Leden 11, 20169 r netřeba, odstavím Andělu u servisáka a z Bosek mě vezme kolega, se kterým se střídáme v ježdění do práce (příští týden má zrovna službu, takže to pěkně vyšlo)
Leden 11, 20169 r tak odstaviš fabulu a vemeš čendu.. užiješ si aspon vyhod dvou automobilu v rodině... Zapomeň - Malta sice má dvě káry v rodině, ale má taky na ně 3 držitele ŘP skupiny B, z toho 2 ženský (manželka und dcera!) ... A milovanej Čendík je maminčin mazánek, ta ho jen tak nedá...!
Leden 20, 20169 r tak v pondělí proběhl repas reduktoru, cena 650,- zaokrouhlil jsem to na 700,-. Když jsem viděl resp. neviděl ty O-kroužky na kolínkách, tak jsem se nedivil, že už to teklo. Opravdu byly zarovnány zaráz s krčkem kolínka, takže nešlo vlastně ani rozpoznat, že tam nějaký kroužek je, byl. Jinak vyměnil mi i obě hadice od kolínek k Téčkům vedoucím k topení a i samosvorné spony namísto předchozích šroubovatelných. Dnes ráno jsem dolil trochu destilky, bo to pípalo, že ubylo vody ... no a vzhůru do dalších kiláků
Leden 20, 20169 r předpokládám, že napíchnuté a zkontrolovaný popř. seřízený tlak na redukotru byl, sice o tom plynař nemluvil, ale věřím mu, není to žádný nýmand ... napsal jsi to Karle dobře, mám u plynaře nadstandardní vztahy potažmo ceny , protože pokud počítám, že opravná sada jak říkal 450,-; samosvorné spony a 2 x30 cm hadice, tak mu toho asi za práci moc nezbylo
Leden 20, 20169 r Taky na tu cenu čučím a závidím. To je fakt cena na materiál. A Paul mi potvrdil, že s tím repasem je i dost práce, hlavně samotné čištění.
Leden 20, 20169 r nevím co je to za reduktor (výrobce), ale je hodně malý, podle toho co jsem tu kde viděl. To spodní plastové víčko, na kterém jsou ze spodu ty dvě kolínka, tak má průměr max. 8 cm edit: tak jsem ho našel, je to tento http://nagaz24.pl/reduktor-tartarini-seq-std-sekw,s,2746,p,pl.html
Leden 20, 20169 r Malto.. kamoš, co jsem mu doporučil svěraka na přestavbu Dacie byl u svěraka.. a poslouchej- vyměna oleje a filtru, vymena vzduchoveho filtru, kontrola zdvihatek ventilu, serizeni LPG, vymena svicek, vymena LPG filtru, nastavení a kontrola LPG.. material vlastni, plynaruv material svicky a filtr LPG.. celkova cena 1500kc.. mne minule delal - svicky NGK, vzduchovy filtr, filtr LPG, revize po roku, kontrola a nastaveni... cena? 1550 kc, dostal 1700 a bylo.. ))) material vse plynare
Leden 30, 20169 r presunuto do temy fabia II/letni pneumatiky.. Upraveno Leden 30, 20169 r od JirkaBrno
Leden 30, 20169 r nevím co je to za reduktor (výrobce), ale je hodně malý, podle toho co jsem tu kde viděl. To spodní plastové víčko, na kterém jsou ze spodu ty dvě kolínka, tak má průměr max. 8 cm Podle mě nějhorší na tom reduktoru je vevnitř malinký šroubeček "na křížák". Jakmile ten se povolí - uvolní, tak už tam žádné větší peklo není.
Leden 31, 20169 r kua počital jsem si cenu na rapid fresh... přidal jsem tam interier, barvu... a cena 369000.. tomu říkám nabídka...((((
Leden 31, 20169 r jj.. příští teden valím na boskovice.. pravidelná prohlídka.. edit-tak v patek 5.2. jedem na veeelet Upraveno Únor 2, 20169 r od JirkaBrno
Únor 25, 20169 r .. pro velky uspech dneska opet boskovice.. reduktor po 3 letech a 90t km začal tect.. takže mam po repasu.. tak snad už bude klid..
Únor 25, 20169 r tak to mám asi fakt štěstí, bo na Fábuli ho 315t km a 10 let nikdo neviděl a room už taky kroutí pátý rok a zatím 115t km ... ale musím to zaklepat
Únor 25, 20169 r jo říkal svěrák, že mi moc dlouho nevydržel.. ale prej tam dal jiny kolinka a ted už by to mělo byt OK.. docela mě potěšila i cena, čekal jsem to horší.. ))
Únor 29, 20169 r tohle sem si precetl na Cadek forum.. Kdyz si vemu, ze ja platim u Sveraka za plynny filtr+nahrani nove verze firmware+sestelovani+pokec co a jak ..350korun... Taky se divim, ze Cadkova vzpomina sestelovani LPG.. mel jsem za to, ze po kazde vymene filtru, , kontrole LPG by se mel system sestelovat.. napr posledne mi servisak sesteloval tlak plynu v reduktoru, rucne doklikaval plynove mapy v nekterych otackach.. twl.. , vysvetlil co a jak.. zlatej Sverak.. Dobrý den, pokud máte svou přílohu k TP, kam se revize potvrzují, je cena 320,- Kč. Pokud vystavujeme náhradní doklad, je to 370,- Kč. Filtry jsou dva (kapalné a plynné fáze) a pokud se mění oba, je cena 750,- Kč. V některých případech je třeba systém také seřídit (jezdí to teď v LPG dobře, nebo je nějaký problém?). Pak je cena o 400,- Kč vyšší. Pokud je to jen trochu možné, bereme opravy i bez objednávek, ale je přece jen lepší se objednat, abyste nemusel zbytečně čekat. Hezký den, J. Čadková
Únor 29, 20169 r Celkem normál. Před pár lety jsem byl ve Strakonicích, kde mi auto přestavěli. Výměna filtru plynné fáze a revize. Auto nevyjelo z dílny. Pak za mnou přišel do čekárny a zeptal se mě, jestli chci doklad, že s ním za 1200,- Kč a bez za 1000,- Kč. To byla moje poslední návštěvu u nich. Jezdím ke Štěpánkovi do ČB. Revize 150,- Kč, projetí a seřízení plus pokec za 200,- Kč.
Únor 29, 20169 r Až začne tvůj mechanik používat Babišovu EET tak bude muset taky změnit ceník....pak přestaneš tady psát, jak jdou kačky z ručky do ručky..
Únor 29, 20169 r .. o tom jsem se Karle bavil s mou kadernici, kamaradka.. rikam, hele, az ti sem babis da eet co ty s tim.. a ona.. JA MAM JEN SVOJE ZAKAZNIKY, KAMARADY, ZADNY JINY NEBERU, TAKZE SE TOHO VUBEC NEBOJIM.. nepredpokladam, ze spousta drobnych zivnostniku to bude delat jinak.. to ze jdou z rucky do rucky jsem nikde nenapsal... ver tomu, ze nejaka EET neudela mnoho navic.. pokud jsi staly zakaznik treba autoservisu tak predpokladam, ze stejne jedou vsichni na svarc, to same sluzby.. a pokud k tobe dojede nekdo novej, tak mu das uctenku tak jak tak..
Duben 9, 20169 r Tak dnes skorosrážka s blbcem, pro někoho je přednost sprostý slovo. https://www.youtube.com/watch?v=nbI1qaMKVhI
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.