Květen 25, 200916 r to jsou ty pneumatiky kolem pasu co si montas nasadil po vánocích a ať dělá co chce dodnes nešly sundat
Květen 25, 200916 r a kdo ne že ... pravda jsem je z mým žlučníkem krapet ohobloval, ale i tak to není žádná sláva
Květen 25, 200916 r zdar majstri tak kurva vy uz myslite na dovolenku ale podla mnozstva piesku a kamenov by ste mohli radsej zacat stavat chalupu. ja uz sa blizim do finale uz my zostava len vymalovat a osadit kuchynu ale to ja zvladam lavou zadnou vcera aj ked bola nedela tak som behom 5 hodin osadil podlahu na 18 m obyvaku. na to ze som amater tak bomba a popritom som povymienal zasuvky a vypinac a ani ma nejebla elektrika nech sa vam dari majstri aspon tak ako mne cest praci !
Květen 25, 200916 r Eště že ta mam blizko od domu:) Až budu neco budovat, zavolám si ta a budeš dělat pana Lorenca jak na Samotě u lesa:)
Květen 26, 200916 r a já co to bylo v sobotu nad ránem za sirénu normální volové http://www.novinky.cz/krimi/169517-auto-ri...havarovali.html
Květen 26, 200916 r Jedem s těma co jsme byli loni - ti z toho Brna + beren asi na 90 % známý. Takže zase asi 3 auta +11 lidí. Těším se jak malé děcko. mamina mi říkala včera, že jsem jak mrdlej. Jel bych hned.
Květen 26, 200916 r jojo načisto jsi mě včera nakazil, skypoval jsem hoďku večer se svým bývalým šéfem co nám ho na konci dubna propustili jestli s náma pojedou, tak že jo , takže valíme taky dvěma autama. Tak dneska asi napíšu Zdravkovi a hodím rezervačku ... taky se už těším jak malý kluk.
Květen 26, 200916 r My asi taky budem koncem týdne zamlouvat bydlení. doufám že vyjde počasí a nachytám trochu toho bronzu.
Květen 26, 200916 r ja som asi kokot ale mne sa k moru nechce. mne tento rok bude stacit par letnych vecerov stravit na rybach a cakat na sumca. urobit si ohnik a povalovat sa po trave. kua vloni som bol 153 krat na ryby a tento rok zatial len raz minulu nedelu vecer a uz ma poriadne svrbia udice. nech sa vam chlapci dari. colins ja som nic nehlasil toto je jedine co citam a pisem na nete.
Květen 26, 200916 r A co furt děláš že nechodíš na ryby? Jestli ty jsi si nezačal plnit manželské povinnosti .
Květen 26, 200916 r ak si taky vasnivy rybar tak to chapem ... preco sa den trmacat k moru, ked mozes ist na ryby a jeste nemuset posluchat starku
Květen 27, 200916 r Autor chlapi, chvilku sa tu nebudemvyskytovat, tak posluchajte. montas nech s amigom nerobia oftopinky. to viete, nove projekty, kopec prace a vysoke pracovne nasadenie. ilustracne foto prikladam : .
Květen 27, 200916 r Nechceš doufám tvrdit, že je to tvůj zadek, jinak bych chtěl jako první tvoje telefonní číslo
Květen 28, 200916 r Monty, dobrá zpráva, letos to bude přes Srby lacinější , už to nebude 5+5+13 Euro, ale jen 4+3+8 éček mrkni sem http://www.putevi-srbije.rs/pdf/cene_putarina_lat.pdf
Květen 28, 200916 r Ó děkuji pane, další pozitivní zpráva Za měsíc už jedu. Včera jsem byl na obhlídce s autem a poprvé na něm nic nenašli. Takže klidně můžu vyrazit
Květen 29, 200916 r Amigo a což takhle k moru na ryby? Nebylo by to krásné spojení příjemného s užitečným? A Tvoje drahá polovička by jistě měla radost...
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.