Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

• Autor

amigo hadam si sa nenapaprcil, co ma nepoznas ??? :help:

hadam si myslis, ze len tak nam zmiznes ??

tu budes prispievat, vtipy hadzat, nie zabozrutom na Pežot forume.

inac mohol by si ten tachometer odfotit, nech to mozem kolegom

v robote otrepat o hlavu. vsetci melu len o bmwé, fordoch a iných pišašovináach.

tak nech poslucha !

:palec2:

Upraveno od colins

ja som ten posledny kto sa napaprci lol

a tachometer nema zmysel fotit lebo je uz 2 :p KRAT stoceny koli poistovni takze auto ako nove :palec2: ale v skutocnosti ma minimalne 480 tkm za predpokladu ze ho prvy majitel nestocil comu sa neda verit lebo bolo na plyn a predavalo sa so 68 tkm bez servisnej knizky :help:

ale keby sa dalo tak si tu fabiu kupim znova :palec2: nikdy ani raz som to neolutoval a som jej vdacny kol5

a na pezot fotum urcite nepojdem vsetku mudrost budem cerpat tak ako doteraz len tu :palec2:

ozaj este musim kuknut ake tam mam vlastne seq. system namontuvane a ake sviecky su tam date. potom vam poviem len viem ze je to montovane v Brezne a nema to kontrolu hladiny ale zato jazdi jak kuna.

Manželský pár jede spolu vlakem a sedí naproti sobě. V tom muž povídá: "Pojď Maruš, sedni si vedle mě..."

Manželce zasvítí oči, přisedne si a šeptá do ouška:"..no a co ted?"

A manžel na to: "no nic, jenom už jsem se na tebe nemoh~ dívat.

Kua o čabajkách mě kluci ani nemluvte :feve: Jsem se letos rozhoupal v září na poslední chvíli a jel jsem prohřát svoje staré kosti do Chorvy. Cestu jsem si jako vloni volil Brno-Vídeň-dálnice na Graz, před Grazem exit na Furstenfeld a přes něj do Maďarska přes Kormend, Lenti, Letenye-Goričan (abych se vyhnul slovinským vyděračům, co nevědí, co si říct za dálniční známku) a dále už po HR dálnicích....

Cesta supr, vloni jsem objevil neznačenou supr gut čerpačku rovnou na HU/HR přechodu. Na normální benzince tam z HR strany mají LPG za v chorvě normální ceny (vloni 3,35HRK/litr).

No a letos se ja vůl nějak pomátl a splašil a místo na HR/HU přechodu jsem se rozradostněně vrhnul tankovat na A/HU přechodu z HU strany... :feve::help: A můžu Vám říct, větší koninu jsem udělat nemohl. Cena po přepočtu v akt.kurzu cca 17,-Kč/litr při platbě kartou, při platbě hotově v eurech to čabajáci kolegovi, co jel na lpg za mnou, napočítali v "dobrém" kurzu na cca 21,-Kč/litr. :help:

Fuj :aggressive: Hnus velebnosti, chce se mi blejt ještě teď, když si na to vzpomenu :ble:aggressive::076

A tak mi jen nezbývá než souhlasit s Maltou - u čabajáků NETANKOVAT!!! :076

a že si se Honzíku nepochlubil, jak si se měl, byl jsi sám, či s nějakým new objevem, nějaké zážitky z cest atd atd ... prostě povídej přeháněj ;)

Ále, povídat, přehánět není co... :feve: New objev se zatím nekoná, jelo nás víc kolektivně kolegovi se spřátelené firmy "závidět" jachtu, ale projížďka na ní bude až příští rok, jen jsme asistovali při vytažení do doku ;) Do příštího roku ale budu muset trénovat žaludek, protože na jakýmkoliv šífu je mě vždycky :ble Jsem sice jen teoretik, ale jachting se mi líbí... :wub::w00t1:kol11 Otázkou je, jak dopadne praxe... :ble:rip:

Jinak fofr koupání, celkem 3 dny pobytu na místě a vychytávání posledních záchvěvů tepla a slunka a poznávání chorvatského podnebí v září. Oproti hlavní turistické sezoně je to obrovská změna, téměř liduprázdné promenády, víc jak polovina apartmánů i obchodů zamachlovaná a nezvyklá pohoda a klid, možná až moc velká... ;) Ale hlavně, že vyšlo počasí :) A restauratéři vyhlížejí lidi venku, mají nižší ceny a jsou oproti létu kua ochotní... ;) Takže to zase bylo plus kol5

