Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Amigo a kolko Ta vyšla teraz tá nová spojka?...mne už tiež ...tak,tak zatial...320.000km...Asi by to chcelo nové auto, s týmto každú chvílu niečo ...no čo už.. :feve:

http://www.skoda-auto.cz/CZE/news/info/new...OctaviaLPG.aspx

Řekl bych: no konečně :palec2:;) No konečně se škodovka rozhoupala a začala lpg nabízet do novátorů a se zárukou :palec2:

Tipoval bych, že mocná finanční krize donutí škodovku zanedlouho nabízet lpg i v ostatních modelech, aby se zákazníkům co nejvíce vlichotila do přízně ;)

Jinak osobně se mě moc líbí akční nabídka na Octavii Tour :w00t1: A lituju jen, že mám na fabii ještě 2 roky lízu a tím pádem obnova vozového parku není u mě aktuální :disgust:

Ale řešit to dnes, tak nevím, nevím, jestli by u mě nevyhrálo TDIčko, zvlášť když u Touru je cenový rozdíl mezi 1,6MPi a 1,9TDi pouze 30t Kč, tedy přestavba 1,6MPi na LPG by vyšla de facto finančně stejně jako 1,9TDi. A TDi - hmmmm, nechal bych si líbit, stálo by za hřích... :p:palec2:

Upraveno od Wassermann

jéééé Honzíku, rád Tě vidím :) ... mám pořád v autě tu tvoji cívku, takže neustále pamatuji na navrátila ;) , jen si řekni kdy a kde.

Ahoooj cestovateli, také Tě rád vidím :)

Neboj, domluvíme se, to nespěchá, mám ještě jednu ;)

A na symbol bratrství si můžeme klidně nechat každý jednu,

a kdyby něco, vím, že ji mám schovanou u Tebe, tak bych v případě problémů cinknul a můžeš mi ji dovézt,

kdyby mi fabulka vypověděla službu.... třeba v Chorvatsku a přilehlých destinacích... :plol

:) jasně, kdekoliv a kdykoliv máš zajišťěné Malta assistance ;)

Tady se nějak oteplilo :smich::smich::smich:

spojka Luk 135 euro ale to sa musi furt cosi ine dojebat takze dokopy dva dni u mechanika a aj s robotou 300 eciek v pici lol

ale nevadi naco su nam penaaaaze hlavne ze sme zdravy :palec2:

nech sa dari majstri

Oki Amigo, ja som bol vcera vytret tu zavadu motora, tiež u mekanika a vraví mi, ked zošlapnem spojoku dačo mi tam hrčí...vraví...prevodovka a to som sa s ním predtým bavil, že treba vymenit asi brzdové valčeky, vyzerá to že tečú, alebo začínaju......

Ešte že sme sa narodili ako chlapci, aspon sa máme s čím bavit.... ;);)

som mal pocit ze auto nejde gut a ze nejak moc zerie a bolo hlucne tak som myslel ze vyfuk deravy ale to predsa nemoze byt 8 rocne auto pol miliona km a deravy vyfuk lol

a po dlhej dobe som kukol do motora skontroloval kvapaliny dolial ostrekovac a kurva hadica vyvedena na nasavanie vzduchu do filtra tam nebola asi som ju stratil lebo u nas sa nekradne :palec2: tak som tam aplikoval hadicu s umeleho lievika na benzin a avetko si stebota jak nove :)

tak som si vzal dnes a pondelok volno v utorok je sviatok a teraz odchadzam smer Vysole Tatry :help: idem skusit ci viem este chodit aj pesi alebo uz len autom.

nech sa vam dari majstri

• Autor

naco sofera ?

idem sa opajat kulturne, podupkavat do rytmu dychoviek a big beatu,

budem vyvalovat bulvy na plne strapce hrozna a prsia Pezincaniek,

nosom sa najem ciganskej, klobasok, langosov,

starkej zakupim keramiku a vecer uz doma budem debužírovať pezinske vinecko...mnam :p

P.S.: keby som tu mal cez weekend nejake precitlivele prispevky, berte ohlad na silu pezinskeho cerveneho :-)

Upraveno od colins

no mas to pekne vymyslene :) , vyzera to ze aj vela neutratis ;) , myslim tim za jedlo lol

no uz sa tesim, na tie tvoje prispevky, dako to tu zomrelo v tej nasej Lamparni :feve:

• Autor

vcera som sa dozvedel, ze budem mat nove predne repraky.

dokonca aj do plata pridu nejake 100 watove dela.

nestoji ma to ani euro.

aj montaz mam zadara.

nie je to darcek k sviatku, len tak.

syn si kupil pre radost.

len aby mi okna nepraskli !!!

lol

Přišla paní k lékaři - modrá, zelená, zbitá.

"Co se Vám stalo, paní?"

"Když se muž vrátí napitý z hospody, pokaždé mně takhle zmlátí. Co mám dělat?"

"Udělejte si heřmánkový čaj a když se vrátí muž z hospody, kloktejte. A po týdnu se ukažte."

Po týdnu přijde paní k lékaři, žádné stopy po pranici.

"Zabralo to, nezmlátil mne."

"Já to věděl! " říká lékař "Stačilo držet hubu....." :)

ano, Drozdi, ten tvoj ma pobavil vcera, uz mi ho ktosi poslal ...

tu som dostal o blondynach :smich:

Blondýna sedí doma naštvaná, nemá ani korunu, a přemýšlí, jak by přišla k penězům. V tom ji napadne únos dítěte.

Hned běží před školu, tam si vyhlídne prvního hezkého kloučka a spěchá s ním domů.

Doma usedne ke stolu a píše anonym:

"Milá maminko dnes, jsem ti unesla syna a chceš-li ho ještě vidět, tak dej do igelitky 1 000 000,- Kč a nech mi je zítra v 16.00 v centru u kašny. Blondýna".

Zalepí obálku, předá ji kloučkovi a pošle ho s ní domů.

Na druhý den běží ke kašně a tam igelitka s milionem a dopisem.

V tom stojí: "Milion Vám posílám jako výkupné, ale můžu Vám říct, že my blondýny bychom si takové sviňárny dělat neměly!"

Upraveno od Malta

Oba dobré chlapci :smich::smich::smich: . Jj, je tady nějak mrtvo, Amigo sem moc nechodí, prezidento nás nejeb... za OT - asi krize dorazila i na LPGčkaře :kuk::kuk:

a tak jeden pro ranní rozjezd :)

Starý penzista má na konci své velké zahrady krásné udržované jezírko a okolo něho vysazené ovocné stromy. Jednoho letního odpoledne se rozhodne, že si nasbírá čerstvé ovoce. Vezme si plastový kbelík a jde k jezírku.

Jakmile však dorazí na místo, zjistí, že se v jezírku koupe pět nahých mladých slečen.Slečny se při spatření starého pána shluknou do středu jezírka a ponoří po krk do vody.

Po chvíli jedna volá na dědu:

"Tak co, přišel jste nás očumovat a teď čekáte, že vylezeme z vody, vy # # > úchyláku?"

Na to děda zamává kbelíkem a s nevinným úsměvem odpoví: "Ne, ne, přišel jsem nakrmit aligátora."

Montas má tyhle gumy poprvé a vůbec je nezná, ale přihlásil se letos jako zkušební ledový jezdec lol

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.