Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

• Autor

amigo hadam si sa nenapaprcil, co ma nepoznas ??? :help:

hadam si myslis, ze len tak nam zmiznes ??

tu budes prispievat, vtipy hadzat, nie zabozrutom na Pežot forume.

inac mohol by si ten tachometer odfotit, nech to mozem kolegom

v robote otrepat o hlavu. vsetci melu len o bmwé, fordoch a iných pišašovináach.

tak nech poslucha !

:palec2:

Upraveno od colins

ja som ten posledny kto sa napaprci lol

a tachometer nema zmysel fotit lebo je uz 2 :p KRAT stoceny koli poistovni takze auto ako nove :palec2: ale v skutocnosti ma minimalne 480 tkm za predpokladu ze ho prvy majitel nestocil comu sa neda verit lebo bolo na plyn a predavalo sa so 68 tkm bez servisnej knizky :help:

ale keby sa dalo tak si tu fabiu kupim znova :palec2: nikdy ani raz som to neolutoval a som jej vdacny kol5

a na pezot fotum urcite nepojdem vsetku mudrost budem cerpat tak ako doteraz len tu :palec2:

ozaj este musim kuknut ake tam mam vlastne seq. system namontuvane a ake sviecky su tam date. potom vam poviem len viem ze je to montovane v Brezne a nema to kontrolu hladiny ale zato jazdi jak kuna.

Manželský pár jede spolu vlakem a sedí naproti sobě. V tom muž povídá: "Pojď Maruš, sedni si vedle mě..."

Manželce zasvítí oči, přisedne si a šeptá do ouška:"..no a co ted?"

A manžel na to: "no nic, jenom už jsem se na tebe nemoh~ dívat.

Kua o čabajkách mě kluci ani nemluvte :feve: Jsem se letos rozhoupal v září na poslední chvíli a jel jsem prohřát svoje staré kosti do Chorvy. Cestu jsem si jako vloni volil Brno-Vídeň-dálnice na Graz, před Grazem exit na Furstenfeld a přes něj do Maďarska přes Kormend, Lenti, Letenye-Goričan (abych se vyhnul slovinským vyděračům, co nevědí, co si říct za dálniční známku) a dále už po HR dálnicích....

Cesta supr, vloni jsem objevil neznačenou supr gut čerpačku rovnou na HU/HR přechodu. Na normální benzince tam z HR strany mají LPG za v chorvě normální ceny (vloni 3,35HRK/litr).

No a letos se ja vůl nějak pomátl a splašil a místo na HR/HU přechodu jsem se rozradostněně vrhnul tankovat na A/HU přechodu z HU strany... :feve::help: A můžu Vám říct, větší koninu jsem udělat nemohl. Cena po přepočtu v akt.kurzu cca 17,-Kč/litr při platbě kartou, při platbě hotově v eurech to čabajáci kolegovi, co jel na lpg za mnou, napočítali v "dobrém" kurzu na cca 21,-Kč/litr. :help:

Fuj :aggressive: Hnus velebnosti, chce se mi blejt ještě teď, když si na to vzpomenu :ble:aggressive::076

A tak mi jen nezbývá než souhlasit s Maltou - u čabajáků NETANKOVAT!!! :076

a že si se Honzíku nepochlubil, jak si se měl, byl jsi sám, či s nějakým new objevem, nějaké zážitky z cest atd atd ... prostě povídej přeháněj ;)

Ále, povídat, přehánět není co... :feve: New objev se zatím nekoná, jelo nás víc kolektivně kolegovi se spřátelené firmy "závidět" jachtu, ale projížďka na ní bude až příští rok, jen jsme asistovali při vytažení do doku ;) Do příštího roku ale budu muset trénovat žaludek, protože na jakýmkoliv šífu je mě vždycky :ble Jsem sice jen teoretik, ale jachting se mi líbí... :wub::w00t1:kol11 Otázkou je, jak dopadne praxe... :ble:rip:

Jinak fofr koupání, celkem 3 dny pobytu na místě a vychytávání posledních záchvěvů tepla a slunka a poznávání chorvatského podnebí v září. Oproti hlavní turistické sezoně je to obrovská změna, téměř liduprázdné promenády, víc jak polovina apartmánů i obchodů zamachlovaná a nezvyklá pohoda a klid, možná až moc velká... ;) Ale hlavně, že vyšlo počasí :) A restauratéři vyhlížejí lidi venku, mají nižší ceny a jsou oproti létu kua ochotní... ;) Takže to zase bylo plus kol5

