Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

dalnice hustopeče-břeclav

pro mě druhe vanoce... škromach v prdeli, hašek s jurankem aj šlegrem taky . kam se posílá děkovný dopis ježíškovi? druhé vánoce.

• 3 týdny později...

jj, včera jsem to slyšel ve zprávách, že už to uzavřeli, jako únavu materiálu

Buďte rádi, že máte LPG, tlaky od 5 do 15 atm, nádrže dimenzované na 90 Atm., u CNG jsou tlaky od 200-250 Atm, z obrázků co jsem viděl od hasičů tak silná koroze povrchu nádrže....prostě ta sůl je prevít,k tomu ty tlaky....kontroly veškeré žádné a životnost nádrže stanovena na 20 let.....prostě někde soudruzi v Německu udělali chybu...

Tak před týdnem jsem na nejmenované dálnici zkoušel s Fabíí tu maximálku a nad 185 už to nešlo,ale na jmenované okresní cestě v Rakousku mi v 70 naměřili 108km/h.Ještě tak blbě a to jsem si říkal,že mě takto nikdy nemůžou zastavit.Seděli v autě,čumákem protí mě,ale byl tam takový ostrůvek,tak se tam schovali.normálně když měří,tak jsou otočení bokem a měří z auta pistolí  přes otevřené boční okénko,nebo stojí venku.Tito měřili normálně přes čelní sklo a to jsem je vůbec neviděl.Asi stárnu.

Karel-jak budte, budme ne.. :t

ja kdyz sem se vidal nechtene do rakous bez dalnicky stalo me to tusim 120euro,

jj aj můj bývalý šéf platil 120 éček, též se chtěl dánicím vyhnout, jenže ho to na ní chca nechca navedlo ... takže sjede na nejbližším místě, no samozřejmě byť nejbližší sjezd, už tam stáli a rovnou kasírovali ;)

¨jo, mně se to stalo na ceste do mederu, v blave sem cumel na ukazatele, jel na Gyor a naraz rakousko,rikam, ok, otocim se.. a už tam stali.. a nas tam stalo asi 5 aut... ludry.

Upraveno od JirkaBrno

Platil jsem 70E.Říkám mu.že jestli by to nešlo za mín a policajt na to že ne,že nad 35km/h je normálně správní řízení,tak už jsem nediskutoval.

nepříjemné, ale dobře jsi udělal, další diskuze je většinou nasíří

jinak se mi na Fábuli objevila po 337t km další "vážná" ;) závada ... odešel mi dveřní spínač u řidičových dveří ... v pondělí vysednu z auta a že si vezmu noťas z kufru, zmáčknu na pátých dveřích zespodu ... a nic, neodskočilo to ... říkám kruci, co je ... pak otevřu a zavřu zadní dveře a už to šlo :) ... tak jsem jen sedl zpět do auta, dal klíček do zapalování, aby mi zhaslo stropní světlo a otevřu dveře a nic, nic se nerozsvítilo ... takže diagnóza jasná ... jen už jsem jaksi ve stavu, kdy si říkám, jestli to má cenu ještě opravovat

..proč, už s ní dál nepočítáš?? ted, když máš 3 měsíce novou STK??? )))

Tak stk jsi nakonec zvládl Malto?

STK mám od konce srpna :kol-31: ... ale jak už bylo řečeno, pokud se nic nepokaká, tak za rok cca touto dobou by už mohla být náhrada ... takže na těch cca 20t km, se mi do toho už nechce lézt ... vzhledem k tomu, že jsem přední tapecy u F ještě nikdy nesundával, nechce se mi to študovat jak na to, dále se mi nechce študovat umístění mikrospínače v zámku ... moc práce ;) na to, jak málo mě zrovna tato závada omezuje ... prostě když vylezu z auta a budu chtít jít do kufru, prostě jen cestou otevřu a zavřu zadní dveře a je vystaráno :kol-46:

no pockej, ale andela pujde dcerce ne.. nebo pujde uplne mimo rodinu:?. a nahrada už víš jaká nebo zatím jen vybíráš

no, když jsem to říkali té starší, že bychom jí ju dali, tak ten její řekl, že by ju ještě prodali ... tak to zase nemá smysl a tej mladší (která na rozdíl od tej starší aktivně jezdí) nevím ... má teď borca, který má dvojkovou oktávu v naftě ... tož nevím jestli by o to stála, nebo zda by její provoz utáhla ... sponzora ale nikomu dělat nebudeme

a co se týká výběru ... zatím jsem nikde nebyli (myšleno v saloonu), ale tak nějak se pořád přikláním k Fábuli, je to přece jenom konstrukčně a designově novější auto a i se mi víc líbí

• 2 týdny později...
V 4. 11. 2016 at 17:37, Malta napsal:

a co se týká výběru ... zatím jsem nikde nebyli (myšleno v saloonu), ale tak nějak se pořád přikláním k Fábuli, je to přece jenom konstrukčně a designově novější auto a i se mi víc líbí

My jsme byly v lednu vyzkoušet novu Fabii combi.A dcera řekla ,že to auto je na houby ,že je tam vzadu míň místa než v naší fabii 1combi.I prodejce nám dal za pravdu ve předu dobrý vzadu tak pro malý decka asi tak za mě tak jsme skončili u Roomstra a jsem spokojen.

novy auta sou teda ale brutalne drahy.. pokud chces novou fabku, abz to melo nakou vybavu, trochu to jelo tak ses pres 3 kila ani nemrknes.. a to by se mi za ten kus kovu davat teda nechtelo..

já myslím, že v mé verzi to zase tak drahé nebude ;), pro účel pro který to má primárně sloužit tam toho zase tolik nepotřebuji

My už jsme rozhodnutí pro 1.0mpi krátkou.Původně jsem chtěl koupit Citigo,a dát tam normálně velkou nádrž do kufru,ale jak jsem se na kufr díval,tak bych se vubec k rezervě nedostal.Takže budem kupovat Fábii krátkou,Ambition plus,jen jsem měl podmínku,že se chci nejdřív s tím autem svést,tak dealer říkal že mu snad příští týden přijde auto s tímto motorem,akorat říkal že to bude funglofka nezajetá,ale že mě tím projet nechá a pak obědnám jestli to bude ok.Předání bude ale až v pulce dubna na mé přání,dříve moc nemám čas .Potom hned po převzetí tam půjde Brc.Bude to třetí auto do rodiny.Manželka s ním bude jezdit do práce každý den 60km plus nákupní taška.Ta Fábia je přece jiné auto než Citigo a cenový rozdíl nevelký.

před 15 hodinami, Pawouk napsal:

Tak co, půjdeš do 1.0 MPI?

ano, vzhledem k tomu že primární účel bude dojíždění do práce, tedy denní porce 100km, tak kvůli LPG není ani jiná volba

1.0 na LPG.. no potes koste twl.. to auto nejede ani na BA, natoz pak na LPG..

Upraveno od JirkaBrno

Jsem na to zvědavý.Meli jsme Polo,r.v 2008 1.2htp 44kw a to auto jelo v rozmezí 1 až 4 stupně lépe než Fábiia i Octávka co máme ted. Ty jsi jel Jirko v 55kw verzi ne?My chceme 44kw a tu si třeba v Citigo chválí.Konkrétně ale srovnání mezi 44 a 55kw verzí jsem moc nenašel.

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.