Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

• Autor

a co si vy Kefalin, predstavujete pod pojmom "špíčky" ??? :help::help:

to jsou ty pneumatiky kolem pasu co si montas nasadil po vánocích a ať dělá co chce

dodnes nešly sundat lol

:smich:

Jj taky mam ještě zimaky kolem pasu :help:

a kdo ne že ;) ... pravda jsem je z mým žlučníkem krapet ohobloval, ale i tak to není žádná sláva :D

Volové :smich::smich::smich::aggressive::aggressive::aggressive:

zdar majstri tak kurva vy uz myslite na dovolenku ale podla mnozstva piesku a kamenov by ste mohli radsej zacat stavat chalupu.

ja uz sa blizim do finale uz my zostava len vymalovat a osadit kuchynu ale to ja zvladam lavou zadnou vcera aj ked bola nedela tak som behom 5 hodin osadil podlahu na 18 m obyvaku. na to ze som amater tak bomba a popritom som povymienal zasuvky a vypinac a ani ma nejebla elektrika :p

nech sa vam dari majstri aspon tak ako mne :palec2: cest praci !

Eště že ta mam blizko od domu:) Až budu neco budovat, zavolám si ta a budeš dělat pana Lorenca jak na Samotě u lesa:)

Jsem si myslel že to bylo u tebe. Volové se najdou všude :kuk:

Jedem s těma co jsme byli loni - ti z toho Brna + beren asi na 90 % známý. Takže zase asi 3 auta +11 lidí. Těším se jak malé děcko. mamina mi říkala včera, že jsem jak mrdlej. :smich::smich::smich::smich: Jel bych hned. ;)

jojo načisto jsi mě včera nakazil, skypoval jsem hoďku večer se svým bývalým šéfem co nám ho na konci dubna propustili jestli s náma pojedou, tak že jo :D , takže valíme taky dvěma autama. Tak dneska asi napíšu Zdravkovi a hodím rezervačku ... taky se už těším jak malý kluk.

My asi taky budem koncem týdne zamlouvat bydlení. doufám že vyjde počasí ;) a nachytám trochu toho bronzu. :smich:

ja som asi kokot ale mne sa k moru nechce. mne tento rok bude stacit par letnych vecerov stravit na rybach a cakat na sumca. urobit si ohnik a povalovat sa po trave. kua vloni som bol 153 krat na ryby a tento rok zatial len raz minulu nedelu vecer a uz ma poriadne svrbia udice.

nech sa vam chlapci dari.

colins ja som nic nehlasil toto je jedine co citam a pisem na nete.

A co furt děláš že nechodíš na ryby? Jestli ty jsi si nezačal plnit manželské povinnosti :prc::prc::prc: . :smich::smich:

ak si taky vasnivy rybar tak to chapem ... preco sa den trmacat k moru, ked mozes ist na ryby a jeste nemuset posluchat starku ;)

Skončily OVRZ a na netu je plno :smich::smich::smich::smich:

• Autor

ked Malta nemoze,

google mu pomoze :

post-27-1243368938_thumb.jpg

Njn :palec2: - prezident ten se pozná :smich::smich::smich: . Všechno ví, všechno zná a co neví tak vigugluje ;)

• Autor

chlapi, chvilku sa tu nebudemvyskytovat, tak posluchajte.

montas nech s amigom nerobia oftopinky.

to viete, nove projekty, kopec prace a vysoke pracovne nasadenie.

ilustracne foto prikladam :

.

post-27-1243413696_thumb.jpg

Nechceš doufám tvrdit, že je to tvůj zadek, jinak bych chtěl jako první tvoje telefonní číslo lol

Ó děkuji pane, další pozitivní zpráva :palec2::palec2::palec2:

Za měsíc už jedu. Včera jsem byl na obhlídce s autem a poprvé na něm nic nenašli. kol5kol5kol5kol5 Takže klidně můžu vyrazit :palec2:

Amigo a což takhle k moru na ryby? ;) Nebylo by to krásné spojení příjemného s užitečným?

A Tvoje drahá polovička by jistě měla radost... :p

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.