Cestou zpět jen nezvykle důkladná kontrola na HR/HU hranicích, tedy na vnější hranici unie ;) Čabajkáři to kua prožívali. Každé auto mělo otevřený nejen kufr, ale i všechny dveře, řidiči se rozčilovali.... :kuk: Přestože, jsem měl čisté svědomí, nebyl to příjemný pocit čekat v takové koloně. Že celníci dělali důkladnou prohlídku chorvatovi, co jel na návštěvu do unie, to jsem ještě pochopil, ale když nekompromisně otočili a vrátili do HR Hondu Civic s SK číslama, to už mě hlava moc nebrala. Za předpokladu, že ji opravdu řídil občan SK národnosti nechápu, jak nemůžou celníci občana unie pustit domů, do unie? :o:wacko: Polák s Passatem přede mnou mě hned vehementně pouštěl před sebe a něco horlivě vybavoval s kolegou pšonkem, co byl v koloně před celnicí o pár aut za mnou. Ti určitě čisté svědomí neměli ;)

Se smíšenými pocity jsem tedy po delším čekání a pozorování toho mumraje na celnici, kde bylo celníků jak vos a prohlídky si očividně užívali, najel k odbavení. Po shlédnutí odbavení aut přede mnou jsem očekával ledsjaký scénář, ale ten, který se odehrál, by mě tedy nenapadl. Nejdřív jsem najel k okénku, kde seděl znuděný chorvat, který ani nechtěl vidět pasy a znuděně mě odmávl směrem k HU straně celnice a čabajáckým "katům", co tam vyšívali jako diví... Za celnicí už jsem pozoroval típka v uniformě, jak se pohupuje ze špiček na paty a zpět a těší se na mě... :help: No a v tom okamžiku bylo asi střídání směn, bo co, z celnice vyšla sličná slečna v HU celnické či policajtské uniformě a šla mě odbavit. V duchu jsem rychle přemýšlel, jakým jazykem se s ní nejlíp domluvím, ale v tom trochu stresu jsem na ni, ještě rozdivočený z HR, začal s HR pozdravem a k mému údivu se mnou v pohodě komunikovala jakousi slovansko-chorvatštinou, takže good... :palec2: Bezelstně jsem se na ni usmíval, ona jen s přehledem prolustrovala naše pasy a s úsměvem a slovy "čau" nebo "čao" mi je vrátila a odmávla, že můžeme jet, čímž neskutečně zkazila náladu pohupujícímu se celníkovi, který už se zjevně těšil na další prohlídku, která měla být "naše"... :p Poděkoval jsem jí a trochu zmateně jsem jí taky pozdravil "čau" a "ahoj" a na nic jsem už nečekal a odpálil jsem to k domovu, do unie, div jsem tomu pohupujícímu se celníkovi špičky bot škodolibě nezajel do země :p:prc:kol5:plol A tak jsme se stali ten večer prvním autem, u kterého na HR/HU hranici neproběhla prohlídka kufru a kdoví čeho ještě.... :p Ne, že by jsme měli co skrývat, ale i tak to byl supr pocit.... :)

No a jinak v pohodě, musím pochválit fabču, jelo se s ní fajn a běžela jako švýcarské hodinky. Ale kdyby náhodou něco, tak mě stejně hřál u srdce nejvíc pocit, že v případě problémů mám přece "MALTA ASSISTANCE"... lol

Upraveno od Wassermann

no jasně, byl jsem na telefonu ;) , jen vyrazit :palec2: . To jsi tam byl jak byl státní svátek na Václava v září? Já měl totiž takové nutkání tam tehdy v tu dobu vyrazit na ten prodloužený víkend ohřát kosti, počasí tam tehdy bylo ještě gooood :palec2: , ale doma jsem zaslechl cosi o bláznovi :smich: , tak z toho nakonec sešlo.

• Autor

Wassermann : ty sa normalne mozes zivit pisanim cestopisov ! a tu sa so zazitkami pochvalis, len ked ta kolega z organizacie Maltskeho Kriza poziada o kratucke info. pche !

lol

to víš eL Prezidento ... moje škola :smich::smich::smich: , musím si tu vychovat nějakého zdatného cestopisného nástupce, stejně jako ty máš tu svého korunního prince ;):smich:

JJ kdo by jezdil na benzin:) A když aj v rakusku u dálnice narazíš na lpg tak je dražší než u nás benál tak asi nemá smysl zastavovat. Jinak jel sem před týdnem do hr a lpg není problém už ani v slovinsku a ještě tam mají novou dálnici radost jet:)

Wlk a kterým směrem, odkud kam, Maribor - Macejl? Já už čtyři roky tama nejel tak se rád nechám poinformovat.

