neprekaza.html
Leden 20, 200916 r colins dobry clanok a ak som pochopil spravne v diskusii tak od roku 2005 nie je povinna rocna prehliadka plynoveho zariadenia .!! a tie kurvy to aj vedia a nepovedia alebo nevedia a doklady si furt ziadaju.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.