Cestou zpět jen nezvykle důkladná kontrola na HR/HU hranicích, tedy na vnější hranici unie ;) Čabajkáři to kua prožívali. Každé auto mělo otevřený nejen kufr, ale i všechny dveře, řidiči se rozčilovali.... :kuk: Přestože, jsem měl čisté svědomí, nebyl to příjemný pocit čekat v takové koloně. Že celníci dělali důkladnou prohlídku chorvatovi, co jel na návštěvu do unie, to jsem ještě pochopil, ale když nekompromisně otočili a vrátili do HR Hondu Civic s SK číslama, to už mě hlava moc nebrala. Za předpokladu, že ji opravdu řídil občan SK národnosti nechápu, jak nemůžou celníci občana unie pustit domů, do unie? :o:wacko: Polák s Passatem přede mnou mě hned vehementně pouštěl před sebe a něco horlivě vybavoval s kolegou pšonkem, co byl v koloně před celnicí o pár aut za mnou. Ti určitě čisté svědomí neměli ;)

Se smíšenými pocity jsem tedy po delším čekání a pozorování toho mumraje na celnici, kde bylo celníků jak vos a prohlídky si očividně užívali, najel k odbavení. Po shlédnutí odbavení aut přede mnou jsem očekával ledsjaký scénář, ale ten, který se odehrál, by mě tedy nenapadl. Nejdřív jsem najel k okénku, kde seděl znuděný chorvat, který ani nechtěl vidět pasy a znuděně mě odmávl směrem k HU straně celnice a čabajáckým "katům", co tam vyšívali jako diví... Za celnicí už jsem pozoroval típka v uniformě, jak se pohupuje ze špiček na paty a zpět a těší se na mě... :help: No a v tom okamžiku bylo asi střídání směn, bo co, z celnice vyšla sličná slečna v HU celnické či policajtské uniformě a šla mě odbavit. V duchu jsem rychle přemýšlel, jakým jazykem se s ní nejlíp domluvím, ale v tom trochu stresu jsem na ni, ještě rozdivočený z HR, začal s HR pozdravem a k mému údivu se mnou v pohodě komunikovala jakousi slovansko-chorvatštinou, takže good... :palec2: Bezelstně jsem se na ni usmíval, ona jen s přehledem prolustrovala naše pasy a s úsměvem a slovy "čau" nebo "čao" mi je vrátila a odmávla, že můžeme jet, čímž neskutečně zkazila náladu pohupujícímu se celníkovi, který už se zjevně těšil na další prohlídku, která měla být "naše"... :p Poděkoval jsem jí a trochu zmateně jsem jí taky pozdravil "čau" a "ahoj" a na nic jsem už nečekal a odpálil jsem to k domovu, do unie, div jsem tomu pohupujícímu se celníkovi špičky bot škodolibě nezajel do země :p:prc:kol5:plol A tak jsme se stali ten večer prvním autem, u kterého na HR/HU hranici neproběhla prohlídka kufru a kdoví čeho ještě.... :p Ne, že by jsme měli co skrývat, ale i tak to byl supr pocit.... :)

No a jinak v pohodě, musím pochválit fabču, jelo se s ní fajn a běžela jako švýcarské hodinky. Ale kdyby náhodou něco, tak mě stejně hřál u srdce nejvíc pocit, že v případě problémů mám přece "MALTA ASSISTANCE"... lol

Upraveno od Wassermann

no jasně, byl jsem na telefonu ;) , jen vyrazit :palec2: . To jsi tam byl jak byl státní svátek na Václava v září? Já měl totiž takové nutkání tam tehdy v tu dobu vyrazit na ten prodloužený víkend ohřát kosti, počasí tam tehdy bylo ještě gooood :palec2: , ale doma jsem zaslechl cosi o bláznovi :smich: , tak z toho nakonec sešlo.

• Autor

Wassermann : ty sa normalne mozes zivit pisanim cestopisov ! a tu sa so zazitkami pochvalis, len ked ta kolega z organizacie Maltskeho Kriza poziada o kratucke info. pche !

lol

to víš eL Prezidento ... moje škola :smich::smich::smich: , musím si tu vychovat nějakého zdatného cestopisného nástupce, stejně jako ty máš tu svého korunního prince ;):smich:

JJ kdo by jezdil na benzin:) A když aj v rakusku u dálnice narazíš na lpg tak je dražší než u nás benál tak asi nemá smysl zastavovat. Jinak jel sem před týdnem do hr a lpg není problém už ani v slovinsku a ještě tam mají novou dálnici radost jet:)

Wlk a kterým směrem, odkud kam, Maribor - Macejl? Já už čtyři roky tama nejel tak se rád nechám poinformovat.

