Únor 2, 201015 r Ježíšimarjááá, to je šílený Kua chlapi, co říkáte na to "nové" fungování fóra?? Mě to přivádí k absolutnímu šílenství Nevím, který chuj zprovoznil takovouhle pikačovinu, ale aby se mě ukázal vždy jen jeden příspěvek a zbytek si musím jak idiot rozklikávat, to je fakt hrozný.... Tahle vizualizace se mi teda nelíbí ani trochu, to je návrat zpátky na stromy... Nevíte někdo, nedá se to někde "občůrat" a nastavit zobrazování postaru??? Třeba Colins, ten má styky s vedením fóra....
Únor 2, 201015 r aha a já si myslel, že to je jak jsem to měl doma dříve, když jsem používal nějakou starší verzi IE, kterou když jsem přeinstaloval za vyšší bylo vše OK. Tak jsem si myslel že firemní IT zas něco udělali v systému a proto mi to tak chodí. Doma používám Firefox, ale tam mi to chodí normálka. Co používáš Honzo za internetový prohlížeč?
Únor 2, 201015 r tak teď mi kolega v práci nahrál na flashku Firefox Portable (nemusí se instalovat na hard a jde spustit pouze z flasky na kterémkoli PC) a mám po problému i v práci. Vidím normální zobrazení příspěvků tak jak jsem byl zvyklý vždycky. Takže Honzo lék na tvůj problém je Firefox Upraveno Únor 2, 201015 r od Malta
Únor 2, 201015 r Autor ja musim mat v praci Explorer, doma ficim na FireFox (Frajer Fox) a zmenu som nezbadal.
Únor 2, 201015 r Kua, tak to jsem jedinej chudák, co mu tečou nervy? Mám IE 8, pravidelně upgradovanej OK, zkusím tedy frajer fox, díky za radu kuciííí... Já si původně myslel, že to má nějakou souvislost se současnými překopávkami, co mají na fóru být a o kterých nás informovali páni admini, ale vzhledem k tomu, že to trvalo nějak dlouho a furt to nešlapalo min. tak, jak předtím, tak jsem začal být nervózní... Psali tam, že prý ta modernizace fóra bude jak přesednutí ne do octavie, ale rovnou do superbu, no já měl pocit, že se někdo posr... a že je to zpět na stromy....
Únor 2, 201015 r Tak já valím tak leda voči z důlků Ani po nejnovější aktualizaci IE 8 ani ťuk, tak jsem nainstaloval FF v nejnovější verzi 3.6 a furt stejné problémy... Tak jsem zkusil ještě Operu a ta mi naštěstí jede, ale nejsem na to nějak zvyklý tak to zatím není ono. FF by se mi líbil víc, ale když to nefunguje.... ch jo... Upraveno Únor 2, 201015 r od Wassermann
Únor 2, 201015 r podobný problém už jsem měl cca před rokem. Stačí si poherát s nastavním zobrazování fóra. Jsou tu nějaké volby zobrazení... tak v tom by měl být problém
Únor 2, 201015 r Autor mne a panovi Montasovi to ide O.K. P.S.: posliTE sem obrazok ako to vyzera, ked je to rozhasene ! vpravo hore su nejake moznosti nastavenia, nemate tam nejake zmeny ?? Upraveno Únor 2, 201015 r od colins
Únor 2, 201015 r Je to ono - http://forum.skodahome.cz/index.php?showto...mp;hl=zobrazení snad to pomůže
Únor 2, 201015 r Autor ked si nabrnkam Mod zobrazeni : Podtržené tak mi to zobrazuje takto chujowo : Upraveno Únor 2, 201015 r od colins
Únor 2, 201015 r Autor ked tam prepnete Mod Zobrazenia na STANDART, bude to zase dobre zobrazovat ! P.S.: KaJe ma u vas pivo !! Upraveno Únor 2, 201015 r od colins
Únor 3, 201015 r tak jsem to chtěl dnes v práci prověřit, ale nemůžu, páč jsem se do ní nedostal (myslím tu práci ). Vyjedu z domu a hned po dvou kilometrech naváté koryto tak pro jedno auto a stojící kolona. Tak jsem se na malinko rozšířeném místě otočil a jedu druhou stranou. Po 7km další kolona, naváté, neprůjezdné . Tak otáčím a jel jsem dom,páč jsem měl mít dnes půl dne dovči, takže abych někde trčel 2h v koloně a pak jel na 2h do práce, to by mě mohlo . Takže doma mi zobrazení na FF chodí normálka .
Únor 3, 201015 r Colins: tos to nemoh řéct hned, že to mám takto chujovsko dojebané? Ale děkuji všem za radu, už je to supeeer Změnil jsem podtržené na standard a zase to jede, jak má Ještě že tak, jinak už jsem si mohl rezervovat pokoj u doc. Chocholouška, jak mě z toho hrabalo... A zvu Vás chlapci na pivo Jen mě hlava nebere, když tolik let, co jsem zaregistrovaný na foru, bylo všecko v cajku a teď najednou se to takto samo od sebe dojebe A to jsem ani neměnil žádné nastavení ani nedělal žádný upgrade software... Ale hlavně, že už je to ok Díky kluci Upraveno Únor 3, 201015 r od Wassermann
Únor 3, 201015 r Autor kúúúrwa ryba, toto je vec co na webe milujem. niekomu pomozes, on pomoze tebe, tesite sa spolu z malickosti, ktore manzelka oceni slovami :" co tam tolko vysedavas ? co tam vies robit cele tie hodiny ?? ked sa snazim vysvetlit, ze je tu jeden "mokry" muzicek, jeden co je cely od malty, jeden je montacik, dalsi je karel....a dalsi, aby som nikoho neurazil....mam rad zeny, ale dnes musim povedat : kurwa, chlapi, ved ja vas mam rad. Bdete, benzin netankujte !!!! lol Upraveno Únor 3, 201015 r od colins
Únor 3, 201015 r tak od dnešního dne se řadim do klubu LPG Golf Variant 2.0 85kW AQY - Stag300. Zatím spokojenost, tak uvidim časem jak to bude šlapat pokud mátě někdo typ kde koupit obal na rezervu, tak dejtě vědět
Únor 3, 201015 r mrkni do Tesca, já ho tam na radu našeho eL Prezidenta Colinse koupil před dvěma roky (cena kolem 50,-)
Únor 4, 201015 r Colins: nevěš hlavu, přijdu k Vám domů s kyticí růží pro Tvou manželku a vše jí vysvětlím .... že má doma šikovného chlapa, co mu není lhostejný osud bližního svého, žes mě spolu s dalšími kamarády zachránil před cvokhausem ve chvílích u komplu nejtěžších, kdy už jsem propadal depresím a beznaději, že jsi spása a záchrana pro nás plyňáky a vedeš nás tu rukou přísnou a spravedlivou..... Já myslím, že to žena pochopí a pochválí Tě... tedy asi jen do té doby, než Tě na revanš pozvu do hospody "na jedno" To nás pak asi paní Colinsová nakope oba.... Ale z toho si nic nedělej, ženské plémě už je holt takové... Upraveno Únor 4, 201015 r od Wassermann
Únor 6, 201015 r chlapci, sledujete ten chaos co je v sekci motor ... jěště že mi tu máme pár témat ... maximálně nám to na plyn jede nebo nejede a oblíbená Lampárna a taky žijeme
Únor 8, 201015 r Autor aky chaos myslite ? konkretne, aby som bol presny...keby ste mi napovedali, tak ja sa chytim !
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.