Normálně je ta dálnice jak se na ni najíždí z rakouska na maribor prodloužená až cca 10 km k hranici kde se projíždí po takové té cestě co je u každé odbočky 60km/h takže slovinsko je projeté za cca 25min. jen se musí koupit známka za 15 e, což se mi zdá za to urychlení adekvátní hlavně když si přepočtu potom ty poplatky v chorvatsku:) Jinak byl sem taky na jachtě bo na podzim to víc fouká a u Visu měla voda 20stupnů takže příjemná koupačka 25.10:)

Wassermann : ty sa normalne mozes zivit pisanim cestopisov ! a tu sa so zazitkami pochvalis, len ked ta kolega z organizacie Maltskeho Kriza poziada o kratucke info. pche !

lol

Óóó děkuji :worthy To já si jen živě vzpomněl na pocity a zážitky z návratu domů, do unie ;)

S tím chválením... To víš, já jsem od přírody skromný, tichý.... :) A nepolíbený a za ruku nevoděný.... :p To zase fungovalo na holky... :p Jen mi teď začínají vypadávat vlasy, tak už mě to asi žádná věřit nebude, tak budu muset vymyslet něco nového ;)

Já v HR tedy byl podstatně dříve, 10.9. jsem jel tam, 11.-13. pobyt na místě a 14.9. cesta zpět. Bylo sice občas oblačno, ale jinak supr, 25-27st vzduch přes den, v noci 18-20st a voda 23st, takže paráda, celý pobyt včetně večerních posezení u moře byl v šortkách a triku a to se mi líbilo... kol11 K tomu příjemný, teplý vánek od moře, takže teplota tak akorát, ani zima, ani přehnané parno... :palec2:

Takže HR na podzim rozhodně neodsuzuju, ale opravdu musí počasí vyjít. Už jsem v chorvě zažil i 15-17st přes den a neustálý déšť a to na přelomu srpna a září a to byl tehdy po dvou takových dnech okamžitý odjezd, neboť to bylo leda tak na nachlazení, protože ty HR apartmány tak nějak nemají topení, že... ;) A když se takhle zkazí počasí a teplota spadne z 30st na 15-17st a nemá to konce, tak je to krutý... Ale naštěstí to letos vyšlo :)

A kolegovi z organizacie Maltskeho križa ještě jednou děkuji za neustálou připravenost ve zbrani vyrazit na pomoc bližnímu svému z organizacie Wassermannstva... :worthy

Upraveno od Wassermann

• Autor
to víš eL Prezidento ... moje škola :smich::smich::smich: , musím si tu vychovat nějakého zdatného cestopisného nástupce, stejně jako ty máš tu svého korunního prince ;):smich:

....korunního prince...hehehehe, co mas uz aj ty tu prasaciu chripku ?? lollollollollol

iba tvoj vek ta omluva ;) ... kto tu menoval Montyho korunnim princom? Ja snad? :p

• Autor

Montyyyyy, pod sem, chlapci ma chcu zbit !! :smich:

Nechte ho být, už je starý a zapomíná :smich::smich::smich:

:smich::smich::smich::smich:

Monty, dlouho si tu nebyl, ale tohle stálo za to lol

Colins -_- nehnevaj sa na nas, vsak vies ze ta mame radi kol5

• Autor

chlapi celkom obstojne zariadenie mi manzelka kupila k vianociam.

mam to na krku, ma to nejake GPS-ko alebo tak nejak,

mam naprogramovane teritoria,

ktore nesmiem opustit, inak SMS manzelke, doktorovi...

nechcete to, ako darcek ?

aha, co som to chcel ?

jaj, ze k nam vozia zlacnene banany z ananasy z CZ,

vraj tam nikto nekupuje africke ovocie.

no a teraz, safra, ved uz neviem, co som chcel povedat, no dam si tabletky,

zajtra si spomeniem.

mozno...

aha, nejakeho Montera mam poslat do analu,

ci mam ho zapisat do analov ?

benzin, plyn, huci mlyn...

ajda pajda, podme sa hrat, deticky.

:smich:

:smich: :smich: :smich:lol

Já se asi z koruního prince brzo stanu vládcem celého plynového království :smich::smich::smich: Tady už řádně někomu jebe :p:p:p

Colins: bacha, pučista, to vypadá na pokus o převrat... :aggressive:

Nějaká vojenská chunta, či co... lol

Upraveno od Wassermann

:palec2:

Test přátelství

Zavři manželku a psa na hodinu do kufru auta a pak je pusť.

Uvidíš, kdo z nich bude mít radost, že tě vidí!!!

Poradí mě někdo kde mám napsat v osobním nastavení název auta, ten co je pod čarou?

Už na to chytám nervy!!

Už to mám....apropo nejsu uplný hňup:D

Upraveno od PauLofWoCC

Skus sa opýtat Colinsa....ten vie všetko :feve:;)

Drozdi - čti celé příspěvky :smich::smich::smich:

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.