Normálně je ta dálnice jak se na ni najíždí z rakouska na maribor prodloužená až cca 10 km k hranici kde se projíždí po takové té cestě co je u každé odbočky 60km/h takže slovinsko je projeté za cca 25min. jen se musí koupit známka za 15 e, což se mi zdá za to urychlení adekvátní hlavně když si přepočtu potom ty poplatky v chorvatsku:) Jinak byl sem taky na jachtě bo na podzim to víc fouká a u Visu měla voda 20stupnů takže příjemná koupačka 25.10:)

Wassermann : ty sa normalne mozes zivit pisanim cestopisov ! a tu sa so zazitkami pochvalis, len ked ta kolega z organizacie Maltskeho Kriza poziada o kratucke info. pche !

lol

Óóó děkuji :worthy To já si jen živě vzpomněl na pocity a zážitky z návratu domů, do unie ;)

S tím chválením... To víš, já jsem od přírody skromný, tichý.... :) A nepolíbený a za ruku nevoděný.... :p To zase fungovalo na holky... :p Jen mi teď začínají vypadávat vlasy, tak už mě to asi žádná věřit nebude, tak budu muset vymyslet něco nového ;)

Já v HR tedy byl podstatně dříve, 10.9. jsem jel tam, 11.-13. pobyt na místě a 14.9. cesta zpět. Bylo sice občas oblačno, ale jinak supr, 25-27st vzduch přes den, v noci 18-20st a voda 23st, takže paráda, celý pobyt včetně večerních posezení u moře byl v šortkách a triku a to se mi líbilo... kol11 K tomu příjemný, teplý vánek od moře, takže teplota tak akorát, ani zima, ani přehnané parno... :palec2:

Takže HR na podzim rozhodně neodsuzuju, ale opravdu musí počasí vyjít. Už jsem v chorvě zažil i 15-17st přes den a neustálý déšť a to na přelomu srpna a září a to byl tehdy po dvou takových dnech okamžitý odjezd, neboť to bylo leda tak na nachlazení, protože ty HR apartmány tak nějak nemají topení, že... ;) A když se takhle zkazí počasí a teplota spadne z 30st na 15-17st a nemá to konce, tak je to krutý... Ale naštěstí to letos vyšlo :)

A kolegovi z organizacie Maltskeho križa ještě jednou děkuji za neustálou připravenost ve zbrani vyrazit na pomoc bližnímu svému z organizacie Wassermannstva... :worthy

Upraveno od Wassermann

• Autor
to víš eL Prezidento ... moje škola :smich::smich::smich: , musím si tu vychovat nějakého zdatného cestopisného nástupce, stejně jako ty máš tu svého korunního prince ;):smich:

....korunního prince...hehehehe, co mas uz aj ty tu prasaciu chripku ?? lollollollollol

iba tvoj vek ta omluva ;) ... kto tu menoval Montyho korunnim princom? Ja snad? :p

• Autor

Montyyyyy, pod sem, chlapci ma chcu zbit !! :smich:

Nechte ho být, už je starý a zapomíná :smich::smich::smich:

:smich::smich::smich::smich:

Monty, dlouho si tu nebyl, ale tohle stálo za to lol

Colins -_- nehnevaj sa na nas, vsak vies ze ta mame radi kol5

• Autor

chlapi celkom obstojne zariadenie mi manzelka kupila k vianociam.

mam to na krku, ma to nejake GPS-ko alebo tak nejak,

mam naprogramovane teritoria,

ktore nesmiem opustit, inak SMS manzelke, doktorovi...

nechcete to, ako darcek ?

aha, co som to chcel ?

jaj, ze k nam vozia zlacnene banany z ananasy z CZ,

vraj tam nikto nekupuje africke ovocie.

no a teraz, safra, ved uz neviem, co som chcel povedat, no dam si tabletky,

zajtra si spomeniem.

mozno...

aha, nejakeho Montera mam poslat do analu,

ci mam ho zapisat do analov ?

benzin, plyn, huci mlyn...

ajda pajda, podme sa hrat, deticky.

:smich:

:smich: :smich: :smich:lol

Já se asi z koruního prince brzo stanu vládcem celého plynového království :smich::smich::smich: Tady už řádně někomu jebe :p:p:p

Colins: bacha, pučista, to vypadá na pokus o převrat... :aggressive:

Nějaká vojenská chunta, či co... lol

Upraveno od Wassermann

:palec2:

Test přátelství

Zavři manželku a psa na hodinu do kufru auta a pak je pusť.

Uvidíš, kdo z nich bude mít radost, že tě vidí!!!

Poradí mě někdo kde mám napsat v osobním nastavení název auta, ten co je pod čarou?

Už na to chytám nervy!!

Už to mám....apropo nejsu uplný hňup:D

Upraveno od PauLofWoCC

Skus sa opýtat Colinsa....ten vie všetko :feve:;)

Drozdi - čti celé příspěvky :smich::smich::smich:

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...
Výškové práce po celé ČR – rychle, bezpečně, bez lešení! Nátěry, čištění, opravy, kácení stromů a další služby.

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.