Září 7, 20168 r Já mám teplotu přepínání nastavenou na 35°C. Tankuji po pípnutí kontrolky 10 litrů, v zimě někdy třeba 15 litrů a to Vervy 100 na Benzíně. Na jaře mě začalo zlobit čerpadlo, tak jsem musel do nádrže. Vše pěkně zelené od benzínu, na sítku čerpadla dvě smítka. Projel jsem rukou po dně nádrže a na nic jsem nenarazil. Vstřiky původní, nemám s nimi problém. Na plyn najeto 140 tisíc km, celkově tak 340 tisíc km.
Září 7, 20168 r To Slant - pokud netankuješ "prémiovej beneli" = Verva 100, Sprint 98 a podobný značení, tak si při každým tankování šplejchni do hrdla nádrže odměrku "Super Benzín Aditiv" alias VIF - obsahuje to čisticí látky, který usnadňujou strhávání nečistot a usazenin z povrchů namočenejch benzínem. Samotnýmu spalování to nijak mnoho nepomůže, ale na ventily, vstřikovače, čerpadla a další mechanický věci to má při dlouhodobý expozici zázračnej vliv ...
Září 7, 20168 r kamarad co ma motor 1.4 59kW v octavce resil to same co ty, asi ve 40t km mu zacaly odchazet vstriky , v servisu mu poradili natankovat 100oktana OMV/Benzina + cistic vstriku a udelat si dlouhy vylet a vyjet to, aby se vstriky procistily.. pokud to nepomuze, vraj vymena vstriku. Nastesti to pomohlo, takze ted uz bere jen 100oktana prave kvuli bioslozkam + nestala kvalita N95tky jako takove.. Ja postupuju stejne, natankuju za 500kc a jedu, jakmile pipne rezerva, natankuju znovu.. mozna bych to mohl omezit na 300kc, aby se mi to drive vyjizdelo, prece jen, cerstvy je cerstvy..uvidime, zvazime..od montaze LPG beru vyhrade N100 a to jeste jen na jedne pumpe, OMV U Rajhradu.. uz 4 roky EDIT prepinani na 30 stupnu, ale v zime, kdyz jako mrzne, to neni nic moc, prvnich par sekundu trosku skoci po prepnuti, ale to jen kdyz auto stoji venku a fakt mrzne.. Upraveno Září 7, 20168 r od JirkaBrno
Září 8, 20168 r Dakujem za reakcie. Ja som tam cca pred rokom nejaky (nepamatam znacku) cistic palivoveho systemu daval, pomohlo docasne, asi mesiac-dva potom to muselo ist na mechanicke precistanie. Moje auto je kazdopadne na uz predaj. Pytal som sa hlavne pre pripad, ze ak by som ho predaval dlhsi cas, aby ma znova mediztym vstrekovace nezacali hnevat. Potencialneho kupca to odradi. Sam by som asi nekupil auto, ktore nechyti na prvy, maximalne druhy brnk. Medzitym skusim tankovat 100 oktanovy benzin alebo pridavat to VIF.
Září 20, 20168 r ... dlouho tu nikdo nic nedával ... prohnal jsem v pátek stařenu na nespecifikované dálnici
Září 25, 20168 r no nekecej.. tys ji dal pekny kapky... ty... otazka do diskuse.. jen tak teoreticky, kdyby se sem podival nějaky aktivni policajt a viděl by, žes překročil rychlost o vice jak 40km/h.. myslíš, že bys mohl jít do správního řízení za učelem udělení bodů a flastra?prootže ses tu veřejně přiznal, že jsi jel jako howado..
Září 26, 20168 r to je jen fotomontáž, aby mi mohli ostatní závidět žádný oficální záznam, měřená hodnota neexistuje
Září 27, 20168 r ...myslím, že před několika lety jednoho statečnýho motorkáře z Havl.Brodu takhle policajti popotahovali. Jenže ten dal tenkrát na youtube cca 10 min. video, kde byla vidět i jeho motorka jak k ní jde (sice bez SPZ) a pak celá ta jízda místy i rychlostí 300 km/h, předjíždění na plný čárce a podobný laskominy. Nějaký polízání z toho měl, jen už nevím jaký, přece jen už to je pár let. Každopádně si nemyslím, že z fotky by mohl někdo něco vyvozovat, tam se dá říct cokoliv - byl jsem v Německu, kde je neomezená rychlost, atd. Z tohohle mráčku pršet nebude... ;-)
Říjen 4, 20168 r tak stejné nespicifikované místo , tentokrát room (obsazení dva lidi) ... víc jsem z něj nevyždímal
Říjen 4, 20168 r tak room je krabica, to se divim, ze to vubec jelo tech 163 nebo kolik... budu muset protahnout tu moji hajtru, ale nevim kde, nechtel bych prijit o noty, kdyby me nahodou capli..
Říjen 9, 20168 r nespecifikovaná dálnice... čekal jsem trošku lepšejší výsledek... příště to zkusím na BA.. daleko lepší výsledej je že ten malý prolhaný KOKOT konečně vypadne z vedení JM kraje..
Říjen 9, 20168 r tj, chce to zkusit na rovinatějším úseku, pod druhou větu bych se podepsal (ač jsem to ovlivnit nemohl, ale jsem rád za všechny jihomoraváky)
Říjen 9, 20168 r Jeden vypadne a druhý se tam usadí. Nevím, jestli zrovna ředitel brněnského městapa je to pravé. Nicméně křivák a lžidoktor vypadne (mám obavu, že jen dočasně, než zase někde vyhrabe).
Říjen 9, 20168 r no je to focene rano, dalnice spíš do kopce ja a ještě sem vezl 3 decka, tak jsem nechtěl moc blaznit.. každopadne motor má točák tuším do 5200 otáček a pak rychle vadne, takže nevím, tajně jsem si říkal, že kolem 200 km by to mohlo být.. uvidíme jak bude nějaká lepší příležitost, tak zkusím příště... Mně šlo jen o to, aby ten malý šašek vypadl konečně ven... kdo ho nahradí nevím, ale něco mi říká, že KDU se bude paktovat s čssd a tam sedí další haškova podržtaška, takže je možný, že Hašek bude tahat za nitky,.. no, uvidime... řekl bych, že slávkovi se pořádně zapotila pleš, když přišly výsledky, protože toto podle mě nečekal ani v tom nejhorším snu.. ještě aby Zdenda selfie vyletěl ze senátu a budu spokojenej.
Říjen 9, 20168 r Druhý odstavec mohu podepsat. Vidím to úplně stejně. Že by to konečně jihomoravákům také došlo? Bohužel ANO to také není bůhvíjaká výhra...
Říjen 9, 20168 r k té dvoustovce by to mělo udělat, když to zvládne Ondrova FI 1,4/16V a to nemá stokoňovku
Říjen 9, 20168 r no nevím, říkám, nebyly na to podmínky, jakmile pojedu sám a bude čas na to auto pořádně rozjet tak uvidime..
Říjen 9, 20168 r neznám profil trasy, když to jel, ale tady http://forum.skodahome.cz/topic/130164-fabia-combi-by-ondra/?page=63#comment-2162417 a je to 55kW
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.