Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

• Autor

a co si vy Kefalin, predstavujete pod pojmom "špíčky" ??? :help::help:

to jsou ty pneumatiky kolem pasu co si montas nasadil po vánocích a ať dělá co chce

dodnes nešly sundat lol

:smich:

Jj taky mam ještě zimaky kolem pasu :help:

a kdo ne že ;) ... pravda jsem je z mým žlučníkem krapet ohobloval, ale i tak to není žádná sláva :D

Volové :smich::smich::smich::aggressive::aggressive::aggressive:

zdar majstri tak kurva vy uz myslite na dovolenku ale podla mnozstva piesku a kamenov by ste mohli radsej zacat stavat chalupu.

ja uz sa blizim do finale uz my zostava len vymalovat a osadit kuchynu ale to ja zvladam lavou zadnou vcera aj ked bola nedela tak som behom 5 hodin osadil podlahu na 18 m obyvaku. na to ze som amater tak bomba a popritom som povymienal zasuvky a vypinac a ani ma nejebla elektrika :p

nech sa vam dari majstri aspon tak ako mne :palec2: cest praci !

Eště že ta mam blizko od domu:) Až budu neco budovat, zavolám si ta a budeš dělat pana Lorenca jak na Samotě u lesa:)

Jsem si myslel že to bylo u tebe. Volové se najdou všude :kuk:

Jedem s těma co jsme byli loni - ti z toho Brna + beren asi na 90 % známý. Takže zase asi 3 auta +11 lidí. Těším se jak malé děcko. mamina mi říkala včera, že jsem jak mrdlej. :smich::smich::smich::smich: Jel bych hned. ;)

jojo načisto jsi mě včera nakazil, skypoval jsem hoďku večer se svým bývalým šéfem co nám ho na konci dubna propustili jestli s náma pojedou, tak že jo :D , takže valíme taky dvěma autama. Tak dneska asi napíšu Zdravkovi a hodím rezervačku ... taky se už těším jak malý kluk.

My asi taky budem koncem týdne zamlouvat bydlení. doufám že vyjde počasí ;) a nachytám trochu toho bronzu. :smich:

ja som asi kokot ale mne sa k moru nechce. mne tento rok bude stacit par letnych vecerov stravit na rybach a cakat na sumca. urobit si ohnik a povalovat sa po trave. kua vloni som bol 153 krat na ryby a tento rok zatial len raz minulu nedelu vecer a uz ma poriadne svrbia udice.

nech sa vam chlapci dari.

colins ja som nic nehlasil toto je jedine co citam a pisem na nete.

A co furt děláš že nechodíš na ryby? Jestli ty jsi si nezačal plnit manželské povinnosti :prc::prc::prc: . :smich::smich:

ak si taky vasnivy rybar tak to chapem ... preco sa den trmacat k moru, ked mozes ist na ryby a jeste nemuset posluchat starku ;)

Skončily OVRZ a na netu je plno :smich::smich::smich::smich:

• Autor

ked Malta nemoze,

google mu pomoze :

post-27-1243368938_thumb.jpg

Njn :palec2: - prezident ten se pozná :smich::smich::smich: . Všechno ví, všechno zná a co neví tak vigugluje ;)

• Autor

chlapi, chvilku sa tu nebudemvyskytovat, tak posluchajte.

montas nech s amigom nerobia oftopinky.

to viete, nove projekty, kopec prace a vysoke pracovne nasadenie.

ilustracne foto prikladam :

.

post-27-1243413696_thumb.jpg

Nechceš doufám tvrdit, že je to tvůj zadek, jinak bych chtěl jako první tvoje telefonní číslo lol

Ó děkuji pane, další pozitivní zpráva :palec2::palec2::palec2:

Za měsíc už jedu. Včera jsem byl na obhlídce s autem a poprvé na něm nic nenašli. kol5kol5kol5kol5 Takže klidně můžu vyrazit :palec2:

Amigo a což takhle k moru na ryby? ;) Nebylo by to krásné spojení příjemného s užitečným?

A Tvoje drahá polovička by jistě měla radost... :p

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...
Výškové práce po celé ČR – rychle, bezpečně, bez lešení! Nátěry, čištění, opravy, kácení stromů a další služby.

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.